Vizitator carmen98 Reputație: 0 Postat August 20, 2020 Postat August 20, 2020 Buna! ce mai faceți?Va astept in zona faleza nord str pescarilor. Ma puteți contacta la orice ora.Va pup si va doresc o zi minunata!
Vizitator machedonul08 Reputație: 0 Postat August 20, 2020 Postat August 20, 2020 Preturile sunt la fel?
acelasii Reputație: 82 Postat August 20, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 20, 2020 In urma cu cateva zile am vizitat si eu personajul.In faleza nord, bloc turn, pe Pescarilor.Fata este cea din poze sani mari, cur belea,parerea mea genul de iapa pur sange.150 numarul Merita incercata chiar dea mai multe ori.
jsn055 Reputație: 0 Postat August 21, 2020 Postat August 21, 2020 Sunt fotomodel tipele astea, arata prea bine. Am testat o pe Carmen, si mai erau inca doua pustoaice in bucatarie, micute, dragute. Chiar pun pasiune in ce fac, scancete, gemete, atingeri fine. In general daca stau mai mult le produc orgasme, insa tipa asta parea sa i placa de la prima atingere, si o facea prea bine si prea natural. Felicitari pt calitate si revin in curand.
Vizitator carmen98 Reputație: 0 Postat August 22, 2020 Postat August 22, 2020 http://imgur.com/a/exTJtAo
jhony71 Reputație: 3 Postat Septembrie 9, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 9, 2020 Am ajuns și eu la domnișoara, înaltă sâni imensi fund bun. Lucrează curat nu m-am simțit grăbit deloc bă chiar am stat la o Țigara atât înainte cât și după. Nu voi detalia ce sa întâmplat in camera dar a fost o experiența plăcută din toate punctele de vedereON - 9 Adânc umed cu priviri in ochii NP- 9 Am schimbat diverse poziții nu comentează când vine vorba de poziții sta cum o pui, tine contre se implicaAtitudine 10 am purtat tot felul de discuții nu m-am simțit grăbit e o fire amabila și zambareataLocație 8 ușor de ajuns, curat prosoape curate la baie tot ce trebuie dar nu e o locație de 10Eu unul voi mai reveni la aceasta domnișoara și o recomand.
johndoe23 Reputație: 196 Postat Septembrie 9, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 9, 2020 accepti si FK Carmen ?
cristilazu Reputație: 106 Postat Septembrie 9, 2020 Postat Septembrie 9, 2020 din pacate nu cred ca face, daca avea in meniu era coada la usa ei! accepti si FK Carmen ?
Vizitator machedonul08 Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2020 Postat Septembrie 10, 2020 Mie nu mi-a placut. Pretul de 150 lei pe o finalizare, plus ca face totul mecanic, fara nicio implicare, m-a determinat ca a doua oara sa nu ma duc la dumneaei....
Vizitator carmen98 Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2020 Postat Septembrie 10, 2020 Nu accept fk.O zi frumoasa tuturor!
andreidin123 Reputație: 50 Postat Septembrie 11, 2020 Postat Septembrie 11, 2020 Bună, o sa ajungi si prin Vâlcea?
cristilazu Reputație: 106 Postat Septembrie 11, 2020 Postat Septembrie 11, 2020 doar daca o inveti sa faca si FK ca noi constantieni suntem pupaciosi! Bună, o sa ajungi si prin Vâlcea?
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Septembrie 11, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 11, 2020 doar daca o inveti sa faca si FK ca noi constantieni suntem pupaciosi!da' o muie asa,scurta nu vrei tu,sa iti dea? Prea multe basini pe capul tau,cocalar expirat 1 1
cristilazu Reputație: 106 Postat Septembrie 11, 2020 Postat Septembrie 11, 2020 te bagi in seama skunks?
Vizitator carmen98 Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2020 Postat Septembrie 12, 2020 Buna, in seara asta ma gasiti pana la ora 23 30. Va pup
ssimeon Reputație: 403 Postat Septembrie 12, 2020 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat Septembrie 12, 2020 Am refuzat-o de vreo doua ori in trecut pentru feelingul negativ avut la prima vedere! Nu a fost futabilla pentru mine! 1
biggy_82 Reputație: 321 Postat Septembrie 15, 2020 Postat Septembrie 15, 2020 Prima intersectie cu Carmen!Sunat ,stabilit ora prezent la oficiu!Ca si locatie este in zona Faleza,vecina cu Noemi de cartier!))Ajuns la fata locului stabilit criteriile si trecut la treaba!Ca si o fraza care le cuprinde pe toate ,pot spune ca AI PE CE PUNE MANA, in sensul frumos al exprimarii,dca esti si mai de luat la subrat ca mine ,cam ai de munca))Note:Oral 9 ,l a ridicat pe baiat imediat,desi la alte fete e cam pretentiosNormal:9 ,e deschisa la orice pozitie vrei si se implica,ii place sa se priveasca in oglinda sau alte obiecte care reflecta cand o faceGfe:9 deschisa la vbAltceva nu am incercat ca nu ma pasioneaza!Halatul 150 ,door to door 30-40 min,De revenit?De ce nu!Nu grabeste nici la venire,dar nici la plecare!Am inteles ca e colega cu sofia,care era in alta camera dar nu stiu care sofia,poate imi dati un indiciuVa saluta Biggy si sa aveti ciocane tari!!! 1
Membru Premium angelmro Reputație: 5246 Postat Septembrie 15, 2020 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Septembrie 15, 2020 Prima intersectie cu Carmen!Sunat ,stabilit ora prezent la oficiu!Ca si locatie este in zona Faleza,vecina cu Noemi de cartier!))Ajuns la fata locului stabilit criteriile si trecut la treaba!Ca si o fraza care le cuprinde pe toate ,pot spune ca AI PE CE PUNE MANA, in sensul frumos al exprimarii,dca esti si mai de luat la subrat ca mine ,cam ai de munca))Note:Oral 9 ,l a ridicat pe baiat imediat,desi la alte fete e cam pretentiosNormal:9 ,e deschisa la orice pozitie vrei si se implica,ii place sa se priveasca in oglinda sau alte obiecte care reflecta cand o faceGfe:9 deschisa la vbAltceva nu am incercat ca nu ma pasioneaza!Halatul 150 ,door to door 30-40 min,De revenit?De ce nu!Nu grabeste nici la venire,dar nici la plecare!Am inteles ca e colega cu sofia,care era in alta camera dar nu stiu care sofia,poate imi dati un indiciuVa saluta Biggy si sa aveti ciocane tari!!!Cred ca ea:https://nimfomane.com/forum/topic/158316-sofia-noua-%C3%AEn-constan%C8%9Ba-0764648919/page-15?do=findComment&comment=6374372 1
Vizitator carmen98 Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2020 Postat Septembrie 15, 2020 Mulțumesc frumos de recenzie, dar timpul petrecut ti sa părut mai mult, pentru ca nu am stat atat. 💋
biggy_82 Reputație: 321 Postat Septembrie 15, 2020 Postat Septembrie 15, 2020 Mulțumesc frumos de recenzie, dar timpul petrecut ti sa părut mai mult, pentru ca nu am stat atat. 💋Cu placere!Tot ce e posibil!!!
bluefrog Reputație: 90 Postat Septembrie 16, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 16, 2020 Salutare, ieri am citit și răscolit prin forum pentru o întâlnire cu o domnișoara înaltă și cu sânii mari, așa am găsit-o pe Carmen.Pro: Confirm zona falezei și un etaj peste cele standard de 4. Imediat cum mi-a deschis usa am spus wow! O înălțime datorata tocurilor purtate de o zâna îmbrăcată cu o plasa neagră ce îți stârnea pofta instant sa o apuci de toate cele.Am intrat in camera și a început nebunia, un oral adânc și umed susținut de Carmen, nu am rezistat și am intrat și eu cu botul la clitorisul ei ridicand la maxim dorința de a trece la normal, pe la spate din pct meu de vedere e cea mai frumoasa priveliște și poziție! Sârguincioasa și destoinica in tot ceea ce face. Înaltă și cu sânii mari!Contra : un mare minus pentru FKCarmen...Oral np 9 cu atenții la adiacente.Normal 9 protejat o singura poziție din dorința mea.FK 0 SPOR!Ptr mine e de revenit, mai ales ca doresc un threesome și cu Sofia. 1
biggy_82 Reputație: 321 Postat Septembrie 16, 2020 Postat Septembrie 16, 2020 Cred ca ea:https://nimfomane.com/forum/topic/158316-sofia-noua-%C3%AEn-constan%C8%9Ba-0764648919/page-15?do=findComment&comment=6374372ðŸ‘🥂
pateulaplic Reputație: 10 Postat Septembrie 16, 2020 Postat Septembrie 16, 2020 Nu e de mirare la cat te duce capulexact ce iti ziceam clona idioata :)) membrii forumului stiu dupa ce recenzii sa se orienteze :) ca sunt vechi si cunosc forumul mai bine ca tine si ca mine la un loc :))) nu dau mare importanta pe ce cacat mananci tu aici si altii :)) singurii membri pe care ii poti pacalii tu cu aceste clone jegoasa pe care ti le faci :) sunt membrii care se inregistreaza noi si care dabea acum au auzit de forum :) dar si aia in timp se desteapta dupa o saptamana, doua si uite asa o sugi in chec da-te-n gatu ma-tii!: ))) nu-ti mai haleste nimeni vrajeala de pe clone :)) tu crezi ca unu din 2012-2017 nu stie cum merge treaba pe forum ? :) ca daca mananci tu cacat si ma injuri pe mine sau pe altu ? o sa se ia cititorul dupa tine ? :)) ti-ai pierdut 1-2 din viata :) sa ma injuri pe mine si pe inca 2,3 ::))) dar degeaba ca nu ai rezolvat nimic! :) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum