Sari la conținut

0732452846 blonda 27 ani tineretului

Postări Recomandate

• Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat
Tineretului blonda suprema

Valabil din 22.03.2018 15:32:00 
Repostat automat

Descriere

Buna am 27 de ani 1m67cm 55 kg. Iti pot oferi clipe de neuitat si garantez revenirea ta Rasfat maxim voi fi atenta sa ai parte de cel mai intens orgasm pe care l-ai simtit.senzuala si apetisanta te astept in locatia mea poze reale dominare totala

• Oras:Pe aici dar nu chiar aici!
Postat

daca era reala era de ciocanit ;)

Postat

interesanta faptura, incerc astazi sa vad daca o prind in pauza de masa ;) 

Postat

Pana la urma a vizitat cineva?

Pozele sunt bine si par mai multe seturi in care sa fie aceeasi domnita...

Multumesc anticipat colegilor

• Oras:Bucuresti
Postat

Am vizitat-o eu mai demult. Confirm ca este cea din poze. Arata bine, genul de dansatoare prin cluburi. Insa atitudinea e de cacat. E un fast fuck ordinar. Nu mai stiu cat am dat sau alte detalii insa era super grabita. Stiu ca s-a strambat ca ma duc la dus (ca cica la dus ma duc doar daca stau o ora). Si cum mi-am dat drumul a sarit din pula de zici ca o musca. Eu inca umpleam prezervativul si ea deja imi comenta ca ce eu vreau sa fut si dupa ce imi dau drumul.

Aspect bun dar daca pui in balanta cu restul, nu se merita. Statea in intersectie la tineretului, prin spate pe la mega, undeva la parter.

• Like 6
Postat

Da, e de evitat total la ce arfe și figuri are, foarte grabita, la tel îți vorbește frumos apoi după ce se vede cu banii face figuri și cu mersul la dus și cu timpul, prestația e jalnică, oral protejat, cere extra pt orice, ajungi sa zic la 100E pe h și tot nu.i convine nik. Are o impresie f buna despre ea și eu nu halesc genul. De evitat clar.

• Like 11
  • Minus 3
Postat

Domnisoara arata foarte bine si se pricepe dar m-am simtit ca pe banda industriala - pe repede inainte ca deh, time is money.

N-as spune ca e de evitat.

Postat

Am vizitat o si eu acum ceva timp. Pot confirma ca este cea din poze. De asemenea pot confirma ca tipa este pe fast fuck. Totul este pe viteza, plus la mine jumatate din vizita a petrecut o pe telefon. Isi dadea mesaje cu nu stiu cine. 

Nu recomand sub nicio forma 

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...