bulevard Reputație: -28 Postat Iulie 8, 2020 Partajează Postat Iulie 8, 2020 Pai zi tu cum sta treaba Link spre comentariu
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Partajează Postat Iulie 8, 2020 Pai zi tu cum sta treabaColegul@night_dream, ți-a dat răspunsul ceva mai sus și cred că e suficient: "Domnișoara; s-a retras definitiv din branșa." Orice comentarii de aici încolo sunt de prisos,e bine să ne oprim aici. 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum! Link spre comentariu
potolea Reputație: 2550 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iulie 8, 2020 Colegul@night_dream, ți-a dat răspunsul ceva mai sus și cred că e suficient: "Domnișoara; s-a retras definitiv din branșa." Orice comentarii de aici încolo sunt de prisos,e bine să ne oprim aici.O „cariera” exemplara! Am fost doar de trei ori la ea si vorbeam cu ea de parca ne stiam de cand lumea.O fata numai inima si suflet. Asa mi-o amintesc!Candva exista rubrica „inactive”.E de prisos sa se mai vorbeasca de ea. 3 Link spre comentariu
bulevard Reputație: -28 Postat Iulie 9, 2020 Partajează Postat Iulie 9, 2020 Mai baron,tu nu cumva iti depasesti atributiile??am constatat ca esti obraznic...vezi de batranetea ta 1 1 Link spre comentariu
filipcozma Reputație: 726 Postat Iulie 9, 2020 Telefon: 0711111111 Oras:Iasi Telefon: 0711111111 Oras:Iasi Partajează Postat Iulie 9, 2020 Pai zi tu cum sta treabaPerversu87 vad ca acum face reclama la alte saloane. De asta m-am gandit ca a aruncat o postare inocenta. Dar nu e exclus sa fie doar un agarici. Poate intradevar doamna a inaintat in varsta ( :bow ) si a avut o cadere in melancolie :pepsi sau doreste o idila pe bune :hug1 Link spre comentariu
bulevard Reputație: -28 Postat Iulie 10, 2020 Partajează Postat Iulie 10, 2020 Hai sa o sducem inapoi...baron te implici ??? Link spre comentariu
danrobert21 Reputație: 925 Postat Iulie 11, 2020 Oras:Belorussiya Oras:Belorussiya Partajează Postat Iulie 11, 2020 Topic folosit cu postari inutile de unii... asimptomatici ... 1 Link spre comentariu
night_dream Reputație: 15 Postat Iulie 25, 2020 Partajează Postat Iulie 25, 2020 Am înțeles ca domnișoara ar presta in circuit închis, aveți ceva INFO? 1 Link spre comentariu
Vizitator costichelg Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2020 Partajează Postat Iulie 25, 2020 Am înțeles ca domnișoara ar presta in circuit închis, aveți ceva INFO?Pai daca e inchis, e inchis. Daca nu vrea deranjata, de ce sa insistam? Nu mai are balta peste sau ce? 1 Link spre comentariu
Vizitator night_prowl Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2020 Partajează Postat Iulie 25, 2020 Am înțeles ca domnișoara ar presta in circuit închis, aveți ceva INFO? Aceeasi informatie o am si eu. Link spre comentariu
danrobert21 Reputație: 925 Postat Iulie 25, 2020 Oras:Belorussiya Oras:Belorussiya Partajează Postat Iulie 25, 2020 Furati curent amandoi. Link spre comentariu
Vizitator costichelg Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2020 Partajează Postat Iulie 25, 2020 Furati curent amandoi.Ca doamna tot s-a dat la fund. Ce inseamna de fapt "a fura curent"? Am intalnit cu mai multe sensuri. De pe net, ar rezulta "abereaza", "exagereaza". Dar in domeniu pare sa insemne altceva. 1 Link spre comentariu
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Iulie 25, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Partajează Postat Iulie 25, 2020 Cam același lucru înseamnă și aici pe forum, sensul mai exact ți-l pot da cei trei care folosesc foarte des expresia.Referitor la ce se întâmplă aici voi reveni cu ceva lămuri când mi se vor lega cap la cap câteva informații. Ca doamna tot s-a dat la fund. Ce inseamna de fapt "a fura curent"? Am intalnit cu mai multe sensuri. De pe net, ar rezulta "abereaza", "exagereaza". Dar in domeniu pare sa insemne altceva. 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum! Link spre comentariu
night_dream Reputație: 15 Postat Iulie 25, 2020 Partajează Postat Iulie 25, 2020 Danrobert, de fapt stii ceva și nu vrei sa spui:)). Bravo ești un adevărat gentleman. 1 Link spre comentariu
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Iulie 31, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Partajează Postat Iulie 31, 2020 Sunt cuvinte ce nu se spun, pentru că sunt tăceri care spun totul! 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum! Link spre comentariu
night_dream Reputație: 15 Postat August 15, 2020 Partajează Postat August 15, 2020 Mai știți ceva de titulara topicului? Link spre comentariu
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat August 15, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Partajează Postat August 15, 2020 În ton cu titlul topicului: viața înseamnă alegeri,în cine ai încredere,cine îți este prieten,pe cine ierți și pe cine uiți! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum! Link spre comentariu
Vizitator ingin3rul Reputație: 0 Postat August 15, 2020 Partajează Postat August 15, 2020 și pe cine uiți!iar ea ne-a uitat :) Link spre comentariu
night_dream Reputație: 15 Postat August 16, 2020 Partajează Postat August 16, 2020 Baron știe dar nu spune, ii place sa se exprime in parabole. Link spre comentariu
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat August 16, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Partajează Postat August 16, 2020 Pe cinstite,nu știu nimic și chiar dacă aș ști,nu aș spune!Singura în măsură să spună ceva este EA și nimeni altcineva! 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum! Link spre comentariu
night_dream Reputație: 15 Postat August 16, 2020 Partajează Postat August 16, 2020 Se pare ca merge doar pe circuit închis 1 Link spre comentariu
potolea Reputație: 2550 Postat August 16, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat August 16, 2020 Baron știe dar nu spune, ii place sa se exprime in parabole.Lumea se împarte în cei care nu știu și cei care știu și nu spun. :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator ingin3rul Reputație: 0 Postat August 16, 2020 Partajează Postat August 16, 2020 Se pare ca merge doar pe circuit închis Lumea se împarte în cei care nu știu și cei care știu și nu spun. :laugh2 :laugh2 :laugh2aveti dreptate amandoi Link spre comentariu
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat August 17, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Partajează Postat August 17, 2020 aveti dreptate amandoiN-aveți dreptate niciunul!Sunt demult tăiat de pe listă. 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum! Link spre comentariu
danrobert21 Reputație: 925 Postat August 18, 2020 Oras:Belorussiya Oras:Belorussiya Partajează Postat August 18, 2020 Mai știți ceva de titulara topicului?Daca ai tu informatii ca e pe circuit inchis, pastreaza pt tine.Furi curent si "plangi" pe un topic inutil.Ti-am mai spus odata asta dar nu vrei sa intelegi. Mai are balta peste, nu cred ca-i cazul sa tot faci postari pe un topic practic inchis in momentul de fata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum