Gaabe Reputație: 19 Postat Decembrie 4, 2023 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Acum 2 ore, Masxul a spus: Nu ți-o zis cât stă? Încerc să sun dar intră căsuța. Merci! Nu mai văd anunțul pe publi,probabil nu lucrează.Mi-a spus că anunțul afișat publi24.inseamna că e în zonă si lucrează.Alte detalii nu am cerut si benevol nu a oferit. Deci ne îndeamnă la vigilență! Link spre comentariu
Masxul Reputație: -62 Postat Decembrie 5, 2023 Partajează Postat Decembrie 5, 2023 Acum 23 ore, Gaabe a spus: Nu mai văd anunțul pe publi,probabil nu lucrează.Mi-a spus că anunțul afișat publi24.inseamna că e în zonă si lucrează.Alte detalii nu am cerut si benevol nu a oferit. Deci ne îndeamnă la vigilență! Locația tot în zona hotel Europa? Sau a făcut modificări în această privință? 2 Link spre comentariu
Gaabe Reputație: 19 Postat Decembrie 8, 2023 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Partajează Postat Decembrie 8, 2023 Aceeasi locație. Același mediu plăcut,primitor.Pandesc si eu apariția.. Link spre comentariu
Masxul Reputație: -62 Postat Decembrie 8, 2023 Partajează Postat Decembrie 8, 2023 Acum 1 minut, Gaabe a spus: Aceeasi locație. Același mediu plăcut,primitor.Pandesc si eu apariția.. Puține zile a stat…sper să revină curând 1 Link spre comentariu
AureluHs Reputație: 16 Postat Martie 29 Oras:Mare parte in Oradea Oras:Mare parte in Oradea Partajează Postat Martie 29 Care sunt preturile si oferta actuală? 1 Link spre comentariu
Gaabe Reputație: 19 Postat Mai 2 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Partajează Postat Mai 2 Buna.Vizita nouă la Alexandra.Locstia la fel de primitoare.Tinuta sexi nu lipseste din prezentare.Socializarea la fel atât inainte cât si după operațiuni.serviciile la nivel ridicat.Voi mai face vizite. Păcat ca anuntul în care"Mă adresez domnilor..."apare un pic mai des decât comenta Halley.Credeam că-l alternează cu altele dar am sunat la mai multe blonde si nu era adresa necesara.Se pare că e destul de rar in oras. De vizitat. 2 Link spre comentariu
adibmw40 Reputație: 121 Postat Mai 2 Oras:MARAMU Oras:MARAMU Partajează Postat Mai 2 cu Alexandra cum se poate lua legatura??? Link spre comentariu
mivanul Reputație: 1120 Postat Mai 2 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Partajează Postat Mai 2 Acum 53 minute, adibmw40 a spus: cu Alexandra cum se poate lua legatura??? 🕊🕊🕊📭📭📭 Link spre comentariu
Gaabe Reputație: 19 Postat Mai 3 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Partajează Postat Mai 3 Acum 16 ore, mivanul a spus: 🕊🕊🕊📭📭📭 Poate telefonic... Link spre comentariu
Masxul Reputație: -62 Postat Iunie 2 Partajează Postat Iunie 2 La 03.05.2024 la 8:57, Gaabe a spus: Poate telefonic... Știi cumva când mai revine? Merci! 1 Link spre comentariu
Gaabe Reputație: 19 Postat Iunie 2 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Partajează Postat Iunie 2 Acum 27 minute, Masxul a spus: Știi cumva când mai revine? Merci! Probabil in curand.In ultima vreme(de câteva luni).a fost in Baia Mare tot la începutul lunii(in prima decadă) Așteptăm.. Link spre comentariu
Gaabe Reputație: 19 Postat Iunie 4 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Partajează Postat Iunie 4 Buna.Aviz celor interesati.Dupa cumzilele astea banuiam,e inceput de luna si apare Alexandra blonda....Dupa vizita recentă la ea pot sava spun că am găsit aceeași fata superdin toate punctele de vedere.Ooate putin mai slăbuța.Fiecare vizită la ea ma surprinde cu ceva plăcut.Sper sa nu plece inainte de a-i mai face o vizită măcar....Cunoscatorii, luati măsuri...O zi plăcută și....enjoy!MULTUMESC. ALEXANDRA!!! Link spre comentariu
Gaabe Reputație: 19 Postat Iulie 31 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Partajează Postat Iulie 31 Buna. Nu stiu pe unde umbla fata asta cand nu e la Baia Mare dar de cate ori vine ma surprinde placut. Cu toate ca a fost cald ieri dupaamiaza,comform dorintei mele de a merge in orima zi cand apare anuntul (sa nu o ratez,ca sta putin de obicei),m-am prezentat la adresa.Primit ca o cunostinta veche,cu cola si tigara,baita,apoi dormitor.Probabil a intuit ca nu prea eram inviorat de caldura a luat initiativa si dupa preludiul subtil(cu care suntem obisnuiti)a urcat deasupra aratandu-mi sanii de fecioara si a obtinut foarte repede un prezervativ folosit.L-a schimbat,m-a lasat sa.o admir si din spate(si asa am facut)si al doilea prezervativ folosit a fost obtinut dupa un grozav "reverse cowgirl".Am apreciat in mod expres initiativa ei.O ora(cu ceva depasita)de relaxare totala .Recomand.MULTUMESC Alexandra!!!!! 1 1 Link spre comentariu
Gaabe Reputație: 19 Postat August 30 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Partajează Postat August 30 Buna.Pentru cei care urmaresc aparitia anuntuluiin care"Ma adresez domnilor....." Informatie"pe surse" :unul didin frumoasele picioare a fost gipsat din cauza unei fracturi. Din pacate vom mai avea de asteptat pana la urmatoarea vizita a Alexandrei la Baia Mare.Sa speram ca refacerea va fi rapida si usoara. Multa sanatate Alexandra.Curaj! Link spre comentariu
Masxul Reputație: -62 Postat August 30 Partajează Postat August 30 Acum 3 ore, Gaabe a spus: Buna.Pentru cei care urmaresc aparitia anuntuluiin care"Ma adresez domnilor....." Informatie"pe surse" :unul didin frumoasele picioare a fost gipsat din cauza unei fracturi. Din pacate vom mai avea de asteptat pana la urmatoarea vizita a Alexandrei la Baia Mare.Sa speram ca refacerea va fi rapida si usoara. Multa sanatate Alexandra.Curaj! Multumim pentru actualizare info! Sănătate Alexandrei! 1 Link spre comentariu
Masxul Reputație: -62 Postat Noiembrie 7 Partajează Postat Noiembrie 7 Salutare. Ceva noutăți despre Alexandra? Merci! 1 Link spre comentariu
Gaabe Reputație: 19 Postat Noiembrie 7 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Partajează Postat Noiembrie 7 Buna la toti cei interesati.Dupa cate stiu eu,piciorul Alexandrei a fost fracturat urat.....Probleme la rotula, operatie,10-12 saptamani in orteza fara sa calce pe el...urmeaza recuperare cu fizioterapie.Lucrurile nu merg foarte bine pt ea nici din punct de vedere medical,nici dpdv material(cheltuieli cu medici,cu medicatie,dureri cat incape...) Toate astea ma fac sa cred ca va mai dura o vreme pana cand ne va bucura cu agreabila-i prezenta....Sincer in situatia asta e jenant sa o intreb despre estimarea cand va mai lucra..Dupa placerea oferita de prezenta ei ma intreb daca nu putem face ceva si noi pt ea(sprijin....)Imi pare rau pt vestile astea... SANATATE ALEXANDRA!!!!! Link spre comentariu
Masxul Reputație: -62 Postat Noiembrie 7 Partajează Postat Noiembrie 7 Acum 25 minute, Gaabe a spus: Buna la toti cei interesati.Dupa cate stiu eu,piciorul Alexandrei a fost fracturat urat.....Probleme la rotula, operatie,10-12 saptamani in orteza fara sa calce pe el...urmeaza recuperare cu fizioterapie.Lucrurile nu merg foarte bine pt ea nici din punct de vedere medical,nici dpdv material(cheltuieli cu medici,cu medicatie,dureri cat incape...) Toate astea ma fac sa cred ca va mai dura o vreme pana cand ne va bucura cu agreabila-i prezenta....Sincer in situatia asta e jenant sa o intreb despre estimarea cand va mai lucra..Dupa placerea oferita de prezenta ei ma intreb daca nu putem face ceva si noi pt ea(sprijin....)Imi pare rau pt vestile astea... SANATATE ALEXANDRA!!!!! Bine gândești…dar cum să ajutăm dacă nu dăm de ea? 1 Link spre comentariu
Gaabe Reputație: 19 Postat Noiembrie 7 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Partajează Postat Noiembrie 7 Acum 1 minut, Masxul a spus: Bine gândești…dar cum să ajutăm dacă nu dăm de ea? Putem vorbi...0757573060.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum