vistantric Reputație: -3413 Postat Aprilie 12, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Deci e clar, aiurea...Ce pretentii cica...Ma cunosti Amada?Nu te mai prosti, iti zic eu ca esti in eroare grav! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Deci e clar, aiurea...Ce pretentii cica...Ma cunosti Amada?Nu te mai prosti, iti zic eu ca esti in eroare grav! Iti garantez ca te ruinez si fara sa scriu pe topicul tau. :)M-am saturat de lesuri de care ne tot impiedicam, in mare descompunere... Link spre comentariu
vanatoru de prosti Reputație: 20 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Iti garantez ca te ruinez si fara sa scriu pe topicul tau. :)M-am saturat de lesuri de care ne tot impiedicam, in mare descompunere... Tu esti cel mai mare les de care ne tot impiedicam pe forum. Literally. Link spre comentariu
cartea cartilor Reputație: 245 Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Tu esti cel mai mare les de care ne tot impiedicam pe forum. Literally. Slugo, ti-a dat drumul stapanul tau, Pipilica, drumul din lesa ? Latri fara stirea lui ? Te-ai scos asistatule. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Tu esti cel mai mare les de care ne tot impiedicam pe forum. Literally.Majoritatea te-ar contrazice, dar tu esti unic, unicul nostul imbecil retardat care ne explica sensul vietii pe care nu o are...Te inteleg. Cauta alt forum ca m-am pus sa fac ordine pe asta! 1 Link spre comentariu
vanatoru de prosti Reputație: 20 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Majoritatea te-ar contrazice, dar tu esti unic, unicul nostul imbecil retardat care ne explica sensul vietii pe care nu o are...Te inteleg. Cauta alt forum ca m-am pus sa fac ordine pe asta! Pentru mine e o enigma cum ar putea o nulitate si o ratata, care nu a fost capabila nici pana la aproape 40 de ani sa-si faca ordine in propria-i viata, sa faca ordinepe forumul asta.Eu zic ca, mai degraba, iarasi ai baut pana ai facut pe tine. Delirium tremens much? Link spre comentariu
cartea cartilor Reputație: 245 Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Sunt sclavul lui Pipilica !Stim ! Ia un os. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Pentru mine e o enigma cum ar putea o nulitate si o ratata, care nu a fost capabila nici pana la aproape 40 de ani sa-si faca ordine in propria-i viata, sa faca ordinepe forumul asta.Eu zic ca, mai degraba, iarasi ai baut pana ai facut pe tine. Delirium tremens much? Nu am 40.Dac vreau, pot multe! De exemplu 3 zile nu o sa-ti aduni gandurile... Distractie placuta, devine frustranta sa nu tii minte, apoi... :) Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Tu esti cel mai mare les de care ne tot impiedicam pe forum. Literally.Iar ești mai mulți, pyzdoyule? Sunteți în vrie, atunci. Literally. 1 Link spre comentariu
vanatoru de prosti Reputație: 20 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Nu am 40.Dac vreau, pot multe! De exemplu 3 zile nu o sa-ti aduni gandurile... Distractie placuta, devine frustranta sa nu tii minte, apoi... :) Deja esti incoerenta in exprimare. Si inca n-am inceput cu tine.Spune-mi, cu ce te-a suparat sora ta? De ce ai alungat-o din viata ta? Link spre comentariu
vanatoru de prosti Reputație: 20 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Iar ești mai mulți, pyzdoyule? Sunteți în vrie, atunci. Literally. Salut! Ce face cel mai fidel lacheu de pe forum? I meant you, obviously. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Salut! Ce face cel mai fidel lacheu de pe forum? I meant you, obviously.Îți dă muie, mulțumesc de întrebare. Literally. Obviously. 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Deja esti incoerenta in exprimare. Si inca n-am inceput cu tine.Spune-mi, cu ce te-a suparat sora ta? De ce ai alungat-o din viata ta? Cu nimic, Pot s-o sun si acum, cred ca abia asteapta. M-a molestat sotul ei... Tu crezi ca inca ma afecteaza? :laugh2 Eu am trait cat multi la un loc, trecutul nu este ce ma reprezinta.Poti sa incerci si cu partea ca nu am parinti, nu-i bai, vezi ce mai gasesti cu care sa incerci...Tu incerci, eu fac. Esti foarte afectat de moartea bunicului, parintii... Mereu te-ai simtit ca si cum nu apartii. Mai ai o sora, cel putin.... Ceva scoala... Multe dezamagiri sentimentale, nu te-a iubit pentru ca!!!! ceva practic... ai dat-o in bara.Continui? Link spre comentariu
vanatoru de prosti Reputație: 20 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Îți dă muie, mulțumesc de întrebare. Literally. Obviously. And that's how you confess that you're a fag. We already knew that you're also a moron. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 12, 2018 And that's how you confess that you're a fag. We already knew that you're also a moron.Ete, imbecilu’, tocma’ ce confirmă că-mi suge pula. Proști v-a făcut mă-ta, bă, pyzdoyule. 1 Link spre comentariu
vanatoru de prosti Reputație: 20 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Cu nimic, Pot s-o sun si acum, cred ca abia asteapta. M-a molestat sotul ei... Tu crezi ca inca ma afecteaza? :laugh2 Eu am trait cat multi la un loc, trecutul nu este ce ma reprezinta.Poti sa incerci si cu partea ca nu am parinti, nu-i bai, vezi ce mai gasesti cu care sa incerci...Tu incerci, eu fac. Esti foarte afectat de moartea bunicului, parintii... Mereu te-ai simtit ca si cum nu apartii. Mai ai o sora, cel putin.... Ceva scoala... Multe dezamagiri sentimentale, nu te-a iubit pentru ca!!!! ceva practic... ai dat-o in bara.Continui? :laugh2 Inexactitati 100%. E si asta o performanta. probabil. Spune-mi, cine si la ce varsta te-a mai molestat? Poate fi o explicatie pentru caracterul asta anti-social si agresivitatea permanenta. Link spre comentariu
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Partajează Postat Aprilie 12, 2018 De unde atâta ură? Viața este scurtă. Trăiți-o,atât cât e,frumos.(iertați-mi îndrăzneala de-a mă amesteca în "ciorba"voastră) 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2018 :laugh2 Inexactitati 100%. E si asta o performanta. probabil. Spune-mi, cine si la ce varsta te-a mai molestat? Poate fi o explicatie pentru caracterul asta anti-social si agresivitatea permanenta. Unde vezi tu agresivitate? Ai o sora, mult mare ca tine. Pardon, daca nu stii. Link spre comentariu
vanatoru de prosti Reputație: 20 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Ete, imbecilu’, tocma’ ce confirmă că-mi suge pula. Proști v-a făcut mă-ta, bă, pyzdoyule. Ba, nene, tu esti prost, da' macar esti mandru de prostia ta. 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Ba, nene, tu esti prost, da' macar esti mandru de prostia ta.Iarăși mă copiezi, pyzdoyule? Nu te strofoca prea tare, să nu se rupă ceva-n tine. Link spre comentariu
vanatoru de prosti Reputație: 20 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Unde vezi tu agresivitate? Ai o sora, mult mare ca tine. Pardon, daca nu stii. Credeam ca ti-am raspuns deja la chestiunea legata de 'sora'. Bati campii. Tu, insa, nu mi-ai raspuns la ce varsta ai fost abuzata prima oara si de cine. Nu e nevoie sa te eschivezi, credeam ca macar curaj ai. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Deja esti incoerenta in exprimare. Si inca n-am inceput cu tine.Spune-mi, cu ce te-a suparat sora ta? De ce ai alungat-o din viata ta? E panică, pyzdoyule. O ia razna toți, cică le sugi pula năpraznic. 1 Link spre comentariu
vanatoru de prosti Reputație: 20 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Iarăși mă copiezi, pyzdoyule? Nu te strofoca prea tare, să nu se rupă ceva-n tine. Ai ceva din simplitatea intelectuala a Vasilicai. Si mult din agresivitatea tateasca a Olgutei. Cam atat, restul e alcool si singuratate. 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Credeam ca ti-am raspuns deja la chestiunea legata de 'sora'. Bati campii. Tu, insa, nu mi-ai raspuns la ce varsta ai fost abuzata prima oara si de cine. Nu e nevoie sa te eschivezi, credeam ca macar curaj ai. Chiar nu bat campii.Afla tu cum poti sesiza anumite lucruri si o sa afli cand, ca de cine ti-am spus... :)Primul lucru sa treci, sta sa-l accepti... Dai cu capul in porti care nu au nimic de ascuns, dar deja vad prea multe tinte in care sa dau...O sa dispara sentimentul ala de familie...Nu sunt vrajitoare, cum te gandeai. :) Link spre comentariu
vanatoru de prosti Reputație: 20 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Chiar nu bat campii.Afla tu cum poti sesiza anumite lucruri si o sa afli cand, ca de cine ti-am spus... :)Primul lucru sa treci, sta sa-l accepti... Dai cu capul in porti care nu au nimic de ascuns, dar deja vad prea multe tinte in care sa dau...O sa dispara sentimentul ala de familie...Nu sunt vrajitoare, cum te gandeai. :) Nu te alinta, credeam ca esti doar o nulitate agresiva. Acum incep sa observ si niste semne de dementa. Sau sunt episoade psihotice? O sa ne lamurim pe parcus, probabil. Tacerea e un raspuns, in felul ei. Inclin sa cred ca s-a intamplat cand erai in scoala generala, sau in primii ani de liceu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum