Sari la conținut

Ajutor sibieni curvari....

Postări Recomandate

• Oras:CENTRAL
  • Oras:CENTRAL
Postat

Wtfk sunt atâtea ...Elena,Raluca,Antonia,Daria,Tatyana ,Anne etc plus altele călătoare.Doar cașcaval să ai ;)

• Like 2
  • Oras:TIMISOARA
  • Oras:TIMISOARA
Postat

msm pe Daria de pe str. Tiglarilor am vizitat o de 2 ori,a fost o  experienta placuta  oralul adinc si bine  facut cu fin in gura normal in toate poz.iar la anal a folosit un  unguent de galbenele cred...Pe Raluca am vizitat-o o singura data n a fost wow iar la mult laudata Anne am fost o singura data la inceputul lunii ianuarie de unde am plecat tare dezamagit.O sa scriu o recenzie pt Anne, prima cred ca si ultima , am niste detalii referitoare la aceasta d-soara de la un coleg, fost client, care are reputatia lui Cassanova ,cu care sunt de citeva zile in tura cu el.

P.S.  Am mai fost pe M.Viteazu bl 31, tot tacimu` 150 ron tipa cred ca e din R. Moldova dupa accent.Se implica,e harnica dar de revenit NU,Raportul pret servicii e corect.

• Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc
  • Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc
Postat

msm pe Daria de pe str. Tiglarilor am vizitat o de 2 ori,a fost o experienta placuta oralul adinc si bine facut cu fin in gura normal in toate poz.iar la anal a folosit un unguent de galbenele cred...Pe Raluca am vizitat-o o singura data n a fost wow iar la mult laudata Anne am fost o singura data la inceputul lunii ianuarie de unde am plecat tare dezamagit.O sa scriu o recenzie pt Anne, prima cred ca si ultima , am niste detalii referitoare la aceasta d-soara de la un coleg, fost client, care are reputatia lui Cassanova ,cu care sunt de citeva zile in tura cu el.

P.S. Am mai fost pe M.Viteazu bl 31, tot tacimu` 150 ron tipa cred ca e din R. Moldova dupa accent.Se implica,e harnica dar de revenit NU,Raportul pret servicii e corect.

;) shht numai zice de lubrifiant :)) si numai stau pe tiglari

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare