Sari la conținut

Fete Videochat Iasi

Postări Recomandate

Postat

Cunoasteti fete din iasi care fac videochat ? Gen, cu nickname-ul de pe site si numele pe fb ? 

Eu am gasit cateva, am si intrat in vorba cu ele, si as mai vrea sa cunosc... poate facem "schimb" de cunostinte :) 

• Like 1
Postat

Cunoasteti fete din iasi care fac videochat ? Gen, cu nickname-ul de pe site si numele pe fb ? 

Eu am gasit cateva, am si intrat in vorba cu ele, si as mai vrea sa cunosc... poate facem "schimb" de cunostinte :)

salut....posteaza ce "cunostinte"ai tu si am sa postez si eu cateva

• Oras:Iasi
Postat

Stiu ca nu ma priveste acest topic,însă eu am vorbit cu Ariana si doreste sa fie sters acest topic deoarece este pus link.ul de f.b si nu dorește să apară aici din motive personale. O seara frumoasa

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Nu cred că este corect a fi făcute publice date sau imagini care pot afecta persoanele în cauză.

• Like 5

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Postat

Salut! O rugaminte pt cei ce manuiti internetul, unde as putea gasi foto/video cu un model web! Tipa e romanca dar nu mai profeseaza de vreo 6/7ani era in voga pe mfc prin 2010 avea nickul HotWhiteMoon! As fi profund recunoscator pt orice indrumare!

Postat

Daca nu mai profeseaza ce treaba ai cu ea? vrei cumva s-o santajezi cu pozele?  aici nu tine vrajeala asta!

• Like 3
Postat

M ai prins! Vreau sa o santajez cand nu mai da cu aspiratoru prin casa sau nu face de mancare! Acum planul meu sa naruit! Ms lexy esti ca o raza a dreptatii intr o lume nedreapta!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

O domnisoara de vreo 20-21 ani Lavinia,slabuta,bruneta...sigur facea si inca face chat . Ma ajuta cineva cu un nickname ceva?

Postat

ALPHA_WOMAN (ASHLEYRENNEE, MISTRESSSHE, MISTRESSSHEELA, KIMKATY) DE PE MYFREECAMS.
CUNOASTE CINEVA ?
E LESBIANA CU MISTRESS_DEBORAH

• Telefon: madalina.mm11
  • Oras:Kalamata
  • Telefon: madalina.mm11
  • Oras:Kalamata
Postat

ok. Facem in felul urmator : Pt fiecare tipa pe care o postez eu, postati si voi una . Sau invers. Va garantez ca am stranse suficiente sa postez dupa fiecare :))

http://camgirl.gallery/search/images/?q=shadesofashley ->

Esti așa mare labagiu ?

Acum randul vostru :) Sper sa o tinem mult si bine

Postat

- Lady_Million_ (myfreecams) si xkitybabe (chaturbate). Ea e sefa si sotiul sau e sef de la studio. Se numeste A R pe Fb si sta in CUG.
- Deborah_d_ (myfreecams) si mistress_deborah pe chaturbate. Se numeste P E pe Fb si Insta. E din Roman si sta la gara in iasi inspate la cazinou Topaz.
- mistress_mia (myfreecams) : I m pe fb
- DomCaprice : batrana perversa
- miss_extasy
- goddes_selene : s i pe fb
- goddes_freya : m g pe fb
- glam_queen : sau mistress_alessya
- miss_georgiana
- miss_milena
- miss_jollie
- dominna : sau domina sau dominaD. O nebuna :)))
- Mai sunt ceteva dar nu ma tin minte va zic acus.

Toate pizde sunt din Iasi si de acelas studio. Studio de mistress/bdsm/fetish.

Distractia placuta ;)

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...