Sari la conținut

Renata 28 ani slim miniona stadionul giulesti

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu a testat inca nimeni ochiul maro? Sunt interesat sa forez putin acolo.

Postat

Bă nene, am sunat fata și cică nu are apă caldă. Argument susținut cu afiș de la primărie. Io zic că trebe’ neapărat să reclamăm primăria la CEDO pentru nerespectarea drepturilor curvarilor. Adică cum devine asta? Un drept inalienabil la companie plăcută (din recenzii), cu sex și ejaculare bașca, să îmi fie negat din motive birocratice? Un motiv de revoltă din punctul meu de vedere.

• Like 1
  • Oras:Bucharest
Postat

Buna intrebare, boss.

Pacat ca fata nu-si pune mai multe poze pe aici ca are ce arata. Nu cred ca e asa timida....

Nu a testat inca nimeni ochiul maro? Sunt interesat sa forez putin acolo.

Vizitator adidelavalcea
Reputație: 0
Postat

Abia astepam sa gasesc pe acest forum o creola frumoasa, naturala, si cu bun simt, combinatie care ma excita super tare.

Maine fac o programare si revin cu detalii. 

Vizitator adidelavalcea
Postat

Wow... Tocmai m-am intors de la Renata Diana, a fost peste asteptari, si asteptari mele au fost medii spre mari, dupa cum bine mi-a dictat intuitia. Revin cu o recenzie detaliata, acum sunt pe telefon, si inca simt ca plutesc.

Vizitator adidelavalcea
Postat

Ok... cum spuneam, a fost EXTRAORDINAR.

Domnilor, Renata Diana este genul de tipa cu mult bun simt si educatie, fapt care o face adorabila. Toate acestea, plus aspectul fizic superb, te fac sa iti amintesti de fanteziile cu colega din liceu, care era premianta clasei.

Citind recenziile voastre, am stiut la ce sa ma astept, si pentru ca apreciez mereu o femeie creola, vulcanica, dar cu bun simt, i-am oferit o cutie de bomboane Raffaello, inca de la intrare. Daca esti un tip ok, jovial, relaxat, o sa ai parte de o experienta frumoasa! 

Inainte de actiune,am facut amandoi cate un dus, dupa care am rugat-o sa se imbrace la loc, pentru a-mi lasa placerea de a o dezbraca personal.

Cu un fizic slim, ca de caprioara, are niste picioare si coapse foarte frumoase, sculpturale, fundulet mic dar cuprinzator, numai bun de sarutat, si care cere palme, iti vine sa dormi cu obrazul pe el.  Sani medii si buni de pipait, o piele catifelata, care miroase frumos, chiar sexy. 

Ce m-a impresionat foarte mult este supletea si trasaturile atat de fine si delicate, umerii, gatul subtire, chipul simetric, ochii mari, expresivi si melancolici, nasul micut si super dragut, parul lung si foarte ingrijit, dantura alba si PERFECTA, totul de o naturalete pe care nu ma asteptam sa o intalnesc. Atat de frumoasa, ca doare. 

Actiunea a debutat intr-o atmosfera super relaxata si intima, in lumina televizorului si a inceputului de seara, cand inca era lumina. Te rasfata cu sarutari pe corp, pe gat, cu limba in ureche, trece la handjob foarte senzual, dupa care isi plimba limbuta pe oo intr-un stil superb. Sexul oral este mereu protejat, si il face cu dedicatie, cu incercari de deep throat pe care doar incerc sa imi imaginez cat de bine s-ar simti fara prezervativ. Nu este nevoie sa intervii cu mana pe cap, sa o apesi, are ritmul ei si stie bine ce face. La sexul normal este destul de pasionala, impinge, baga contre, se uita in ochii tai, e ca si cum ai face sex cu prietena. Dupa misionar, am decis sa finalizez. In doua parte au urmat reverse girl on top si doggy style, dupa care am trecut la pozitia lingura, in care ea statea pe o parte si era penetrata pe la spate, cuprinzandu-i sanii, si strangadu-mi palmele in mainile ei, sarutand-o pe ceafa si pe umeri in timp ce o penetram. La un moment dat am observat ca suntem amandoi transpirati, lipiti unul de altul, in mijlocul actiunii, si cea mai placuta recompensa era sa ii vad chipul atat de frumos, in spectacolul asta.

A fost singura dama de companie in prezenta careia dupa prima finalizare, m-am simtit atat de relaxat incat nu simteam nevoia de nici o discutie de complezenta. A venit langa mine si s-a ghemuit ca o pisica, si in timp ce o tineam in brate, a stiut sa il invie pe John Snow in doar 5 minute.

Note:

locatie ---------8 . Sa fim seriosi, zona e ok, oricum uiti de tot din momentul in care s-a dezbracat. Singurul lucru care ar fi dat si mai multa prestanta ar fi fost o oglinda.

empatie, girlfriend experience --------- 10.  

sex oral -------- 9, daca gera fara prezervativ. sarea de 10. 

sex normal --------- 9.5  Superb

aspect fizic / corp ----------- 9 pentru mine, nu stiu pentru altii.

chip ----------------- 10 + superba.

Conluzie:

Diana Renata este o tipa care merita respectata, si care trebuie lasata in ritmul ei sa isi faca treaba, pentru ca o face super bine si dedicat.

Nu fi marlan, nu vorbi urat, incearca sa fii manierat si o sa ai parte de o experneta superba. 

Multumesc, Diana! 

chip -------------------- 10+ 

Postat

am incercat din nou sa ajung azi la ea, dar ale naibii astre nu s-au aliniat...din nou, de fapt cam a 5-a oara, she's a massive turn on, claaaarrr

• Like 1
Postat

Boss, cred ca te-ai indragostit.... ;)

Domnilor, Renata Diana este genul de tipa cu mult bun simt si educatie, fapt care o face adorabila. Toate acestea, plus aspectul fizic superb, te fac sa iti amintesti de fanteziile cu colega din liceu, care era premianta clasei.

Citind recenziile voastre, am stiut la ce sa ma astept, si pentru ca apreciez mereu o femeie creola, vulcanica, dar cu bun simt, i-am oferit o cutie de bomboane Raffaello, inca de la intrare. Daca esti un tip ok, jovial, relaxat, o sa ai parte de o experienta frumoasa! 

Inainte de actiune,am facut amandoi cate un dus, dupa care am rugat-o sa se imbrace la loc, pentru a-mi lasa placerea de a o dezbraca personal.

Cu un fizic slim, ca de caprioara, are niste picioare si coapse foarte frumoase, sculpturale, fundulet mic dar cuprinzator, numai bun de sarutat, si care cere palme, iti vine sa dormi cu obrazul pe el.  Sani medii si buni de pipait, o piele catifelata, care miroase frumos, chiar sexy. 

Ce m-a impresionat foarte mult este supletea si trasaturile atat de fine si delicate, umerii, gatul subtire, chipul simetric, ochii mari, expresivi si melancolici, nasul micut si super dragut, parul lung si foarte ingrijit, dantura alba si PERFECTA, totul de o naturalete pe care nu ma asteptam sa o intalnesc. Atat de frumoasa, ca doare. 

Actiunea a debutat intr-o atmosfera super relaxata si intima, in lumina televizorului si a inceputului de seara, cand inca era lumina. Te rasfata cu sarutari pe corp, pe gat, cu limba in ureche, trece la handjob foarte senzual, dupa care isi plimba limbuta pe oo intr-un stil superb. Sexul oral este mereu protejat, si il face cu dedicatie, cu incercari de deep throat pe care doar incerc sa imi imaginez cat de bine s-ar simti fara prezervativ. Nu este nevoie sa intervii cu mana pe cap, sa o apesi, are ritmul ei si stie bine ce face. La sexul normal este destul de pasionala, impinge, baga contre, se uita in ochii tai, e ca si cum ai face sex cu prietena. Dupa misionar, am decis sa finalizez. In doua parte au urmat reverse girl on top si doggy style, dupa care am trecut la pozitia lingura, in care ea statea pe o parte si era penetrata pe la spate, cuprinzandu-i sanii, si strangadu-mi palmele in mainile ei, sarutand-o pe ceafa si pe umeri in timp ce o penetram. La un moment dat am observat ca suntem amandoi transpirati, lipiti unul de altul, in mijlocul actiunii, si cea mai placuta recompensa era sa ii vad chipul atat de frumos, in spectacolul asta.

A fost singura dama de companie in prezenta careia dupa prima finalizare, m-am simtit atat de relaxat incat nu simteam nevoia de nici o discutie de complezenta. A venit langa mine si s-a ghemuit ca o pisica, si in timp ce o tineam in brate, a stiut sa il invie pe John Snow in doar 5 minute.

Note:

locatie ---------8 . Sa fim seriosi, zona e ok, oricum uiti de tot din momentul in care s-a dezbracat. Singurul lucru care ar fi dat si mai multa prestanta ar fi fost o oglinda.

sex normal --------- 9.5  Superb

Conluzie:

Diana Renata este o tipa care merita respectata, si care trebuie lasata in ritmul ei sa isi faca treaba, pentru ca o face super bine si dedicat.

Nu fi marlan, nu vorbi urat, incearca sa fii manierat si o sa ai parte de o experneta superba. 

Multumesc, Diana! 

• Like 2
Postat

Domnilor, Renata Diana este genul de tipa cu mult bun simt si educatie, fapt care o face adorabila. Toate acestea, plus aspectul fizic superb, te fac sa iti amintesti de fanteziile cu colega din liceu, care era premianta clasei.

Cu un fizic slim, ca de caprioara, are niste picioare si coapse foarte frumoase, sculpturale, fundulet mic dar cuprinzator, numai bun de sarutat, si care cere palme, iti vine sa dormi cu obrazul pe el. Sani medii si buni de pipait, o piele catifelata, care miroase frumos, chiar sexy.

Note:

sex normal --------- 9.5 Superb

Conluzie:

Multumesc, Diana!

Cu drag :* :*
  • Like 2
Reputație: -2329
  • Oras://
  • Oras://
Postat

Nu mai sunt disponibila...revin de maine

Care e diferenta dintre numai si nu mai?

Doar nu te futeai non-stop :laugh2

Postat

Numai sunt disponibila...revin de maine

daca incepi la 10:30-11:00, ajung la tine

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...