Sari la conținut

0751420810


Postări Recomandate

  • Telefon: monicasexyrea
  • Oras:Rm. Valcea
  • Telefon: monicasexyrea
  • Oras:Rm. Valcea

Bruneta eleganta si rafinata cu forme si miscari de vis. dispusa sa ofer clipe de neuitat

domnilor generosi si educati din Rm. Valcea. nu raspund la numere

private sau mesaje Tel. 0751420810  [email protected]

http://monicaasexy.webs.com/

Link spre comentariu
  • Telefon: monicasexyrea
  • Oras:Rm. Valcea
  • Telefon: monicasexyrea
  • Oras:Rm. Valcea

Bruneta 23 ani ochi albastri sexi 175m,65kg rm valcea ofer senzati tari domnilor din valcea sau in trecere.30min sex oral si normal protejat 100ron.la mine sau la hotel. Contact 0751420810 poze reale

Link spre comentariu
Vizitator Metronom
Reputație: 0

Vă salut, boieri dumneavoastră. Revin în paginile acestui forum cu o recenzie la domnișoara Monica, pe care o aveam de mai demult în vizor. Cu Monica am început să vorbesc în urmă cu mai multe luni, neștiind când drumurile mele mă vor purta către Râmnicu Vâlcea. Fericita ocazie s-a ivit în acest weekend și am profitat din plin. Discutând cu ea am aflat că face totul protejat și nu acceptă FK. Tarifarea se face la 30 de minute, oral și normal protejat pt 150 lei.

 

Pozele pe care le-a expus domnița sunt destul de lămuritoare. Așa cum am specificat în mai multe rânduri, eu sunt aproape obsedat de femeile cu forme J, așa că voluptatea Monicăi mi-a fost fatală.

 

Un aspect pe care l-am aflat despre ea din discuțiile pe care le-am avut a fost că fata nu e străină de escorting, ea practicând această meserie de vreo trei ani, majoritatea în Italia. În acest timp a participat la petreceri de burlaci și a dansat la bară în cluburi. Când am aflat aceste aspecte, mintea mea plină de fantezii a dat alarma generală J

 

Am informat-o din timp pe Monica asupra dorințelor mele: să îmi facă un lapdance care să devină o partidă de sex în toată regula. Pentru stimularea suplimentară, tariful urcă la 200 lei pt jumătate de oră. Am acceptat ca să îmi fac hatârul.

 

Să dea D-zeu sănătate inventatorului GPS-ului. Până acum 2 zile nu mai călcasem în Rm Vâlcea, dar datorită acestui dispozitiv am reușit să ajung în zona gării, respectiv lângă o stație de taxi-uri, aici fiind punctul de unde am revenit cu un apel la Monica, ce m-a direcționat către apartamentul ei.

 

Pentru cei interesați de dotările futodromului, menționez o canapea extensibilă, lumânările parfumate și lumina roșie, care creează o atmosferă plăcută. Monica m-a așteptat într-un compleu din plasă cu acces facil la piersicuța ei, plus tocuri. Am purces la duș, nu înainte de a primi un prosop curat din partea ei. În baie tot ce trebuie, mai multe tipuri de geluri bărbătești. Am ieșit rapid din duș și m-am așezat pe scaunul ce trona în mijlocul camerei.

 

De aici începe partea delicioasă. Pe acordurile unei piese, Monica a început să își unduiască rotunjimile prin fața mea. Nu m-am putut abține să nu o prind de tot ce puteam, fund, sâni, picioare, eu fiind așezat pe scaun. Definiția lapdance-ului, cu girații înnebunitoare executate în poala mea. Pula mea nu a rămas fără reacție și în scurt timp aveam o erecție cumplită. Fata a luat o mică pauză cât să îmi aplice un prezervativ și apoi a continuat mișcările. E suficient să descriu doar atât: A venit deasupra mea, am cuprins-o în brațe și mi-am îngropat fața între sânii ei măricei. În acest timp ea se freca cu bazinul de pula mea. N-am mai rezistat, am rugat-o să mă încalece ca lumea și așa a ajuns să-mi sară în pulă, cu mine aproape urlând de plăcere....

 

Îmi cer scuze dacă mă las dus de val, dar asta e una din marile mele fantezii și impactul asupra mea a fost nimicitor J

 

Încă un detaliu: Monicăi îi place să participe activ, atât deasupra, cât și atunci când o lucram pe la spate. Contrele ei sunt superbe. De asemenea, are o mișcare aparte  din bazin atunci când i-o dai pe la spate, își unduiește spatele și bazinul în stilul de șerpoaică al Shakirei. Pentru fani este un MUST !!

 

Notele:

 

Locație: 9 – e ok, nu cunosc dacă e sau nu o zonă cu probleme în oraș, dar ca dotări are ce îi trebuie pt sex.

 

Aspect fizic: Eu dau 10, dar sunt subiectiv, are tot ce îi trebuie unui pasionat de femei voluptoase.

 

Oral: Mi-a făcut ca un intermezzo în timp ce schimbam pozițiile. Nu se focusează pe zonele adiacente, ci doar pe „soldat“, pe care îl smotocește în toate direcțiile, în timp ce bagă priviri provocatoare, deci nota mea este 8. Urăsc prezervativul la oral!!

 

Normal: Fata te lucrează bine. Eu am luat doar jumătate de oră și știm cu toții că primul număr e de sacrificiu. Mai ales că e foarte activă și dacă o pui capră îți bagă niște contre de ajungi să vorbești singur în câteva minute. Asta nu îi scade cu nimic din faptul că se fute bestial, 10 cu felicitări !

 

GFE: Fata e comunicativă, deschisă la sugestii, iar pt acel lapdance eu îi dau nota 20 și un pupic mare :*

 

Când revin prin Rm. Vâlcea nu o ratez. O seară cât mai bună vă doresc !

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...