blondynekiss Reputație: -472 Postat Iunie 30, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Iunie 30, 2013 Pai e cam greu sa te prinda cineva. Eu tot incerc de cateva luni. Ori alergi tu prea repede, ori sunt eu prea ramolit. Nu te impiedici si tu macar o data (la spatamana, macar la luna)?de impiedicat ma impiedic...dar de acelasi barbat
rayvan889 Reputație: 592 Postat Iunie 30, 2013 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 30, 2013 Offf ... blondy, asteptam cu interes urmatoarele povesti. PS. schimba barbatul de care te impiedici ) ... am eu cateva sugestii
blondynekiss Reputație: -472 Postat Iunie 30, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Iunie 30, 2013 Sorry , it won't happen....stiu eu de ce...
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 30, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 30, 2013 Offf ... blondy, asteptam cu interes urmatoarele povesti. PS. schimba barbatul de care te impiedici ) ... am eu cateva sugestii Sper ca sunt si eu printre sugestiile tale?
rayvan889 Reputație: 592 Postat Iunie 30, 2013 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 30, 2013 Nellu ... sa ajungem la momentul in care dau sugestiile ... sunt convins ca putem rezolva ceva Blondy, nu ne spui si noua de ce ?
james_bond Reputație: 3 Postat Iunie 30, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucurest Telefon: [email protected] Oras:Bucurest Postat Iunie 30, 2013 Buna ziua! Ma uitam si eu ce mai e pe aici si am dat peste acest subiect.Am citit relatarea scrisa de „blondynekiss”.Ori sunt eu nebun, ori nu stiu ce sa mai zic. Aveam 19 ani, eram coordonator intr-o firma, lucram cu barbati, conduceam, coordonam, dregeam, faceam..Nici o problema, aveam experienta, nu era la mine o problema, mai lucrasem.De cand coordonai si conduceai echipe de oameni, dadea sarcini si rezolva probleme si ce mai facea de la 19 ani aveai asa experienta.De la 14-15 ani?In plus presupun ca se incepe cu un post de incepator, de junior, ceva si apoi se trece la sef, coordonator, etc.Ma rog, poate nu cunosc eu ierarhia acolo bine, poate nu era chiar un post asa avansat. Dar, dupa ce explic ce experimentata eram, eram obisnuita cu barbatii, lucrasem cu ei mult timp, condusesem echipe si asa mai departe imediat explic ce naiva eram, eram o copilita, nu prea stiam ce si cum, ma pacalea toata lumea pentru ca eu eram neexperimentata si inocenta. Si la final vine noaptea mintii.Descriu in jumatate de pagina ce mult imi placea barbatul respectiv, ce bine arata, era sarmant.....Deci imi placea foarte mult, singura problema era ca el era casatorit, in contradictie cu moralitatea mea.Deci ce frumos era, ce bine arata dezbracat, dar ce bine arata dezbracat, imi placea al dracu de tare.Dar nu cred ca mi-ar fi putut provoca placere.Cat ma atragea, dar nu imi placea...Il doream, dar nu mi-ar fi facut placere sa ma culc cu el...
alexandru69 Reputație: 366 Postat Iunie 30, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 30, 2013 depinde dupa legea cui te iei...Legea sufletului, a pasiunii, a bunului simt!!!
blondynekiss Reputație: -472 Postat Iunie 30, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Iunie 30, 2013 james_bond nu am inteles care iti e nedumirirea...Nu cred ca ai priceput mare lucru din ceea ce am scris eu, dovada concluziile eronate.In ceea ce priveste experienta mea profesionala pot sa spun ca e vasta si in diferite domenii si da inca de la 18 pe functie de conducere (mai multe sau mai putine persoane sau mai mult sau mai putin importanta), dar cred ca pana la urma nu e acesta subiectul topicul si nici cumva o problema de interes. A si inca o chestie...chiar lucrez de la 14 ani.
james_bond Reputație: 3 Postat Iunie 30, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucurest Telefon: [email protected] Oras:Bucurest Postat Iunie 30, 2013 Bine.Nu e problema de interes.Cu asta chiar nu aveam nici o problema.Chiar nu aveam nimic de comentat legat de asta cu serviciul.Am si spus ca nu stiu cum o fi acolo.Eram doar curios.Nu am stiut ca se lucreaza de la 14 ani.Credeam ca la 14 ani nu te angajeaza nimeni ca esti prea mic si nuare nevoie de tine si pentru ca in principiu nu prea sti sa faci nimic, doar necalificat(ultima oara cand am verificat, cel putni oficial era chiar ilegal sa te angajeze cineva).Credeam ca faci liceul, dai bacul, iei o calificare apoi junior si apoi post de conducere(din nou, cred legal trebuia o calificare).Dar repet, nu am nici o prolema.Pot sa respect ca lucreaza cineva de 14 ani.Aici e bine.E cu bravo. Mai incolo am spus ca nu am priceput chiar nimic.Aveam experienta, lucrasem cu barbati, dar eram naiva, nu prea aveam experienta, copila de mine.Si legat de domnul imi placea foarte mult de el, dar nu ma atragea.Nu am mai stat sa pun citat la fiecare chestie, dar in esenta asta scrie.Cand am citit asta, parca mi s-a blocat mintea.Singura explicatie pe care am putut-o gasi ar fi ca e discurs dinasta de zână.Incep sa povestesc, dar trebuie sa fiu si putin zână.Cand sunt zana intotdeauna nu stiu nu cunosc, nu imi place..Zana este mereu foarte desteapta, le stie pe toate si in acelasi timp mereu trebuie sa fie si foarte neprihanita si inocenta(intotdeauna trebuie sa bage si ceva legat de asta). Aceasta este parerea mea personala.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Iunie 30, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Iunie 30, 2013 Poate parea dificil de inteles dar eu de fiecare data am sustinut ca sunt o femeie atipica si chiar dificila.Iar treaba cu zana,cel putin in conceptia ta...daca m-ai cunoaste poate ai intelege, dar asa nu pot sa-ti cer nimic...Una e experienta profesionala si alta e cea sexuala , sentimentala sau cum vrei sa-i spui tu.Prima e dominata de ratiune...a doua de sentimente in cazul meu...poate acum ai inteles ceva.Pot sa apeciez un barbat, sa-mi placa cum arata, sa ma atraga intr-un fel si totusi sa nu-l doresc sau sa nu-i fac loc in patul meu.Pentru asta e nevoie de mult mai mult.Si da, am partile mele de inocenta de neprihanire, momente cand ma fastacesc la lucruri banale , dar si momente cand detin controlul total...dar asta sunt eu!
Administrator pisicuts Reputație: 114438 Postat Iunie 30, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=edr5RK1sH48
blondynekiss Reputație: -472 Postat Iunie 30, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Iunie 30, 2013 Bun ...astea fiind lamurite , iti mai spun cate ceva ...legislatia muncii prevede ca de 16 ani **spam editat**ii sa se poata angaja cu acordul parintilor.De la 14 am lucrat in comert, promotii si alte de genul, adevarat totusi fara contract.Cu siguranta nu e cazul sa-mi scriu cv aici, dar nici nu pot permite ca cineva sa-si dea cu parerea asupra unui fapt despre care nu are informatii.Al doilea lucru...strict la jobul respect...pentru functia de coordonator de transport iti trebuie atestat , pe care-l poti obtine in urma unui curs acreditat de Arr.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Iunie 30, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Iunie 30, 2013 Pisic nu ne povestesti si tu o patanie, ceva?
harbalete73 Reputație: 7 Postat Iunie 30, 2013 Oras:bora bora Oras:bora bora Postat Iunie 30, 2013 Pisic nu ne povestesti si tu o patanie, ceva? ba da,cu Salam la Cascada
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 30, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 30, 2013 Poate parea dificil de inteles dar eu de fiecare data am sustinut ca sunt o femeie atipica si chiar dificila.Iar treaba cu zana,cel putin in conceptia ta...daca m-ai cunoaste poate ai intelege, dar asa nu pot sa-ti cer nimic...Una e experienta profesionala si alta e cea sexuala , sentimentala sau cum vrei sa-i spui tu.Prima e dominata de ratiune...a doua de sentimente in cazul meu...poate acum ai inteles ceva.Pot sa apeciez un barbat, sa-mi placa cum arata, sa ma atraga intr-un fel si totusi sa nu-l doresc sau sa nu-i fac loc in patul meu.Pentru asta e nevoie de mult mai mult.Si da, am partile mele de inocenta de neprihanire, momente cand ma fastacesc la lucruri banale , dar si momente cand detin controlul total...dar asta sunt eu! : :
blondynekiss Reputație: -472 Postat Iunie 30, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Iunie 30, 2013 La nivelul de comunicat prin semne ai ramas?
Sem-Sem Reputație: 1 Postat Iunie 30, 2013 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iunie 30, 2013 La nivelul de comunicat prin semne ai ramas?Pai sef'su comunica prin cantece Uite-asa ii atragi atentia
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 30, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 30, 2013 La nivelul de comunicat prin semne ai ramas? Asa ma poti intelege mai bine
blondynekiss Reputație: -472 Postat Iunie 30, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Iunie 30, 2013 imi pare rau si pentru asta sunt multe prea blonda
Fluke Reputație: 79 Postat Iulie 2, 2013 Oras:EUROPA Oras:EUROPA Postat Iulie 2, 2013 Nu te pune cu blondele. DAN NEGRU Unele chiar vor sa studieze piata sa mai inventeze una alta.
mmihai179 Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 4, 2013 Super tare acest subiect .Acum nu am timpul necesar de a scrie, dar voi reveni cu o poveste f interesanta
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2013 Postat Noiembrie 24, 2013 Mda..se pare ca reinvii acest subiect..probabil un pic pe langa.. Rog baietii sa-mi raspunda cum ar proceda ei daca s-ar simti un pic hartuiti la birou de fata sefului?? insemnand sms-uri cu un pic cu tenta sexuala,invitatii la discutii despre sex,apropouri despre sex oral(primit si oferit),propuneri de ramas peste orele de program si intalniri pe mese in birouri ramase goale... Mentionez ca doamna in cauza nu ma atrage in nici un fel si nici nu-mi doresc vreun fel de relatie,dar de prost ce am fost m-i s-a dus vestea ca imi cam fut colegele de birou.. Cum sa refuz in cel mai elegant mod?
motanel rasfatat Reputație: 87 Postat Noiembrie 24, 2013 Oras:buc Oras:buc Postat Noiembrie 24, 2013 fute-o ca nu o sa mori.fute-o prost si te va lasa in pace.big deal.
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2013 Postat Noiembrie 24, 2013 @motane,sar'na de sfat...tu ai fute pe una de 1,35 cu 55Kg? si sa nu mori pe urma?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum