ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 18, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 18, 2019 Cooooorect ! ;) Link spre comentariu
pula tare Reputație: 2 Postat Iulie 18, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 18, 2019 Mulțumesc 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 18, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 18, 2019 Te-ai pus pe mine . Ce se întâmpla atunci când îți place o păsărica buna , se face pula tare . Adevărat ?Mah flacau...nu mam pus pi tini. Jur ! :) Ma amuz si io...ca tu crezi ca iejti singuru cari pateste asa civa ! Uiti...fasim un pariu ? O intrebam pi Alinutza ce sar intampla daca ii cer io iei pi whttsapp o poza cu motu ala frumos ? Pariu ca ia numi zice miie ca nu stiie cine sint ? Si io am avut doar lindicu tare cind am fost la ia. Nisidicum pula tare !!! :))))))) 2 Link spre comentariu
pula tare Reputație: 2 Postat Iulie 18, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 18, 2019 Sigur ai dreptate . Dar nu mai spune ca ma exciți și iar mi-se face tare.😃😘😘 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 18, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 18, 2019 Stu mah flacau. Tati baeti zice ca au reactia asta cind vorbeste cu mini !!! :)))))))))) 2 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Iulie 18, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Iulie 18, 2019 Sigur ai dreptate .Dar nu mai spune ca ma exciți și iar mi-se face tare. :laugh2 :laugh2 :laugh2 si ce vrei " ma exciți și iar mi-se face tare.""" 5 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Iulie 18, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Iulie 18, 2019 Te-ai pus pe mine .Ce se întâmpla atunci când îți place o păsărica buna , se face pula tare . Adevărat ?sezi blând, nu tot ce zboara se mananca!! abcd urs! sau nu se baga in gura tott ce se ,serveste..!! 6 Link spre comentariu
alina96 Reputație: 488 Postat Iulie 19, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 19, 2019 Disponibilă :p :p :* :* 4 Link spre comentariu
dudu30 Reputație: 24 Postat Iulie 19, 2019 Oras:Navodari Oras:Navodari Partajează Postat Iulie 19, 2019 In cele din urma, "mi-a iesit cosaru'n drum"... adica am reusit sa trec de casa scarilor si, intradevar, Alina s-a tinut de cuvant (a reusit sa-mi strecoare un moment liber). As mai scrie dar nu pot sa-mi infranez dorinta, Alina fiind langa mine in acest moment. O minunatie de femeie pe carr, daca reusesti sa o cunosti... revii cu siguranta. 4 Link spre comentariu
alina96 Reputație: 488 Postat Iulie 19, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 19, 2019 In cele din urma, "mi-a iesit cosaru'n drum"... adica am reusit sa trec de casa scarilor si, intradevar, Alina s-a tinut de cuvant (a reusit sa-mi strecoare un moment liber). As mai scrie dar nu pot sa-mi infranez dorinta, Alina fiind langa mine in acest moment. O minunatie de femeie pe carr, daca reusesti sa o cunosti... revii cu siguranta. Mulțumesc :* :* 1 Link spre comentariu
alina96 Reputație: 488 Postat Iulie 19, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 19, 2019 2 Link spre comentariu
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Iulie 19, 2019 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Iulie 19, 2019 In cele din urma, "mi-a iesit cosaru'n drum"... adica am reusit sa trec de casa scarilor si, intradevar, Alina s-a tinut de cuvant (a reusit sa-mi strecoare un moment liber). As mai scrie dar nu pot sa-mi infranez dorinta, Alina fiind langa mine in acest moment. O minunatie de femeie pe carr, daca reusesti sa o cunosti... revii cu siguranta. pai cum ai intrat in casa ...pe cos sau pe scari? Daca ai intrat precum cosarul ...sper ca nu s-a speriat Alina cand te-a vazut? Daca in final a fost cu happy-end ....inseamna ca Alina a avut inima tare ....o minunatie de femeie. 2 Link spre comentariu
prinzeugen Reputație: 979 Postat Iulie 19, 2019 Partajează Postat Iulie 19, 2019 In cele din urma, "mi-a iesit cosaru'n drum"... adica am reusit sa trec de casa scarilor si, intradevar, Alina s-a tinut de cuvant (a reusit sa-mi strecoare un moment liber). As mai scrie dar nu pot sa-mi infranez dorinta, Alina fiind langa mine in acest moment. O minunatie de femeie pe carr, daca reusesti sa o cunosti... revii cu siguranta."Ti-a iesit Alina-n drum,/O sa ai noroc de-acum!/Griji, nevoi, necaz, durere,/Se vor duce ca un fum..." Gica Pulescu 5 Link spre comentariu
alina96 Reputație: 488 Postat Iulie 19, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 19, 2019 "Ti-a iesit Alina-n drum,/O sa ai noroc de-acum!/Griji, nevoi, necaz, durere,/Se vor duce ca un fum..." Gica Pulescu :p:p :* :* 1 Link spre comentariu
prinzeugen Reputație: 979 Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 pai cum ai intrat in casa ...pe cos sau pe scari? Daca ai intrat precum cosarul ...sper ca nu s-a speriat Alina cand te-a vazut? Daca in final a fost cu happy-end ....inseamna ca Alina a avut inima tare ....o minunatie de femeie.O fi vrut sa intre pe usa din dos! Unde sunt doi peri; si ca sa intri, te tii de perii aia!😆 2 Link spre comentariu
alina96 Reputație: 488 Postat Iulie 20, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 20, 2019 Disponibilă:* Link spre comentariu
alina96 Reputație: 488 Postat Iulie 21, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 21, 2019 Disponibilă:* 1 Link spre comentariu
alina96 Reputație: 488 Postat Iulie 21, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 21, 2019 BunăServiciile mele sunt : - oral ( in funcție de igiena intimă)-normal ( DOAR Protejat)âŒâŒâŒ-69 (inclus)-accept orice poziție -sex intre sâni (inclus)- finalizarea corporală (inclusă în preț)- finalizarea orală / faciala + 50 - FK ( in funcție de persoana) +50- masaj de relaxare ,erotic ( nu sunt experta ) . TARIF 100 de lei finalizarea 200 de lei ora POSIBIL ca UNEORI seara târziu prețul sa fie 150 finalizarea și 300h . LOCAÈšIE Tomis Nord aleea zmeurei Nr 20 Nu fac anal! As fii dispusă și la alte fantezii:))Aș dori să îmi comunicați va rog la telefon că mi-ați vizionat profilul pe Forum Va pup dragilor 💃💃😘😘 Link spre comentariu
alina96 Reputație: 488 Postat Iulie 21, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 21, 2019 Disponibilă:* 20190714_105338.jpg Link spre comentariu
alina96 Reputație: 488 Postat Iulie 21, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 21, 2019 3 Link spre comentariu
prinzeugen Reputație: 979 Postat Iulie 21, 2019 Partajează Postat Iulie 21, 2019 Serviti, va rog! 2 Link spre comentariu
alina96 Reputație: 488 Postat Iulie 21, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 21, 2019 Serviti, va rog! :) :) 🥰🤣😘 Link spre comentariu
alina96 Reputație: 488 Postat Iulie 22, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 22, 2019 Disponibilă:* 5 Link spre comentariu
freezarr14 Reputație: 138 Postat Iulie 22, 2019 Oras:..... Oras:..... Partajează Postat Iulie 22, 2019 Pentru mine arati intr-un mare fel, trebuie sa imi fac drum pe la Constanta . Tine-o tot asa ! 1 Link spre comentariu
alina96 Reputație: 488 Postat Iulie 22, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 22, 2019 Pentru mine arati intr-un mare fel, trebuie sa imi fac drum pe la Constanta . Tine-o tot asa ! Te aștept:) :* :* pupici Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum