Sari la conținut

Sedinta foto by Argintul_v

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Salutare, 

Am decis sa incerc si abordarea asta pentru a gasi fete care isi doresc niste poze serioase. Se pare ca ca multe fete isi doresc un portofoliu cu fotografii de calitate, dar celor carora le propun eu nu prea vor... Sigur, inteleg perfect motivele si chiar nu este tocmai comod sa te lasi fotografiata de un necunoscut. Totusi am o oarecare notorietate pe aici prin faptul ca am fotografiat multe fete si cu siguranta ca respect dorintele si cerintele fetelor pe care le fotografiez in ceea ce priveste confidentialitatea.

Pana vineri sunt in Constanta si joi dupa amiaza am timp sa programez doua sau trei sedinte foto cu fete din zona. Am propus deja unora dar fie am fost refuzat, fie nu am primit inca raspuns ferm. Acestea au in continuare prioritate daca se vor decide. 

Astept PM de la fetele interesate si vom stabili, dupa posibilitati, doua sau trei sedinte foto. Desigur, voi accepta numai persoane cunoscute pe forum din care imi rezerv dreptul sa selectez. 

Voi posta si aici cate o poza cu fiecare, desigur daca respectivele isi vor da acordul.

Va pup!

• Like 7
Postat

Mai am un loc pentru o ședință foto azi :). Credeam ca va fi mare înghesuială...

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mai am un loc pentru o ședință foto azi :). Credeam ca va fi mare înghesuială...

Unde esti??

De cand te caut :))

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Unde esti??

De cand te caut :))

A plecat la bucuresti. Da' va gasiti voi!

• Like 2
Vizitator
Postat

A plecat la bucuresti. Da' va gasiti voi!

:(

Postat

Am plecat, da. Mai vin în Constanța :). Vorbim noi și ne găsim cumva...

Vizitator
Postat

Am plecat, da. Mai vin în Constanța :). Vorbim noi și ne găsim cumva...

:(

Postat

Ai mai fi vrut poze? :) Data viitoare când vin o sa aloc mai mult timp ședințelor foto și voi anunța mai din timp sa putem sa ne organizam mai bine ;)

Postat

Asa cum am promis voi posta si eu cate o poza cu fetele care au venit la sedinta foto. Speram sa fie mai multe doritoare, chiar au fost dar mai tarziu decat puteam eu sa mai fac ceva...

Prima care m a contactat a fost Alis. Pot spune ca este o fata draguta si cu mult bun simt. Mi a facut mare placere sa facem sedinta foto, din care, zic eu ca au rezultat ceva fotografii frumoase, care sa o puna bine in valoare:

http://nimfomane.com/forum/topic/72655-0736615187-alis/ 

post-44174-0-62965300-1521322829_thumb.jpg

• Like 3
Postat

A doua fata care si a dorit o sedinta foto a fost si o surpriza, pentru ca o chemasem la mine cu o zi inainte si nu era deloc interesata sa si faca fotografii. Mai mult, nu dorea sa si posteze propriile poze, desi fata arata foarte bine. Si despre ea nu am decat cuvinte de lauda si am fost mai mult decat incantat sa facem sedinta foto, dupa care are suficient material sa se promoveze cu pozele ei reale.

http://nimfomane.com/forum/topic/108227-bruneta-reala-doar-deplasari-0742629557/

post-44174-0-15717600-1521323361_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Asa cum am promis voi posta si eu cate o poza cu fetele care au venit la sedinta foto. Speram sa fie mai multe doritoare, chiar au fost dar mai tarziu decat puteam eu sa mai fac ceva...

Prima care m a contactat a fost Alis. Pot spune ca este o fata draguta si cu mult bun simt. Mi a facut mare placere sa facem sedinta foto, din care, zic eu ca au rezultat ceva fotografii frumoase, care sa o puna bine in valoare:

http://nimfomane.com/forum/topic/72655-0736615187-alis/

Hey mulțumesc te pupacesc 😘😘😘 si te recomand cu drag și încredere 😘
  • Like 1
Postat

Hello! Asa cum am promis, maine revin in Constanta si voi sta pana sambata. Voi avea 3 zile in care sper sa reusesc sa fac cateva sedinte foto cu doritoare de pe forum. 

Va astept sa ma contactati sa programam o sedinta foto din care va promit ca vor rezulta fotografii serioase ;). Nu voi avea foarte mult timp la dispozitie dar voi incerca sa fac cat mai multe sedinte foto. Va dau toate detaliile prin PM. Pupici!  :snap

• Like 3
Postat

Ce grad ai ? Tu faci si dosarul sau doar pozele ?

Ce curios esti... Cred ca la fotofrafiat am ceva grad, dar mi e greu sa evaluez. Poate fetele imi acorda unul :).

• Like 3
Vizitator
Postat

Reusite pozele, dar pot fi si mai reusite ! :) Ai cateva zone arse. Incearca sa cobori ISO-ul la valori mai mici (400 - 800) si deschide diafragma cat de mult poti (2.8 sau chiar 2.4 sau 1.8 sau chiar mai mare, daca iti permite obiectivul). Sau compenseaza cu timpi de expunere mai mici (daca ai trepied).

Oricum, felicitari pentru shooting-uri ! ;) :hihat

• Like 4
Postat

Mulțumesc pentru felicitări :).

ISO cam asa a fost 640 mai exact iar diafragma 2,8. Prima poza e puțin arsa pe partea alba dar n am prea avut ce face pentru ca spațiul era limitat. Am chiar mai multe trepiede și le folosesc. Oricând e loc de mai bine :)

• Like 3
Postat

O sedinta foto de ieri a fost cu Alina pe care o puteti vedea mai jos si in compania careia m am simtit minunat! Te pup Alina!

Azi e ultima zi cand fac poze in Ct pana la o data viitoare cand voi mai reveni, probabil la toamna. 

post-44174-0-13985500-1530264986_thumb.jpg

post-44174-0-40737300-1530265006_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:antile
Postat

bravo bre argintule, asa ar trebui sa arate majoritatea pozelor pentru anunturi , pacat ca unele fete isi bat joc de clienti postind mizerii.

pina in septembrie o sa iti tin eu locul , atit pentru fetele consacrate cit si pentru cele mai noi.

• Like 5
Postat

bravo bre argintule, asa ar trebui sa arate majoritatea pozelor pentru anunturi , pacat ca unele fete isi bat joc de clienti postind mizerii.

pina in septembrie o sa iti tin eu locul , atit pentru fetele consacrate cit si pentru cele mai noi.

Multumesc frumos! :) Din pacate nu au fost prea dornice fetele sa fie fotografiate... O sa fac mai bine pregatirea data viitoare, si sper sa pot face mai multe poze. Din cate stiu tu esti localnic, asa ca locul e al tau de fapt ;). Mai vin si eu ocazional sa dau o mana de ajutor...

• Like 1
Postat

daca apari in septembrie , da-mi un semn inainte , poate tragem ceva impreuna daca ai chef,.

sint localnic dar sint prezent in cta la fel de rar ca si tine.

mi-as fi dorit sa fie mai Multi fotografi , asa incit sa punem in evidenta fetele cinstite ,cu poze reale ,mai ales ca in prezent este inflatie de poze false pe anunturi.

• Like 2

Postat

Salutare!

Am revenit in Constanta si am, desigur, aparatul pregatit! Azi si maine daca sunt doritoare de fotografii astept sa mi dati un semn! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...