n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2018 Uite ca nu vreau Eu inca nu stiu, ce vrei?
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 22, 2018 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 22, 2018 Eu inca nu stiu, ce vrei?[/quoteSi nu esti curioasa?
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 22, 2018 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 22, 2018 Mai bn vb in privat...)
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 vrea vodka absolut ca e obisnuita cu gustul
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2018 Eu inca nu stiu, ce vrei?[/quoteSi nu esti curioasa? Mi-ai dat senzatia... sincer, imi tremura corpul si acum de emotie.... Iti multumesc, nu credeam ca mi se mai poate intampla.Nu sunt curioasa sa aflu cum te joci.Am aflat o parte, e de nedescris, nu credeam ca mai pot simti... Multumesc.Sa incheiem discutia ca urmeaza minciuna pe care nu vreau s-o stiu.Noapte buna!
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 22, 2018 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 22, 2018 Mi-ai dat senzatia... sincer, imi tremura corpul si acum de emotie.... Iti multumesc, nu credeam ca mi se mai poate intampla.Nu sunt curioasa sa aflu cum te joci.Am aflat o parte, e de nedescris, nu credeam ca mai pot simti... Multumesc.Sa incheiem discutia ca urmeaza minciuna pe care nu vreau s-o stiu.Noapte buna!Ti e frica?? Hmm ... minciuna deja o stii, asta daca e minciuna:) dar mai sunt si exceptii
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2018 Ti e frica?? Hmm ... minciuna deja o stii, asta daca e minciuna:) dar mai sunt si exceptii Singurul lucru de cae imi este frica este sa pun sentimente! ;)
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 22, 2018 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 22, 2018 Singurul lucru de cae imi este frica este sa pun sentimente! ;)[/quoteTocmai ai confirmat. Sa ti fie rusine daca te ai gandit la ce m am gandit si eu :)
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2018 Singurul lucru de cae imi este frica este sa pun sentimente! ;)[/quoteTocmai ai confirmat. Sa ti fie rusine daca te ai gandit la ce m am gandit si eu :) Cum naiba sa nu-mi fie rusine dupa ce sunt intr-un fel si astazi... Penibil. :slap2Cat de mare esti? Macar sa dosrm bine.... :laugh2
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 22, 2018 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 22, 2018 Cum naiba sa nu-mi fie rusine dupa ce sunt intr-un fel si astazi... Penibil. :slap2Cat de mare esti? Macar sa dosrm bine.... :laugh2Si daca iti spun dormi bn? Te sperie unul de 1,93 cu 116 kg
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2018 Si daca iti spun dormi bn? Te sperie unul de 1,93 cu 116 kg Asta voiam sa vad, cineva mai mare sa mine... :)Nu fizicul ma sperie, ti-am spus.
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 22, 2018 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 22, 2018 Asta voiam sa vad, cineva mai mare sa mine... :)Nu fizicul ma sperie, ti-am spus.Vezi ca ma ispitesti, ai grija...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2018 Vezi ca ma ispitesti, ai grija... Intorsatura de situatie, ok, o sa fac orice imi sta in putinta sa te resping! Noapte buna!
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 22, 2018 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 22, 2018 Intorsatura de situatie, ok, o sa fac orice imi sta in putinta sa te resping! Noapte buna![/quoteCe ai patit mai? S a intamplat ceva?hmm ... esti sigura ca vrei sa ma respingi?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2018 Intorsatura de situatie, ok, o sa fac orice imi sta in putinta sa te resping!Noapte buna![/quoteCe ai patit mai? S a intamplat ceva?hmm ... esti sigura ca vrei sa ma respingi? Ce te face mai special?
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 22, 2018 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 22, 2018 Ce te face mai special?Ai rabdare si o sa descoperi. Toate la timpul lor,oricum pina acum ti am amestecat gandurile:)
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2018 Ai rabdare si o sa descoperi. Toate la timpul lor,oricum pina acum ti am amestecat gandurile:) La un moment, da, tot respectul.Ai exagerat, motiv pentru care eu o sa joc peste....Imi bag toate cele de unde au iesit si nu le mai scot.Eu nu ma joc cu sentimentele sau psihicul meu... daca era loc... ai gasit sa fii arogant...Eu mi-as dori multe, poate cu tine, vesnic ma simt prea mare..., trece. Si tie!
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 D-aia are boala betivanca pe @vistantric, pentru ca nu are loc de ea, unde sa-si verse amarul.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2018 D-aia are boala betivanca pe @vistantric, pentru ca nu are loc de ea, unde sa-si verse amarul. Ai gasit ce sa aberezi! :slap2
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 22, 2018 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 22, 2018 La un moment, da, tot respectul.Ai exagerat, motiv pentru care eu o sa joc peste....Imi bag toate cele de unde au iesit si nu le mai scot.Eu nu ma joc cu sentimentele sau psihicul meu... daca era loc... ai gasit sa fii arogant...Eu mi-as dori multe, poate cu tine, vesnic ma simt prea mare..., trece. Si tie!Nu am exagerat , depinde cu ce fel si tip esti obisnuita, dar cum am spus si ma repet exista si exceptii. Si apropo modestia e o slabiciune:) ...ultima nuanta ia o ca atare
badmadafaka Reputație: 1435 Postat Martie 22, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Martie 22, 2018 Exact ce scrie, doresc sa multumesc pentru toate experientele oribile, marsave, cretine, parsive...Experiente care m-au educat mai mult decat putea sa o faca oricine! Nu glumesc, nu vorbesc sarcastic, au fost momente cand am plans aici, acele momente m-au facut sa gandesc de 2 ori... Am invatat enoooorm fiind aici, merci! :)Esti deprimata?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2018 Nu am exagerat , depinde cu ce fel si tip esti obisnuita, dar cum am spus si ma repet exista si exceptii. Si apropo modestia e o slabiciune:) ...ultima nuanta ia o ca atareNu-mi dau seama de ce am ajuns aici atat de repede...Nu te cunosc, dar te simt!Toata experienta m-a ravasit, ma simt mai prost ca inainte...Aproape ca te simt, bratul in jurul meu, fatza pe mine... Fenomenal!Lupt pana la sange si nu numai... asta ma sperie! Prea....N-ai decat sa te enervezi.
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 Nu e departe de dialogurile dintre @Vistantric si @Orochi. Cu diferenta ca @vistantric nu are sticla de vodca langa ea.
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 22, 2018 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 22, 2018 Nu-mi dau seama de ce am ajuns aici atat de repede...Nu te cunosc, dar te simt!Toata experienta m-a ravasit, ma simt mai prost ca inainte...Aproape ca te simt, bratul in jurul meu, fatza pe mine... Fenomenal!Lupt pana la sange si nu numai... asta ma sperie! Prea....N-ai decat sa te enervezi.Sa ma enervez?? Nicidecum. Din contra,dar un lucru stiu sigur ca nu tre sa te simti prost si cum am spus mai multe vb in privat. Hmm...si cum sunt de ma simti?:)
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2018 Sa ma enervez?? Nicidecum. Din contra,dar un lucru stiu sigur ca nu tre sa te simti prost si cum am spus mai multe vb in privat. Hmm...si cum sunt de ma simti? :) Trebuie eu sa-ti spun cum te simt, tu nu stii! :laugh2Ne culc... bagam la somn azi? :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum