randunica Reputație: 6344 Postat Martie 20, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 20, 2013 ca sa nu te violeze de ce e Luna rotunda?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 20, 2013 Pentru ca seamana cu un cur De ce se spune ca e baiat bun dar bea apa dimineatza?
Vizitator Josep_Guardiola Reputație: 0 Postat Martie 20, 2013 Postat Martie 20, 2013 pentru ca paseste pe Luna cu piciorul stang, precum Neil Armstrong! De ce zboara Randunica ?
randunica Reputație: 6344 Postat Martie 20, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 20, 2013 pentru ca are cu ce (aripioare) de ce nu ma uit eu la filme de groaza?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 20, 2013 Ca ma vezi pe mine in rolul principal. Da eu de ce ma uit?
leonidas Reputație: 719 Postat Martie 21, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Martie 21, 2013 Pentru ca e debracatu in rolul principal! Cine este de fapt debracatu?
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Martie 21, 2013 Postat Martie 21, 2013 un troll...dar de ce si-a facut el cont doar ca sa posteze pe thread-ul pasaricii?
alt_nume5465656 Reputație: 25 Postat Martie 21, 2013 Oras:Unde? Oras:Unde? Postat Martie 21, 2013 Pt ca poate.. De ce toti userii noi care stiu sa scrie sunt considerati useri vechi rebranduiti?
Vizitator barzatrei Reputație: 0 Postat Martie 21, 2013 Postat Martie 21, 2013 .. De ce toti userii noi care stiu sa scrie sunt considerati useri vechi rebranduiti?Pentru ca !De ce draq mai postez?
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 21, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 21, 2013 un troll...dar de ce si-a facut el cont doar ca sa posteze pe thread-ul pasaricii? Alex, trollul de care vorbesti are o contributie imensa pe forum. Esti sigur de catalogarea ta?
futacios_man Reputație: 6008 Postat Martie 21, 2013 Oras:b Oras:b Postat Martie 21, 2013 Alex, trollul de care vorbesti are o contributie imensa pe forum.una n-o exclude pe cealalta de ce nu are cojones sa spuna deschis cine e?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 21, 2013 Nu e sigur deloc. Nici eu nu mi-am dat seama cine e desi aveam o banuiala, dar m-a indus in eroare cu altceva. Oricum e baiat bun Debracatu asta.
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 21, 2013 Postat Martie 21, 2013 Alex, trollul de care vorbesti are o contributie imensa pe forum.Si asta crezi mata` nene cautatorule ca il indreptateste cumva sa jigneasca in stanga si-n dreapta dupa bunul lui plac???...si mai rau...jigneste gratuit.Si eu stiu cine e,am stiut de la inceput,tocmai de aceea nu am jignit,...ieri intr-un comm,daca ai luat seama,i-am spus sa ma sune in legatura cu o propozitie pe care la fel,a inteles-o cum a vrut el...are mess-ul meu...pe mess exista functia ` video call` sau `voice call`(am vorbit pana acum de `n` ori)...frumos si elegant era sa ma fi contactat inainte sa se hazardeze in a face declaratii nefondate pentru ca doar asa i s-a parut lui ca ar sta situatia...sau n-am dreptate???Sau vechimea pe forum si anumite culori purtate iti dau dreptul sa judeci dupa legi proprii??? P.S...am aceeasi parere ca si gabriel,e baiat bun....numai cand vrea el
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 21, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 21, 2013 Teposule, nu stiu cat din comentariul de mai sus se refera la mine si cat in alta directie dar voi reafirma un lucru: eu ma lupt pentru prieteni chiar si cand gresesc. Cum Debracatu este in aceasta categorie, are sustinerea mea neconditionata, indiferent cu cine si cati intra in conflict. Daca voi avea ceva sa-i reprosez, o voi face in particular si nu in public. Acum sper sa-mi fie intelese actiunile.
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 21, 2013 Postat Martie 21, 2013 Teposule, nu stiu cat din comentariul de mai sus se refera la mine si cat in alta directie dar voi reafirma un lucru: eu ma lupt pentru prieteni chiar si cand gresesc. Cum Debracatu este in aceasta categorie, are sustinerea mea neconditionata, indiferent cu cine si cati intra in conflict. Daca voi avea ceva sa-i reprosez, o voi face in particular si nu in public. Acum sper sa-mi fie intelese actiunile.Ma refeream strict la el.Ai punctat mai mult decat perfect: Daca voi avea ceva sa-i reprosez, o voi face in particular si nu in public. ...nu asa trebuia sa faca si el inainte de a se lansa in a aduce anumite acuze???.
the godfather Reputație: -1028 Postat Martie 21, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Martie 21, 2013 Sa continuam cu intrebarile lui Oly unde sunt intrebarile ?????? (NE-serioase) ????
oly123 Reputație: 178 Postat Martie 21, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Martie 21, 2013 unde sunt intrebarile ?????? (NE-serioase) ???? La ei !!! ------------------------------- De ce incercam de cele mai multe ori sa dam impresia ca suntem exact opusul a ce suntem de fapt? PS. Domnilor,stiu ca suntem pe un topic la DG ,aveti tot dreptul sa va certati,dar aveti si putin respect pentru ceilalti participanti.Multumesc.@africane...este prea mult daca iti cer sa stergi ultimnele conversatii care nu au la sfarsitul lor semnul intrebarii ?Multumesc anticipat. oly mic
noob01 Reputație: 33 Postat Martie 21, 2013 Oras:iasi Oras:iasi Postat Martie 21, 2013 din cauza sfantului complex... ------------------------ de ce are numai mere ana, la scoala?
oly123 Reputație: 178 Postat Martie 21, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Martie 21, 2013 de ce are numai mere ana, la scoala? Iata o intrebare pe care trebui sa ne-o punem mai des. De ce are Ana mere ? Important este ca Ana ‘are’ ceva. Singurul mod in care poti sa ‘ai’ ceva este fie sa achizitionezi legal obiectul sau serviciul (putin probabil) , fie sa furi, deci varianta corecta (legal) nu este ‘Ana are mere’ ci ‘Ana a achizitionat legal mere, avand dreptul de a le uza dupa bunul plac’. (sursa) ---------------------------------- De ce gogu este nume de baiat ?
leonidas Reputație: 719 Postat Martie 21, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Martie 21, 2013 fiindca nu este de fata! de ce unii chiar si la DG reusesc sa faca off-topic?
noob01 Reputație: 33 Postat Martie 21, 2013 Oras:iasi Oras:iasi Postat Martie 21, 2013 pentru ca daca ar fi altfel, nu ar mai intra pe forum deloc... ------------------ cum naiba o ideea proprie, scrisa pe mai multe site-uri sa fie plagiat?(te poti autoplagia?...hmmm)
leonidas Reputație: 719 Postat Martie 21, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Martie 21, 2013 daca o scrii la fel nu e autoplagiat, daca modifici ceva in ea, cred ca da, fiindca te-ai folosit de ea ca sa faci alta asemanatoare! alta parere?
kiparuse Reputație: 3 Postat Martie 21, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 21, 2013 intrebare serioasa. ce inseamna FK ?
leonidas Reputație: 719 Postat Martie 21, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Martie 21, 2013 French Kiss De cinci luni si ceva de cand esti membru n-ai citit nimic pe forum? Tot intrebare serioasa!
randunica Reputație: 6344 Postat Martie 21, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 21, 2013 buson la buson ))ce-i ala buson??
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum