Sari la conținut

0749640233 - Adelina wow

Postări Recomandate

Postat

https://anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/masaj/adelina-masaj-de-relaxare-si-tonifiere-locatie-discreta-si-centrala-pentru_48982861.html?l=c7ab23cba8822fefe30d1e19ba437992

Adelina,

masaj de relaxare si tonifiere, locatie discreta si centrala, pentru mai multe detalii la numarul afisat din anunt,

sincer sper sa nu fie reale pozele, ca daca e reala am belit pula la cati bani o sa bag in curu ei la cat de buna e :)))

post-230036-0-12601200-1520414734_thumb.png

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ai dreptate frate Didandan. E buna rău. Fara sa am vreo informație , pozele mi se par reale. Singura problema sa nu fie poze furate ale fetei din Cluj . Ce zici ?

Postat

Ai dreptate frate Didandan. E buna rău. Fara sa am vreo informație , pozele mi se par reale. Singura problema sa nu fie poze furate ale fetei din Cluj . Ce zici ?

în prima poză este blonda din Summerland 400/500/h . Am futut-o vara trecută in Mamaia și am făcut recenzie pe Ct . In al doilea anunț este alta , pe care nu o știu . Eu cred ca o panarama se folosește de pozele lor .
  • Like 2
Postat

în prima poză este blonda din Summerland 400/500/h . Am futut-o vara trecută in Mamaia și am făcut recenzie pe Ct . In al doilea anunț este alta , pe care nu o știu . Eu cred ca o panarama se folosește de pozele lor .

te referi la poza postata de mine?

deci exista, e reala si lucreaza pe la noi... asta e bine de stiut

ai idee acum pe unde mai e.., sau imi pot da un link unde ai facut recenzia, ca ce e si pe sectiunea de cta te doare capu pana o gasesc

Postat

te referi la poza postata de mine?

deci exista, e reala si lucreaza pe la noi... asta e bine de stiut

ai idee acum pe unde mai e.., sau imi pot da un link unde ai facut recenzia, ca ce e si pe sectiunea de cta te doare capu pana o gasesc

Da . Este vb de ‘blonda 200/400 program non-stop’ din Ct . Citește și recenzia mea . Alegerea este a ta .
  • Like 2

Postat

Da . Este vb de ‘blonda 200/400 program non-stop’ din Ct . Citește și recenzia mea . Alegerea este a ta .

ms fain golane

hai ca o stiam pe fata, vroiam sa merg la ea chitit vara trecuta, da m-am potolit repede dupa cateva recenzii citite inclusiv a ta

am recitit acum cate ceva pe topicul ala, m-am distrat rau citind ce ai scris, desi paradoxal nu era nimic de ras :)

bafta!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...