christiano_29 Reputație: 72588 Postat Decembrie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18, 2018 Ce topic trist...nu o viziteaza nimeni pe fata? Daca e vizitata...de ce chiar asa putine recenzii?Ceva nu se leaga🙄
cristina594 Reputație: 311 Postat Decembrie 28, 2018 Autor Postat Decembrie 28, 2018 Bună Seara disponibila Petru programari
cristina594 Reputație: 311 Postat Decembrie 29, 2018 Autor Postat Decembrie 29, 2018 Disponibila incepand cu ora 10
cristina594 Reputație: 311 Postat Decembrie 29, 2018 Autor Postat Decembrie 29, 2018 Disponibila incepand cu ora 10
marianpavel366 Reputație: 59 Postat Ianuarie 3, 2019 Postat Ianuarie 3, 2019 Ba uite ca te-am prns pana la urma si in locatie :pSa ma tin si de cuvant si sa dau si cu recenzia, ca in general bate vantu la capitolu asta...Programat pe fuga, fiind in zona cu treaba. Sunat in 15min la adresa.Locatia ok, locuri de parcare, usor de gasit.Primit inauntru, unde am sarit direct in dus, dupa mine urmand si ea.Inceput cu un oral clasic, nu foarte adanc, nu cu artificii, cateva saruturi mici pe corp, pe mingiute, dupa care se pune pelerina pe pompier, normal doggie putin unde am fost primit cu contre si gemete, calda, umeda si stramta, dupa care am trecut la anal, dat cu ulei bine de tot, am lasat-o pe ea sa dea startul sa nu o doara f tare penetrarea dupa care incepem cu ridm alert, unde capitulez cu succes. Ca si note.Aspect 8 - miniona in jur de 150 50kg, sani frumosi rotunzi, in realitate mi sa parut ca arata mai bn ca in poze.Oral 6-7 NP - 8AP - 8Per total o nota de 8 la toata actiunea. A fost ok.De revenit pe viitor sa o incerc si pe andreea.O zi faina baieti... si productiva.Salut. Spune-Mi te rog dacă are parul așa de lung și bine îngrijit?
andlei1 Reputație: 9 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 3, 2019 😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum