Sari la conținut

VisTantric Pro si Contra

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Deci e clar, aiurea...

Ce pretentii cica...

Ma cunosti Amada?

Nu te mai prosti, iti zic eu ca esti in eroare grav!

Link spre comentariu
  • Oras:In Your Nightmares :)

Majoritatea te-ar contrazice, dar tu esti unic, unicul nostul imbecil retardat care ne explica sensul vietii pe care nu o are...

Te inteleg. Cauta alt forum ca m-am pus sa fac ordine pe asta!

Pentru mine e o enigma cum ar putea o nulitate si o ratata, care nu a fost capabila nici pana la aproape 40 de ani sa-si faca ordine in propria-i viata, sa faca ordinepe forumul asta.

Eu zic ca, mai degraba, iarasi ai baut pana ai facut pe tine. Delirium tremens much?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Pentru mine e o enigma cum ar putea o nulitate si o ratata, care nu a fost capabila nici pana la aproape 40 de ani sa-si faca ordine in propria-i viata, sa faca ordinepe forumul asta.

Eu zic ca, mai degraba, iarasi ai baut pana ai facut pe tine. Delirium tremens much?

Nu am 40.

Dac vreau, pot multe! De exemplu 3 zile nu o sa-ti aduni gandurile... Distractie placuta, devine frustranta sa nu tii minte, apoi... :)

Link spre comentariu

Nu am 40.

Dac vreau, pot multe! De exemplu 3 zile nu o sa-ti aduni gandurile... Distractie placuta, devine frustranta sa nu tii minte, apoi... :)

Deja esti incoerenta in exprimare. Si inca n-am inceput cu tine.

Spune-mi, cu ce te-a suparat sora ta? De ce ai alungat-o din viata ta?

Link spre comentariu

Deja esti incoerenta in exprimare. Si inca n-am inceput cu tine.

Spune-mi, cu ce te-a suparat sora ta? De ce ai alungat-o din viata ta?

Cu nimic, Pot s-o sun si acum, cred ca abia asteapta. M-a molestat sotul ei...  

Tu crezi ca inca ma afecteaza?  :laugh2  Eu am trait cat multi la un loc, trecutul nu este ce ma reprezinta.

Poti sa incerci si cu partea ca nu am parinti, nu-i bai, vezi ce mai gasesti cu care sa incerci...

Tu incerci, eu fac. 

Esti foarte afectat de moartea bunicului, parintii... Mereu te-ai simtit ca si cum nu apartii. Mai ai o sora, cel putin.... Ceva scoala... Multe dezamagiri sentimentale, nu te-a iubit pentru ca!!!! ceva practic... ai dat-o in bara.

Continui?

Link spre comentariu

Cu nimic, Pot s-o sun si acum, cred ca abia asteapta. M-a molestat sotul ei...  

Tu crezi ca inca ma afecteaza?  :laugh2  Eu am trait cat multi la un loc, trecutul nu este ce ma reprezinta.

Poti sa incerci si cu partea ca nu am parinti, nu-i bai, vezi ce mai gasesti cu care sa incerci...

Tu incerci, eu fac. 

Esti foarte afectat de moartea bunicului, parintii... Mereu te-ai simtit ca si cum nu apartii. Mai ai o sora, cel putin.... Ceva scoala... Multe dezamagiri sentimentale, nu te-a iubit pentru ca!!!! ceva practic... ai dat-o in bara.

Continui?

:laugh2 Inexactitati 100%. E si asta o performanta. probabil.

Spune-mi, cine si la ce varsta te-a mai molestat? Poate fi o explicatie pentru caracterul asta anti-social si agresivitatea permanenta.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

De unde atâta ură? Viața este scurtă. Trăiți-o,atât cât e,frumos.(iertați-mi îndrăzneala de-a mă amesteca în "ciorba"voastră)

• Like 3

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu

:laugh2 Inexactitati 100%. E si asta o performanta. probabil.

Spune-mi, cine si la ce varsta te-a mai molestat? Poate fi o explicatie pentru caracterul asta anti-social si agresivitatea permanenta.

Unde vezi tu agresivitate? Ai o sora, mult mare ca tine. Pardon, daca nu stii.

Link spre comentariu

Unde vezi tu agresivitate? Ai o sora, mult mare ca tine. Pardon, daca nu stii.

Credeam ca ti-am raspuns deja la chestiunea legata de 'sora'. Bati campii.

Tu, insa, nu mi-ai raspuns la ce varsta ai fost abuzata prima oara si de cine. Nu e nevoie sa te eschivezi, credeam ca macar curaj ai.

Link spre comentariu

Credeam ca ti-am raspuns deja la chestiunea legata de 'sora'. Bati campii.

Tu, insa, nu mi-ai raspuns la ce varsta ai fost abuzata prima oara si de cine. Nu e nevoie sa te eschivezi, credeam ca macar curaj ai.

Chiar nu bat campii.

Afla tu cum poti sesiza anumite lucruri si o sa afli cand, ca de cine ti-am spus... :)

Primul lucru sa treci, sta sa-l accepti... Dai cu capul in porti care nu au nimic de ascuns, dar deja vad prea multe tinte in care sa dau...

O sa dispara sentimentul ala de familie...

Nu sunt vrajitoare, cum te gandeai. :)

Link spre comentariu

Chiar nu bat campii.

Afla tu cum poti sesiza anumite lucruri si o sa afli cand, ca de cine ti-am spus... :)

Primul lucru sa treci, sta sa-l accepti... Dai cu capul in porti care nu au nimic de ascuns, dar deja vad prea multe tinte in care sa dau...

O sa dispara sentimentul ala de familie...

Nu sunt vrajitoare, cum te gandeai. :)

Nu te alinta, credeam ca esti doar o nulitate agresiva. Acum incep sa observ si niste semne de dementa. Sau sunt episoade psihotice? O sa ne lamurim pe parcus, probabil.

Tacerea e un raspuns, in felul ei. Inclin sa cred ca s-a intamplat cand erai in scoala generala, sau in primii ani de liceu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...