Sari la conținut

Diana otopeni

Postări Recomandate

Postat

Sunt Diana o fata noua in orașul tău otopeni te aștept la mine in locație sa petrecem clipe de vis.nr de tel 0720704513

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Sunt Diana o fata noua in orașul tău otopeni te aștept la mine in locație sa petrecem clipe de vis.nr de tel 0720704513

Domnișoară, nu aici trebuia postat, dar dacă tot ai postat măcar să și tu mai multe detalii...eventual poze

• Oras:Muntele Olymp
  • Oras:Muntele Olymp
Postat

ai gresit forumu`, fata mea!! Te futu vreunu dintre noi ca sa apari paci?!?! Macar daca aruncai o poza la mijto, mai ziceam:))) da asa, la ghici:))slabe sanse!!

• Like 1
Postat

Postat

Preturile sunt 150 lei o finalizare și 250 lei ora. Serviciile sunt op np.mai multe detalii va pot oferi la tel.

post-260101-0-85306000-1521471085_thumb.jpg

• Like 3
Vizitator menache
Reputație: 0
Postat

In primul rând este undeva in spate la magazinul Bigotti de pe DN1 dar nu blocul acela frumos ci blocul ala naspha din spate!ea este o țărăncuța din provincie (avea bagajul la intrare in apartament daca pot sa i spun apartament)cand am urcat scările la ea de la ea din apartament ieșea o blonda purie cand am iesit din apartament blonda aștepta pe o canapea lângă usa apartaentuuu!despre domnișoara singurul lucru care l am observat este avea doi ochi care se uitau unul la altu (nu e vina ei) dar felul in care arată si discuția pe care am avut o m-a făcut sa spun pas!!150 finalizarea si daca vroiam neprotejat trebuia sa mai dau inca 50 daca vroiam sa ejaculez pe ea inca 50!!sincer nu cred Ca este ca si femeie de mai mult de 70 finalizarea cu indulgenta si 150 ora!parerea mea

• Like 1

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Pfff...

Cand tocmai te duceai la ea a venit dezamagirea.......eu zic sa ramai pe covrigi!

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare