Sari la conținut

Atentie mare fetelor

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu stiu cata vizibilitate ar avea topicul ei la top, asta e singurul motiv pentru care nu ii atrag atentia lui pisicuts sa o promoveze...

pai de ce nu spui asa... 

Vizitator
Postat

daca nici Ana nu are recenziii, plm...

Postat

si s-a spart telenovela proasta !! ,pardon ,reglare de conturi :Pesti-curva-pestisori .Recomand domnisoarelor care se apuca de aceasta meserie sa se gandeasca de 10 ori inainte ....vad ca astia stiu tot despre ele :nume,cnp,adresa.  Am vazut si niste conexiuni interesante intre membrii foarte "activi" de aici (serious contributors).

Vizitator
Postat

pana la urma a fost prins respectivul ? 

Postat

Eu am auzit alta poveste ...cum ca este unul care a luat bataie de la un asa zis peste si a venit cu politia la usa . Concurenta asta

Postat

Și eu am avut ceva bătăi de cap cu nefericit ul asta de soarta... Ia scris familiei mele de activitate mea.. Poze trimise etc.

Amenință într-un timp ori cum are mai multe profile de Facebook nu știu cum drăcu ma găsit pe Facebook... :o în fine asta a fost prin luna decembrie.

Eu tot încercăm sa îl caut pe Facebook când am citit întâmplarea și mi am dat seama ca este blocat. Dacă găsesc și celelalte conturi de Facebook va anunț. Multa bafta fetelor

post-189846-0-29756000-1522710273_thumb.png

Vizitator carladristor
Postat

Și eu am avut ceva bătăi de cap cu nefericit ul asta de soarta... Ia scris familiei mele de activitate mea.. Poze trimise etc.

Amenință într-un timp ori cum are mai multe profile de Facebook nu știu cum drăcu ma găsit pe Facebook... :o în fine asta a fost prin luna decembrie.

Eu tot încercăm sa îl caut pe Facebook când am citit întâmplarea și mi am dat seama ca este blocat. Dacă găsesc și celelalte conturi de Facebook va anunț. Multa bafta fetelor

loooool . Obsedatiiiiiiiiiiii pe bune .....
  • Like 10
  • Minus 2
  • Oras:Suceava
Postat

Ma uitam acum pe topicul ăsta,şi spunea cineva cât va dura pana va fi prins,pai întâmplarea a fost in martie anul trecut si a fost arestat in august ,maine este procesul,emotii,teama ca îl revad.

• Like 1
Vizitator carladristor
Postat

Mult succes !

Vizitator carladristor
Postat

Doamne ajuta !

multumesc iubita sper sa primeasca ce merita,pup

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare
Postat

Nu te cunosc dar îmi pare rău pentru ce ți s-a întâmplat.

Ai făcut bine că ai creat topicul, bravo și noroc în viață!

Postat

Nu te cunosc dar îmi pare rău pentru ce ți s-a întâmplat.

Ai făcut bine că ai creat topicul, bravo și noroc în viață!

multumesc 😘😘 l am creat pt celelalte fete sa nu mearga si la ele dar nu a ajuns decat la inca 3 fete ,te pup
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...