clonadabalamucocheamapamea Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2019 Postat Ianuarie 29, 2019 Aaa boon te duci la Cluj si mai misto, acolo or sa te scuipe aia in prima zi cand o sa vada cu ce arfe vii acolo
clonadabalamucocheamapamea Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2019 Postat Ianuarie 29, 2019 vezi sa nu ati sparga rozeta... julieta din venetzia ca si ea cam tot de pe acolo e, sa al iei pa adrianu10cm sa te apere, ca pah vremuri
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Ianuarie 29, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Postat Ianuarie 29, 2019 Nu știu ai cui proxeneți sunteți , ce aveți cu fata din imagine, dar nu ma mai includeți in discuțiile voastre.Mulțumesc ;)eu sunt cel mai proxenet periculos jmeker.cand mai pui o poza in care faci reclama la strabism? =)))) =))))) 2
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Ianuarie 29, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 29, 2019 ce-o face inesuka 1 1
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Ianuarie 29, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Postat Ianuarie 29, 2019 ce-o face inesukace vrei, ba? tot repeti aceeasi intrebare ca un papagal.
hopsibalamucuyhaaa Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2019 Postat Ianuarie 29, 2019 Inesugiuca suge pula soft si boraste la 3 minute an servetel, an timp ce se uita an ocii clientului, cu un oci intro parte la zid si cu celalat la ocii aluia
hopsibalamucuyhaaa Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2019 Postat Ianuarie 29, 2019 Nu cred :))) hahaha bine maa
hopsibalamucuyhaaa Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2019 Postat Ianuarie 29, 2019 ma sugi si tu si belescu, iar ines se uita stramb.Dolo, bai frate ce injuratura i-o tras rozeta, inca o savurez si astsazi, este ca o poezie! Ma cac adanc si apasat in gatu ,ma-tii si apoi o ridic cu capul pe fata ta cand ii vine inapoi . e tot ce merita jegoasa aia care a fatat un cacat imprastiat sifilitic autist si handicapat ca tinepe jegul de tactcu cu retard mintal si il fut in cur cu un cactustu sa mori de cancer Cu Ines nu am nimic
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2019 Postat Ianuarie 31, 2019 UP. Cred ca se poate inchide. :laugh2 Motane, o SUGEstie, Amandina are mai mult potential :laugh2 :laugh2 , stii ce zic. 2 1
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2019 Postat Ianuarie 31, 2019 am futut-o pe ma-ta ieri, numai in curin pozitia PADFOOTSa moara ma-ta in pula lui terente ???
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2019 Postat Ianuarie 31, 2019 ce vrei, ba? tot repeti aceeasi intrebare ca un papagal.Coaie tu chiar nu vezi ale cui sunt clonele care vorbesc de cristinuka ??? Degeaba esti la buget unde esti, stii ce zic ??
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Postat Ianuarie 31, 2019 ce buget ba prostule? ca am doua afaceri cu statul.
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Februarie 1, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 1, 2019 inesuka iar nu te potolesti si dai minusuri ??
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Februarie 1, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Postat Februarie 1, 2019 inesuka iar nu te potolesti si dai minusuri ??Si mie mi-a dat ba bulangica?Uita-te oleaca si prezinta raportul. Ca nu stiu care pula mea s-o suga mi-a bagat iar reputatie de Troll Periculos.
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Februarie 1, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 1, 2019 Si mie mi-a dat ba bulangica?Uita-te oleaca si prezinta raportul. Ca nu stiu care pula mea s-o suga mi-a bagat iar reputatie de Troll Periculos. o pedepsim in pat pe inesuka cu penetrare dubla / tripla ?? 2
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Februarie 1, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Postat Februarie 1, 2019 o pedepsim in pat pe inesuka cu penetrare dubla / tripla ??Daca o aduci si pe rozkendra. :)))) 3
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Februarie 1, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Postat Februarie 1, 2019 Ce dai fa chioaro cu minus? Nu ti-e rusine? Crezi ca nu te-am vazut ca dai minus tu si cu prostu ala imprastiat in clone, daniel? 2
ripanpeperoni Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2019 Postat Februarie 1, 2019 As clona clonatului clonat dupa clona clonata dupa cea a originalului care a mai avut alte 10000 da clone clonate si ele dupe care clona initiala dupa care o fost clonata clona cupa care clona aia despre care vorbeam o fost clonata. Ai anteles?
ripanpeperoni Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2019 Postat Februarie 1, 2019 un gang bang cu rozeta si raluca nu ar strica
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Februarie 1, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Postat Februarie 1, 2019 As clona clonatului clonat dupa clona clonata dupa cea a originalului care a mai avut alte 10000 da clone clonate si ele dupe care clona initiala dupa care o fost clonata clona cupa care clona aia despre care vorbeam o fost clonata. Ai anteles?Eu as clona-o pe ma-ta, sa dau in ea dimineata, la pranz si seara, ca lupu de pe wall street.
bueeeeyyyyy Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2019 Postat Februarie 1, 2019 Eu as clona-o pe ma-ta, sa dau in ea dimineata, la pranz si seara, ca lupu de pe wall street. apreciez maestre ca macar ai decenta de a fute o clona de a lui mama si nu pe aia reala :hihat
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2019 Postat Februarie 1, 2019 Inesuka deal tau dooor, ma topecs si o sa mooor
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2019 Postat Februarie 1, 2019 Un sarut dk imi dai, io te umplu de paraiii
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Februarie 1, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 1, 2019 UP. Cred ca se poate inchide. :laugh2 Motane, o SUGEstie, Amandina are mai mult potential :laugh2 :laugh2 , stii ce zic. ai rabdare oly, inesuka e mai incapatanata si posesiva la inceput 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum