Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 Nu ti-am zis eu ca nu pec, de ce zambesti ca o tampa? Mamaie nu ți-am zâmbit tie, i-am zâmbit motanului.Pentru mine este totuna dacă ieși acum sau nu la pensie.Scindarea generatiilor :laugh2 2 10
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2018 Scindarea generatiilor :laugh2 Generatiilor retardate... Pfu, cat m-am abtinut! :laugh2 :slap2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2018 Ia le pe toate asa cum vin. Cred ca ai inteles ce am vrut sa spun. Tu ai zis ca e ceva personal trait de mine pentru care...Nu-ti explic ce nu ai inteles, cred ca nu are rost.Oricum, pupicesc, daca imi permiti, pentru intentii. :hug1
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 22, 2018 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 22, 2018 Tu ai zis ca e ceva personal trait de mine pentru care...Nu-ti explic ce nu ai inteles, cred ca nu are rost.Oricum, pupicesc, daca imi permiti, pentru intentii. :hug1[/quoteAm inteles perfect. Am vrut sa ti spun mai multe intr un mesaj privat dar am vazut ca nu se poate.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2018 Tu ai zis ca e ceva personal trait de mine pentru care...Nu-ti explic ce nu ai inteles, cred ca nu are rost.Oricum, pupicesc, daca imi permiti, pentru intentii. :hug1[/quoteAm inteles perfect. Am vrut sa ti spun mai multe intr un mesaj privat dar am vazut ca nu se poate. Mda, imi tipa ceva ca...Pai da-mi o adresa de mail sa-ti sar fulgii la cat de mare esti! :) In sensul bun, promit sa fiu cuminte. :blushing2 Oricum, ma oftica.... :(
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2018 Ups, de ce nu apar emoticoanele...Eu chiar n-ar trebui sa mai scriu aici.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2018 Nu vreau sa inteleg! Pricepi?! Nu ma intereseaza si nici nu cred!
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 22, 2018 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 22, 2018 Mda, imi tipa ceva ca...Pai da-mi o adresa de mail sa-ti sar fulgii la cat de mare esti! :) In sensul bun, promit sa fiu cuminte. :blushing2 Oricum, ma oftica.... :([/quoteCrezi ca mi faci fata?:)). [email protected]
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2018 Mda, imi tipa ceva ca...Pai da-mi o adresa de mail sa-ti sar fulgii la cat de mare esti! :) In sensul bun, promit sa fiu cuminte. :blushing2 Oricum, ma oftica.... :([/quoteCrezi ca mi faci fata?:)). [email protected]Si spate. :)
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 22, 2018 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 22, 2018 Si spate. :)[/quoteCalmeaza te, ti am spus ia le pe toate as acum vin. O sa treaca si asta...crede ma
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2018 Si spate. :)[/quoteCalmeaza te, ti am spus ia le pe toate as acum vin. O sa treaca si asta...crede ma Cam ce ar trebui sa iau acum? :)Am gafat-o grav mai devreme, bine ca am modificat.. aocum ma simt ciudat....Ce vrei?! 1
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 22, 2018 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 22, 2018 Cam ce ar trebui sa iau acum? :)Am gafat-o grav mai devreme, bine ca am modificat.. aocum ma simt ciudat....Ce vrei?!Hmm... nimic...vb acolo unde ai zis daca vrei
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2018 Hmm... nimic...vb acolo unde ai zis daca vrei De ce ti s-a pus pata pe mine?
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 22, 2018 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 22, 2018 De ce ti s-a pus pata pe mine?[/quoteDar tie de ce ti s a pus pata pe mine? Vrei s o lasam asa cum a cazut?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2018 De ce ti s-a pus pata pe mine?[/quoteDar tie de ce ti s a pus pata pe mine? Vrei s o lasam asa cum a cazut? Bine.
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 22, 2018 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 22, 2018 Bine.[/quoteUite ca nu e bine. Ia scrie mi in partea aia
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2018 Bine.[/quoteUite ca nu e bine. Ia scrie mi in partea aia Nu deschid mailul acum, mai ales ca-l am personal, stau mai fac mail de vedenii acum...Maine, poate, dar nu cred, ma sperii cu ce imi inspiri.. tot ce am incercat eu sa uit!Lasa joaca, nu-i corect.
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 22, 2018 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 22, 2018 Nu deschid mailul acum, mai ales ca-l am personal, stau mai fac mail de vedenii acum...Maine, poate, dar nu cred, ma sperii cu ce imi inspiri.. tot ce am incercat eu sa uit!Lasa joaca, nu-i corect.[/quoteSi ce ti inspir? Uimeste ma ? Sper ca nu frica? Apropo ce i corect in viata?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2018 Nu deschid mailul acum, mai ales ca-l am personal, stau mai fac mail de vedenii acum...Maine, poate, dar nu cred, ma sperii cu ce imi inspiri.. tot ce am incercat eu sa uit!Lasa joaca, nu-i corect.[/quoteSi ce ti inspir? Uimeste ma ? Sper ca nu frica? Apropo ce i corect in viata? Asa mai merge. :)Nu-i corect spuneam pentru ca mi-ai gasit locul slab la nimereala..Mai stii unde este? Azi ce ai baut? Pari foarte relaxat...
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 22, 2018 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 22, 2018 Asa mai merge. :)Nu-i corect spuneam pentru ca mi-ai gasit locul slab la nimereala..Mai stii unde este? Azi ce ai baut? Pari foarte relaxat...Nu am baut nimic ... beau de doua ori pe an. Atat doar ... slab la capitolul asta. Iar cu locul slab ... hmm... mai bn zis vreau ala sensibil:)
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2018 Nu am baut nimic ... beau de doua ori pe an. Atat doar ... slab la capitolul asta. Iar cu locul slab ... hmm... mai bn zis vreau ala sensibil:) Pentru unu' care se abtine de 9 luni...Te-as bate!!! Nu stai, te leg, si tot te bat! Lasa-ma!
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 22, 2018 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 22, 2018 Pentru unu' care se abtine de 9 luni...Te-as bate!!! Nu stai, te leg, si tot te bat! Lasa-ma![/quotAlo , m am abtinut 9 luni de la dat din gladiole ...si apropo cum vrei sa te las?:)
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2018 Pentru unu' care se abtine de 9 luni...Te-as bate!!! Nu stai, te leg, si tot te bat! Lasa-ma![/quotAlo , m am abtinut 9 luni de la dat din gladiole ...si apropo cum vrei sa te las?:) In pace?
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 22, 2018 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 22, 2018 In pace? [/quoteEsti sigura?
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 22, 2018 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 22, 2018 Uite ca nu vreau
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum