alina96 Reputație: 488 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 5, 2019 Hai, hei , hei :))) 😋😋😋 3
alax0203 Reputație: -13 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 ...Sunt si romani nespălatiSunt si tigani nespălatiSunt si români infractori , nu doar tigani .Pe mine una nu ma intereseaza subiectul acesta. Da sunt țiganca , asa a fost dat sa fie.Nu pot schimba nimic si nici nu mi-aș dori.Mulțumesc! O zi frumoasă nu nu nu...nu e acelasi lucru cu romanii si tiganii infractori.Nu fa pe-a proasta..ca nu tine..La o mie de tigani,950 sunt infractori..la 1000 de romani,probabil 10,Asa ca nu baga texte de doi bani ca nu merge asa.Eu am trait intr-un cartier cu tigani,am avut prieteni tigani si ii cunosc f bine..ba chiar inteleg tiganeste cam vreo 40 la suta..asa ca lasa vrajeala cu egalitatea dintre romani si tigani.Faptul ca esti tiganca nu este o crima..arati asa cum arati si poti fi pe placul unora sau altora,gusturile nu se discuta,evident..
alax0203 Reputație: -13 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 care familie traditionala la romani ?familia in care femeia are dreptul la munca ,la crescut copii ,spalat calcat ,carat sacose , etc, iar barbatul are dreptul la una sau doua amante , dreptul de a-si altoi sotia cind doreste si cum doreste ,in care copiii sint neglijati sau parasiti , uneori chiar vinduti ?despre sclavie, mi-e rusine sa zic asta, da e tristul adevar de doua mii de ani am fost pe rind sclavii unora sau altora , incepind cu romanii , turcii ,austro-ungarii, fanariotii , rusii , comunistii , si mai recent ai occidentului sau americii .mai era unul patriot, de meserie cizmar, care a nenorocit 3 generatii de romani si altul , ando teleorman ,crismar la origine ,care au reusit sa goneasca din tara milioane de romani buni si patrioti, amindoi adulati si venerati de catre prostime .Nu doar ca am fost sclavi de la origini,dar suntem sclavi si astazi si asa vom fi si noi si copiii nostri si urmasii lor pana la sfarsit.
alina96 Reputație: 488 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 5, 2019 Buna! Sa încheiem odata subiectu'. Fiecare cu parerile lui . Acest subiect nu cred ca trebuie discutat aici . O seara frumoasă!
bogdan03 Reputație: 164 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 5, 2019 Buna dimineața :)) 😋😋😘😘😘 20190602_104850.jpg :x <3
alina96 Reputație: 488 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 6, 2019 Buna 😎ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ 1
alina96 Reputație: 488 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 6, 2019 🙄🙄 5
grigoreantipa Reputație: 142 Postat Iunie 8, 2019 Postat Iunie 8, 2019 Frumosi sanii aia, chiar daca sunt de tiganca.Nu imi plac tiganii, dar as vrea sa fut o tiganca cu sanii frumosi ca ai tai 1
dorky07 Reputație: 1024 Postat Iunie 8, 2019 Postat Iunie 8, 2019 Alina...eu sunt fan tiganci in pat...cum sa fac sa te vad?ms
alina96 Reputație: 488 Postat Iunie 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 8, 2019 Frumosi sanii aia, chiar daca sunt de tiganca.Nu imi plac tiganii, dar as vrea sa fut o tiganca cu sanii frumosi ca ai tai Te aștept 😋😋😘😘
alina96 Reputație: 488 Postat Iunie 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 8, 2019 Alina...eu sunt fan tiganci in pat...cum sa fac sa te vad?ms 0755543591 sună-mă 😋😘
dorky07 Reputație: 1024 Postat Iunie 8, 2019 Postat Iunie 8, 2019 Ufff....pot sa te intreb ceva detalii pe wap?pe care din nr?ms mult
alina96 Reputație: 488 Postat Iunie 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 8, 2019 Bună , bună 😘😘
c4tu1988 Reputație: 4 Postat Iunie 10, 2019 Postat Iunie 10, 2019 Salut ! O recomand e buna rău de tot !
maistu Reputație: 179 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iunie 10, 2019 Salut ! O recomand e buna rău de tot !. Bine atunci povestește ceva aici să te credem pe cuvânt.
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 10, 2019 Tu fiind ala cari o tocit dija vro citiva tastaturi cu povestirili tali, nu? ;) Cie ti fasi sa crezi ca cuvintu tau ie moi di crezut dicit cuvintu lu ala ??? :) 1
maistu Reputație: 179 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iunie 10, 2019 Tu fiind ala cari o tocit dija vro citiva tastaturi cu povestirili tali, nu? ;) Cie ti fasi sa crezi ca cuvintu tau ie moi di crezut dicit cuvintu lu ala ??? :).nu am cerut nimănui să mă creadă pe cuvânt,dar dacă consideri că asta este o recenzie " o recomand,e bună rău de tot"atunci este super ok și chiar vom avea ce citi aici pe forum.
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 10, 2019 Cu toate ca nu ie in regula sa vb dispri asta pi topingu lu Alinuta...ca nu se fase offtoping din asta...io sper sa nu sie supere pi mini pria tari Alinuta...cai tiganca dia mia si stiie ca io is moi tiganca ca ia. Dieci... - ie in regula sai atraji atentia ca recomandaria fara ricenziie ca la carte ie vax albina...si pentru fata...si pentru futatori; - cind cierti pi unu ca arunca cu ricomandari...da nu scriie ricenziii pi forum...ar cam trebui sa ti uiti in oglinda inainti; - cind tu ai doar o singura ricenziie facuta pi Nimfo...credima...nu pria iejti in masura sa cierti tu pi niminea pi forum...ca nai pus osu; - nisiodata...dara apsolut nisiodata...nu cere tu increderea pi cuvint dila altciniva...pina cind cuvintu tau nu ie di crezut acilea !!! Cind ti iei di vrunu paci...trebuie sa ai si temei sa ti iei di iel...sau di ia...ca altfiel iese cacatu ala cari tu zici ca nu vriei sa iasa. Di iexemplu...tu tioi loat di Talibanu...cu citatu ala al tau. Iel...baiet finut...nu tio zis nimica, ca nui sta in caracter di fiel...dara mor loat tati draciii pi mini. Tu nai ci cauta sa fasi afirmatii dalea aci...pi Nimfo...in primu rind...iara in al doilea...cind oi fute tu a zecea parti din cit o futut flacau ciela...Talibanu...cari ani la rind nio si spus public aci...adica tati aniii ajtia in cari iel o pus osu...dabea atunci sa ai tupeu sa ti iei tu di unu ca Talibanu !!! Pin atunsea...baga tu ricenziii...si moi putini mustrari ! 2
alina96 Reputație: 488 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 10, 2019 Cu toate ca nu ie in regula sa vb dispri asta pi topingu lu Alinuta...ca nu se fase offtoping din asta...io sper sa nu sie supere pi mini pria tari Alinuta...cai tiganca dia mia si stiie ca io is moi tiganca ca ia. Dieci... - ie in regula sai atraji atentia ca recomandaria fara ricenziie ca la carte ie vax albina...si pentru fata...si pentru futatori; - cind cierti pi unu ca arunca cu ricomandari...da nu scriie ricenziii pi forum...ar cam trebui sa ti uiti in oglinda inainti; - cind tu ai doar o singura ricenziie facuta pi Nimfo...credima...nu pria iejti in masura sa cierti tu pi niminea pi forum...ca nai pus osu; - nisiodata...dara apsolut nisiodata...nu cere tu increderea pi cuvint dila altciniva...pina cind cuvintu tau nu ie di crezut acilea !!! Cind ti iei di vrunu paci...trebuie sa ai si temei sa ti iei di iel...sau di ia...ca altfiel iese cacatu ala cari tu zici ca nu vriei sa iasa. Di iexemplu...tu tioi loat di Talibanu...cu citatu ala al tau. Iel...baiet finut...nu tio zis nimica, ca nui sta in caracter di fiel...dara mor loat tati draciii pi mini. Tu nai ci cauta sa fasi afirmatii dalea aci...pi Nimfo...in primu rind...iara in al doilea...cind oi fute tu a zecea parti din cit o futut flacau ciela...Talibanu...cari ani la rind nio si spus public aci...adica tati aniii ajtia in cari iel o pus osu...dabea atunci sa ai tupeu sa ti iei tu di unu ca Talibanu !!! Pin atunsea...baga tu ricenziii...si moi putini mustrari ! Nu ma supăr :)))) 1
maistu Reputație: 179 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iunie 10, 2019 Cu toate ca nu ie in regula sa vb dispri asta pi topingu lu Alinuta...ca nu se fase offtoping din asta...io sper sa nu sie supere pi mini pria tari Alinuta...cai tiganca dia mia si stiie ca io is moi tiganca ca ia. Dieci... - ie in regula sai atraji atentia ca recomandaria fara ricenziie ca la carte ie vax albina...si pentru fata...si pentru futatori; - cind cierti pi unu ca arunca cu ricomandari...da nu scriie ricenziii pi forum...ar cam trebui sa ti uiti in oglinda inainti; - cind tu ai doar o singura ricenziie facuta pi Nimfo...credima...nu pria iejti in masura sa cierti tu pi niminea pi forum...ca nai pus osu; - nisiodata...dara apsolut nisiodata...nu cere tu increderea pi cuvint dila altciniva...pina cind cuvintu tau nu ie di crezut acilea !!! Cind ti iei di vrunu paci...trebuie sa ai si temei sa ti iei di iel...sau di ia...ca altfiel iese cacatu ala cari tu zici ca nu vriei sa iasa. Di iexemplu...tu tioi loat di Talibanu...cu citatu ala al tau. Iel...baiet finut...nu tio zis nimica, ca nui sta in caracter di fiel...dara mor loat tati draciii pi mini. Tu nai ci cauta sa fasi afirmatii dalea aci...pi Nimfo...in primu rind...iara in al doilea...cind oi fute tu a zecea parti din cit o futut flacau ciela...Talibanu...cari ani la rind nio si spus public aci...adica tati aniii ajtia in cari iel o pus osu...dabea atunci sa ai tupeu sa ti iei tu di unu ca Talibanu !!! Pin atunsea...baga tu ricenziii...si moi putini mustrari ! ce-ți mai place să te umfli și în pene și să tragi pe toată lumea de șireturi.gandește-te și vezi chiar ești perfectă ?
unfutac Reputație: -253 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Pe Vapor Oras:Pe Vapor Postat Iunie 10, 2019 ce-ți mai place să te umfli și în pene și să tragi pe toată lumea de șireturi.gandește-te și vezi chiar ești perfectă ?bosulica, tu pe cine ai futut de aici de pe forum? 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 11, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 11, 2019 ...ce-ți mai place să te umfli și în pene și să tragi pe toată lumea de șireturi...Mah Maistrule Militar...cum sati iegsplic io tii casa prisepi...ie ca si cum un caporal il ia la rost pi general...ca iel nari sufisiente stele pi iepoleti ? ...gandește-te și vezi chiar ești perfectă ?...Mah Ranbo...mam gindit...mam privit si in oglinda...ie adivarat ca nam țîțili lu Alinuta...da io is aproapi perfecta. Sau poati perfect simplu ! Hmmmm...mam mai gindit o leaca...perfect compus ! Sigur sigur io is mai mult ca perfect !!! :)))))))))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum