viezuremanz Reputație: 13133 Postat Martie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2018 http://www.hawking.org.uk/ Omul pe care o boala cumplita nu l-a impiedicat sa devina un savant de renume mondial. 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 Fiecare trebuie sa contribuie, cum poate, la evoluția societății. SH a făcut-o cum a putut. :) 1
pansacola77 Reputație: 108 Postat Martie 14, 2018 Oras:Europe Oras:Europe Postat Martie 14, 2018 Total de acord cu privire la inteligenta si aportul sau considerabil la stiinta! Dumnezeu sa-l odihneasca! Dar pentru ca era un tip cu simtul umorului, imi permit sa fac si eu o aroganta;Intrucat savantul era un mare admirator al sexului frumos si a fondat ”Paradoxul informational al gaurilor negre”, va propun sa ii continuam opera si sa ne angajam ca ne vom accelera documentarile pentru a dezvolta ”Paradoxul informational al gaurilor roz si maro”! :)
badmadafaka Reputație: 1435 Postat Martie 14, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Martie 14, 2018 S-a mai dus un geniu,ramanem cu prostii.Din ce in ce mai multi. 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2018 Cand pierzi unele simturi, dezvolti altele...Imi pare rau, parea de viata, ma amuza si in "The big bang theory", a acceptat sa se faca si misto de el...Acum cerceteaza probabil viata de dupa moarte. :)
badmadafaka Reputație: 1435 Postat Martie 14, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Martie 14, 2018 Cand pierzi unele simturi, dezvolti altele...Imi pare rau, parea de viata, ma amuza si in "The big bang theory", a acceptat sa se faca si misto de el...Acum cerceteaza probabil viata de dupa moarte. :)Nu exista viata de dupa moarte,deci n-are ce sa cerceteze. 1
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 http://www.hawking.org.uk/ Omul pe care o boala cumplita nu l-a impiedicat sa devina un savant de renume mondial. Si te-ai gasit tu, izmanarul nefericit si Sandokanu'recenziilor, sa dai un hashtag de gospodina. 1
traminer Reputație: 1806 Postat Martie 14, 2018 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Martie 14, 2018 S-a dus să facă pe deşteptul cu îngerii :) 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2018 Nu exista viata de dupa moarte,deci n-are ce sa cerceteze. Stiu, ce vrei sa plang acum? Las-o cum a cazut. :(
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Martie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 14, 2018 Total de acord cu privire la inteligenta si aportul sau considerabil la stiinta! Dumnezeu sa-l odihneasca! Dar pentru ca era un tip cu simtul umorului, imi permit sa fac si eu o aroganta;Intrucat savantul era un mare admirator al sexului frumos si a fondat ”Paradoxul informational al gaurilor negre”, va propun sa ii continuam opera si sa ne angajam ca ne vom accelera documentarile pentru a dezvolta ”Paradoxul informational al gaurilor roz si maro”! :)Sa-l odihneasca Cel despre care nu credea ca exista? :) Un video interesant: 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2018 Si te-ai gasit tu, izmanarul nefericit si Sandokanu'recenziilor, sa dai un hashtag de gospodina. Mare frustrat trebuie sa fii sa nu te abtii nici la topicuri de genul...Cacat cu ochi si impresii! LE Peseu: Ti-am vazut poza... Nu mi-am dat seama cu ce te laudai, punga sau apa plata. 1
pansacola77 Reputație: 108 Postat Martie 14, 2018 Oras:Europe Oras:Europe Postat Martie 14, 2018 Sa-l odihneasca Cel despre care nu credea ca exista? :) Un video interesant: Cred ca important este gandul nostru in memoria savantului, nu neaparat formula (sacramentala sau nu) pe care o folosim.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Martie 14, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Martie 14, 2018 Cand pierzi unele simturi, dezvolti altele...Imi pare rau, parea de viata, ma amuza si in "The big bang theory", a acceptat sa se faca si misto de el...Acum cerceteaza probabil viata de dupa moarte. :) nu a facut nimeni misto de el in serialul ala.omul era ateu, nu avea treaba cu viata dupa moarte. 2 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2018 nu a facut nimeni misto de el in serialul ala.omul era ateu, nu avea treaba cu viata dupa moarte. Incep sa ma enervez deja... Am raspuns la asta, vezi postarea de mai sus.Legat de serial, ori stai prost cu memoria, ori nu l-ai vazut, facusera tampitii si o jucarie cu el de care s-a facut misto la greu...Nu se facea fara acordul lui.CAND MAI SPUN CEVA, NU MA MAI CONTRAZICETI!Nu cred nici eu in viata de dupa moarte, altfel nu aveam la activ N ternative de suicid!Cu toate astea nu cred nici in dumnezei sau ingeri...
badmadafaka Reputație: 1435 Postat Martie 14, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Martie 14, 2018 Incep sa ma enervez deja... Am raspuns la asta, vezi postarea de mai sus.Legat de serial, ori stai prost cu memoria, ori nu l-ai vazut, facusera tampitii si o jucarie cu el de care s-a facut misto la greu...Nu se facea fara acordul lui.CAND MAI SPUN CEVA, NU MA MAI CONTRAZICETI!Nu cred nici eu in viata de dupa moarte, altfel nu aveam la activ N ternative de suicid!Cu toate astea nu cred nici in dumnezei sau ingeri...Despre ce jucarie e vorba,nu tin minte sa se fi facut misto de el in serial,dar poate stii mai bine.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2018 Despre ce jucarie e vorba,nu tin minte sa se fi facut misto de el in serial,dar poate stii mai bine. Nu mai stiu in care sezon, gasesc lejer, doar sa vreau... :no2Nu am memorie pentru cifre, dar in cea vizuala imi vine deseori sa bag ceva, nu e bine sa tii minte atatea lucruri... si se pare ca mai am niste terra de umplut. :slap2 Poftim: https://www.youtube.com/watch?v=pYgEfSR0WL8
prometheus90 Reputație: 13 Postat Martie 14, 2018 Oras:Gherla Oras:Gherla Postat Martie 14, 2018 Cand pierzi unele simturi, dezvolti altele...Imi pare rau, parea de viata, ma amuza si in "The big bang theory", a acceptat sa se faca si misto de el...Acum cerceteaza probabil viata de dupa moarte. :) El crede in viata extraterestra la fel ar trebui si noi suntem doar o maimuta evoluata in Universul asta infinit , probabil modificata prin interventie ADN acum 30.000 ani cand o rasa avansata de extraterestri a procreat omenirea .
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2018 El crede in viata extraterestra la fel ar trebui si noi suntem doar o maimuta evoluata in Universul asta infinit , probabil modificata prin interventie ADN acum 30.000 ani cand o rasa avansata de extraterestri a procreat omenirea . Suntem prea aproape genetic de primate sa credem ca suntem aparte pe pamant.Am fost cea mai dominanta specie, nimic mai mult.Mi-e greu sa cred ca a fost alabalaportocala si am aparut noi din senin, dar ce stim noi despre univers?Mici copii care se joaca cu putza in nisip...Multi din noi nici nu inteleg ce am scris eu aici.
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 14, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 14, 2018 Un geniu chinuit de soartă.
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 Mare frustrat trebuie sa fii sa nu te abtii nici la topicuri de genul...Cacat cu ochi si impresii! LE Peseu: Ti-am vazut poza... Nu mi-am dat seama cu ce te laudai, punga sau apa plata.Iti dai seama, cat valoreaza cuvintele unei curve betivance si ratata din toate punctele de vedere. Dar continua, nu te opri. 1
prometheus90 Reputație: 13 Postat Martie 14, 2018 Oras:Gherla Oras:Gherla Postat Martie 14, 2018 Suntem prea aproape genetic de primate sa credem ca suntem aparte pe pamant.Am fost cea mai dominanta specie, nimic mai mult.Mi-e greu sa cred ca a fost alabalaportocala si am aparut noi din senin, dar ce stim noi despre univers?Mici copii care se joaca cu putza in nisip...Multi din noi nici nu inteleg ce am scris eu aici. Sunt pasionat de viata extraterestra si probabil suntem si condusi de ei = Regina Angliei , Rotschild , Rokefeler si astia care conduc lumea din umbra pot fi shapeshifter reptilians .
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 Am vazut pe aici un “Dumnezeu sa-l odihneasca”. Hawking asta nu credea in Dzeu. Cand mai deschideti thread-uri cu RIP, sa puneti si poze cu batistele in care ati plans.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2018 Sunt pasionat de viata extraterestra si probabil suntem si condusi de ei = Regina Angliei , Rotschild , Rokefeler si astia care conduc lumea din umbra pot fi shapeshifter reptilians . Cum sa nu, omul nu poate fi pur si simplu sadic, manipulator si egoist, trebuie sa-i atribuim niste lucruri in afara pamantului pentru nu reusim sa-l intelegem.E atat de simplu, o amestecatura organica cu prea multe vulnerabilitati.Iar buba lui cea mai mare este cea psihica, lucrul care l-a facut sa progreseze... il si doboara.Lasa reptilienii, sectele si rahaturile, homo sapiens e suficient.
prometheus90 Reputație: 13 Postat Martie 14, 2018 Oras:Gherla Oras:Gherla Postat Martie 14, 2018 Cum sa nu, omul nu poate fi pur si simplu sadic, manipulator si egoist, trebuie sa-i atribuim niste lucruri in afara pamantului pentru nu reusim sa-l intelegem.E atat de simplu, o amestecatura organica cu prea multe vulnerabilitati.Iar buba lui cea mai mare este cea psihica, lucrul care l-a facut sa progreseze... il si doboara.Lasa reptilienii, sectele si rahaturile, homo sapiens e suficient. Si sa fie fake treaba cu reptilienii ....dar tot Rotschild , Soros, Rockefeler si astia conduc lumea din umbra .
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2018 Si sa fie fake treaba cu reptilienii ....dar tot Rotschild , Soros, Rockefeler si astia conduc lumea din umbra . Tu crezi ca lumea este condusa de persoane care apar la tv? :laugh2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum