amantaperfecta Reputație: 1090 Postat Iulie 30, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iulie 30, 2018 O saptamana frumoasa sa aveti , cateva zile ma mai gasiti 🤗 12
testu Reputație: 0 Postat August 2, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 2, 2018 Daca mai esti maine pe aici, o sa-mi fac curaj sa vin! :)
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat August 6, 2018 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat August 6, 2018 Daca mai esti maine pe aici, o sa-mi fac curaj sa vin! :)Fostai cu "testu" heei, la Roxana. 2
pokpok Reputație: 491 Postat August 17, 2018 Oras:oradea Oras:oradea Postat August 17, 2018 Am vizionat azi anunțul tău și am văzut acolo o fotografie în care ești incalțata cu niste ghetuțe roș. Deși nu stiam să am vreun fetiș de genu, poza aia m-a stârnit. Sper să ajung să te văd si live 2
pep01 Reputație: 276 Postat August 17, 2018 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat August 17, 2018 Am vorbit cu titulara acestui topic, probabil o avea servicii bune, eu nu am avut ocazia deoarece era busy, DAR, a vorbit extrem de arogant la telefon, plictisita si sictirita! Eu am evitat sa o sun seara, ziceai ca ea a inventat pizda! In fine... macar sa aiba servicii bune pt cei care o viziteaza, caci pe mine nu m-a lamurit... multa sanatate!
amantaperfecta Reputație: 1090 Postat August 18, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat August 18, 2018 Am vizionat azi anunțul tău și am văzut acolo o fotografie în care ești incalțata cu niste ghetuțe roș. Deși nu stiam să am vreun fetiș de genu, poza aia m-a stârnit. Sper să ajung să te văd si liveDe luni te astept , poate si maine dupa-masa :) 1
amantaperfecta Reputație: 1090 Postat August 18, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat August 18, 2018 Am vorbit cu titulara acestui topic, probabil o avea servicii bune, eu nu am avut ocazia deoarece era busy, DAR, a vorbit extrem de arogant la telefon, plictisita si sictirita! Eu am evitat sa o sun seara, ziceai ca ea a inventat pizda! In fine... macar sa aiba servicii bune pt cei care o viziteaza, caci pe mine nu m-a lamurit... multa sanatate!Nu eu am inventat pizda , dar atata timp cat vrei sa ajungi la a mea , ma astept la un anumit comportament . Daca am fost sictirita , cel mai probabil mi-ai dat un motiv . Nu stau sa giugiulesc pe nimeni la telefon , mai ales ca 70% din numerele noi care ajung in 10 minute nu fac decat sa imi amane programari reale. Serviciile mele , eu una consider ca sunt de calitate si de cand lucrez nu cred ca au fost mai mult de 2 persoane care au iesit nemultumite de la mine, din motive mai mult sau mai putin importante , nu pot fi pe placul tuturor 5
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat August 19, 2018 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat August 19, 2018 de cand lucrez nu cred ca au fost mai mult de 2 persoane care au IESIT nemultumite de la mine, din motive mai mult sau mai putin importante , nu pot fi pe placul tuturorMi-ar place di mie sa "ies"de la tine. Sper sa am ocazia sa INTRU candva. 3
pokpok Reputație: 491 Postat August 19, 2018 Oras:oradea Oras:oradea Postat August 19, 2018 De luni te astept , poate si maine dupa-masa :)baiu e ca abia pe joi poate ca am liber. Mai stai tu până atunci
alcapone16 Reputație: 23 Postat August 22, 2018 Postat August 22, 2018 De o luna scrii ultima saptamana su tot aici esti.
venom5 Reputație: 1663 Postat August 23, 2018 Postat August 23, 2018 De o luna scrii ultima saptamana su tot aici esti.Marketing un fel de black Friday si la ea. Acum 2 saptamani scria in disperare ca vrea sa iasa din peisaj ca o afla cunoștințele ce lucrează, acum e iar pe cai mari "ultima saptamana"
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2018 Postat August 23, 2018 Black friday nu e pentru ca nu promoveaza reducerea de preturi doar ca va disparea din peisaj daca i se alinieaza astrele. Cate luni a fost ultima saptamana Paula de pe Lalescu pana a plecat ? Pana la urma a plecat. Nu va luati de fata,nu ii tin apararea ,dar este o fata ok cu servicii mai mult decat bune. 4
amantaperfecta Reputație: 1090 Postat August 25, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat August 25, 2018 Black friday nu e pentru ca nu promoveaza reducerea de preturi doar ca va disparea din peisaj daca i se alinieaza astrele. Cate luni a fost ultima saptamana Paula de pe Lalescu pana a plecat ? Pana la urma a plecat. Nu va luati de fata,nu ii tin apararea ,dar este o fata ok cu servicii mai mult decat bune.Orpheus , cine nu m-a vizitat poate sa comenteze pana nu mai poate :) am mai explicat de ce nu am modificat anuntul dar le e prea lene sa citeasca doua-trei postari . Weekend sexy sa aveti :*
brett10 Reputație: -2329 Postat August 25, 2018 Oras:// Oras:// Postat August 25, 2018 Nu eu am inventat pizda , dar atata timp cat vrei sa ajungi la a mea , ma astept la un anumit comportament . Daca am fost sictirita , cel mai probabil mi-ai dat un motiv . Nu stau sa giugiulesc pe nimeni la telefon , mai ales ca 70% din numerele noi care ajung in 10 minute nu fac decat sa imi amane programari reale. Serviciile mele , eu una consider ca sunt de calitate si de cand lucrez nu cred ca au fost mai mult de 2 persoane care au iesit nemultumite de la mine, din motive mai mult sau mai putin importante , nu pot fi pe placul tuturor Conteaza ce considera futacii, tu poti sa crezi ca esti printesa. 1
driver boy Reputație: 6 Postat August 25, 2018 Postat August 25, 2018 Esti foarte echilibrata in raspunsuri..pot sa te sun!!
dannyc Reputație: 23 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 5, 2018 mai activeaza la Oradea domnisoara?
alexandruvasile Reputație: 7 Postat Septembrie 17, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Oradea Telefon: [email protected] Oras:Oradea Postat Septembrie 17, 2018 Desi a trecut ceva timp, am reusit sa revin cu recenzia despre domnisoara.Sunat, programat, ajuns la locatie in Cantemir. Roxana, e foarte ok, chiar te face sa vrei sa o revezi. Ajuns in locatie, am fost primit in sutien si chilotel, dar avea un halat pe deasupra, foarte sexi.Am fost servit cu un pahar cu apa, iar dupa o scurta conversatie si o tigara, ma intreaba daca vreau sa merg la baie, unde totul era curat, prosop curat, gel de dus, etc. Revenit in camera, ea ma astepta pe pat, spunandu-mi sa ma fac comod. Actiunea a inceput cu un oral protejat foarte pervers, cu priviri in ochi, atentie la oo. Nerezistand mult o intorc, incepem un misionar dupa care o oun capra. O placere, te trage in ea. Nu comenteaza se conformeaza!Note:Oral: 10Normal: 10Apartament: 10 foarte curatBaie: 10 curata (dotata cu tot ce tebuie)Atitudine: foarte ok!A, era sa uit, avea ceva caine, cred ca pitbull! Tare dragut, dar dupa ce mai creste nu stiu cum mai mergem noi la ea!Bafta tuturor! 3
alcapone16 Reputație: 23 Postat Septembrie 18, 2018 Postat Septembrie 18, 2018 Desi a trecut ceva timp, am reusit sa revin cu recenzia despre domnisoara.Sunat, programat, ajuns la locatie in Cantemir. Roxana, e foarte ok, chiar te face sa vrei sa o revezi. Ajuns in locatie, am fost primit in sutien si chilotel, dar avea un halat pe deasupra, foarte sexi.Am fost servit cu un pahar cu apa, iar dupa o scurta conversatie si o tigara, ma intreaba daca vreau sa merg la baie, unde totul era curat, prosop curat, gel de dus, etc. Revenit in camera, ea ma astepta pe pat, spunandu-mi sa ma fac comod. Actiunea a inceput cu un oral protejat foarte pervers, cu priviri in ochi, atentie la oo. Nerezistand mult o intorc, incepem un misionar dupa care o oun capra. O placere, te trage in ea. Nu comenteaza se conformeaza!Note:Oral: 10Normal: 10Apartament: 10 foarte curatBaie: 10 curata (dotata cu tot ce tebuie)Atitudine: foarte ok!A, era sa uit, avea ceva caine, cred ca pitbull! Tare dragut, dar dupa ce mai creste nu stiu cum mai mergem noi la ea!Bafta tuturor!câinele nu e pitbull si amstaff
amantaperfecta Reputație: 1090 Postat Septembrie 20, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Septembrie 20, 2018 Buna baieti :*V-a fost dor de mine ? ðŸ˜Incepand de azi , de la ora 15:30 , ma puteti suna sa va programati la o sedinta de placere cu amanta voastra🤗O sa stau doar cateva zile , iar locatia va fi alta , pe care am sa v-o comumic la telefon :* pupiceeei 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2018 Postat Septembrie 20, 2018 Bine ai revenit Roxana. I pup U. 2
panoramic Reputație: -1920 Postat Septembrie 20, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 20, 2018 Buna baieti :*V-a fost dor de mine ? Incepand de azi , de la ora 15:30 , ma puteti suna sa va programati la o sedinta de placere cu amanta voastraO sa stau doar cateva zile , iar locatia va fi alta , pe care am sa v-o comumic la telefon :* pupiceeeinu ne ai mentionat preturile!
amantaperfecta Reputație: 1090 Postat Septembrie 20, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Septembrie 20, 2018 nu ne ai mentionat preturile!Suna-ma si ti le pot comunica daca nu ai chef sa dai cateva pagini mai in spate :*Orpheus - :* 2
panoramic Reputație: -1920 Postat Septembrie 21, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 21, 2018 Suna-ma si ti le pot comunica daca nu ai chef sa dai cateva pagini mai in spate :*Orpheus - :*daca nu mi ai blocat nr :)
amantaperfecta Reputație: 1090 Postat Septembrie 21, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Septembrie 21, 2018 daca nu mi ai blocat nr :)Pai daca nu mi-ai dat motive , nu ti l-am blocat 😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum