andreea2018 Reputație: 369 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 12, 2018 as ruga pe cei mai circotasi ,care nu au vizitat-o sa se abtina de la comentarii inutile, andreea fiind o persoana deschisa la dialog, decenta si dispusa sai faca orice pentru a va multumi pe toti .Multumesc mult. Chiar astept si niste recenzii mai realiste din partea colegilor.Nu spun ca nu mi-a placut recenzia ta ba din contra doar ca din spusele altora ar fi "inflorita" . Inca o data iti multumesc si apreciez si te mai astept.Pupici
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2018 Postat Aprilie 12, 2018 Haha, tati!Te-a prins din prima ca tu cam infloresti recenziile și nici nu te știe bine... glumesc. Când bem și noi un ceai... 1
andreea2018 Reputație: 369 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 12, 2018 Haha, tati!Te-a prins din prima ca tu cam infloresti recenziile și nici nu te știe bine... glumesc. Când bem și noi un ceai...Am vrut sa spun ca este un adevarat narator .
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2018 Postat Aprilie 12, 2018 Narator, zici!?Pai nu ai citit asta, atunci:http://nimfomane.com/forum/topic/14767-alice-0746672569-sau-0737473696/?p=3122911 1
andreea2018 Reputație: 369 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 12, 2018 Narator, zici!?Pai nu ai citit asta, atunci: xCe anume?
obiectivlentila 02 Reputație: 4340 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:antile Oras:antile Postat Aprilie 12, 2018 ceai de cuisoare sau de anghinare? 1
marmar66 Reputație: 6 Postat Aprilie 12, 2018 Postat Aprilie 12, 2018 Salut!!! Vizitat pt a doua oara d-soara,de dimineata!Locatie convenabila pt mine,usor de gasit,cu locuri de parcare in imprejurimi. Mie imi place de fata! Meniul.... total!Ador analul!!! O sa revin!!!! 1
andreea2018 Reputație: 369 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 12, 2018 Salut!!! Vizitat pt a doua oara d-soara,de dimineata!Locatie convenabila pt mine,usor de gasit,cu locuri de parcare in imprejurimi. Mie imi place de fata! Meniul.... total!Ador analul!!! O sa revin!!!![/quote Multumesc.Te pup si te astept in continuare
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2018 Postat Aprilie 12, 2018 ceai de cuisoare sau de anghinare?De care vrei tu. Bune amândouă. Da un semn.
blackcock Reputație: -252 Postat Aprilie 12, 2018 Postat Aprilie 12, 2018 as ruga pe cei mai circotasi ,care nu au vizitat-o sa se abtina de la comentarii inutile, andreea fiind o persoana deschisa la dialog, decenta si dispusa sai faca orice pentru a va multumi pe toti .Am fost si eu, am lasat o recenzie, e bine bine 1
Membru Premium talibanu Reputație: 9690 Postat Aprilie 12, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Aprilie 12, 2018 Degeaba nu cred :)) o bagi -o scoti:)) am avut numai clienti satisfacuti sincer.Te astept sa probezi si vreau si o recenzie ca la carte ca sa stie si viitorii futaciosi la ce sa se astepte. Pupici Hey...i like you.Corect
andreea2018 Reputație: 369 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 12, 2018 De data asta o sa va zic eu ceva "negativ" la adresa mea. S-a intamplat sa ma trezesc cu 2 oameni in acelasi timp,unul din ei fiind de pe forum dupa spusele lui. Automat l-am primit pe primul si celui de-al doilea i-am cerut frumos sa astepte. In primul rand vreau sa imi cer scuze ptr cele intamplate iar in al doilea rand vreau sa spun ca mi s-a intamplat sa astept dupa foarte multi care confirmau ca ajung in x timp si de fapt nu mai veneau. Acum,am nevoie si de putin ajutor fiind in dilema.Cum credeti ca ar trebui sa actionez tinand cond si de faptul ca 70% sunt neseriosi? Multumesc anticipat.Pupici
cod06ro Reputație: 7143 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 12, 2018 De data asta o sa va zic eu ceva "negativ" la adresa mea. S-a intamplat sa ma trezesc cu 2 oameni in acelasi timp,unul din ei fiind de pe forum dupa spusele lui. Automat l-am primit pe primul si celui de-al doilea i-am cerut frumos sa astepte. In primul rand vreau sa imi cer scuze ptr cele intamplate iar in al doilea rand vreau sa spun ca mi s-a intamplat sa astept dupa foarte multi care confirmau ca ajung in x timp si de fapt nu mai veneau. Acum,am nevoie si de putin ajutor fiind in dilema.Cum credeti ca ar trebui sa actionez tinand cond si de faptul ca 70% sunt neseriosi? Multumesc anticipat.PupiciEu zic asa: confirmarea programarii cu cca 15-20 min inainte.apoi, daca intarzie din cauza traficului si nu anunta, mai astepti cca 5 min dupa care programarea se anuleaza! Asta trebuie sa stie si clientul-telefonic! Eh, in aceste 20 min nu mai programezi pe nimeni, spui doar sa revina cu un tel peste ceva timp...30-60 min.In modul in care zici "Da" la mai multi in acelasi timp, risti sa patesti ce ai patit azi iar forumistii eticheteaza imediat: Neserioasa, tepara, nu respecta programarile!! Comunicarea CLARA e cea mai buna metoda de intelegere intre parti! Cea vatamata si cea vatamatoare! :))))
andreea2018 Reputație: 369 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 12, 2018 Eu zic asa: confirmarea programarii cu cca 15-20 min inainte.apoi, daca intarzie din cauza traficului si nu anunta, mai astepti cca 5 min dupa care programarea se anuleaza! Asta trebuie sa stie si clientul-telefonic! Eh, in aceste 20 min nu mai programezi pe nimeni, spui doar sa revina cu un tel peste ceva timp...30-60 min.In modul in care zici "Da" la mai multi in acelasi timp, risti sa patesti ce ai patit azi iar forumistii eticheteaza imediat: Neserioasa, tepara, nu respecta programarile!! Comunicarea CLARA e cea mai buna metoda de intelegere intre parti! Cea vatamata si cea vatamatoare! :)))) Eu inteleg ce spui dar am zis sa priviti lucrurile si din punctul meu de vedere. Daca patesc asta de 5-10 ori pe zi unde se ajunge??
andreea2018 Reputație: 369 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 12, 2018 Si inca ceva,am anunt postat pe mai multe site'uri si poate nu cei de pe forum sunt " tepari" ci ceilalti . Asadar eu cred ca cine vrea sa faca programare si ptr a avea eu o siguranta ca e ceva sigur sa imi si precizeze ca e de pe forum. Ca sa pierd eu 2-3-4 ore degeaba pe zi tocmai din cauza ca si clientii sunt TEPARI parca nu e frumos,zic si eu
andreea2018 Reputație: 369 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 12, 2018 Cu toate ca respectivul forumist nu a relatat intamplarea de azi am tinut eu sa o relatez si sa stabilim o cale de mijloc impreuna.
cod06ro Reputație: 7143 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 12, 2018 Eu inteleg ce spui dar am zis sa priviti lucrurile si din punctul meu de vedere. Daca patesc asta de 5-10 ori pe zi unde se ajunge??Ok ok...Stiu si asta si mai stiu ca telefonul iti suna de minim 50 de ori pe zi! Din 50, poate 7-8-10 vin 100%, restul nehotarati, curiosi,labari,etc.e drept, poti pierde un pisibil client in defavoarea unui curios d-asta...e riscul meseriei. Pierzi, castigi, negustor te numesti! :)Pune in balanta parerea (ca nu e ca un sfat) mea si parerea ta (in care incluzi si cazul cu 2 sau poate 3 clienti in acelasi timp) si vezi ce-ti rezulta! Ca sa fie bine si sa nu fie rau de ambele parti! :)
andreea2018 Reputație: 369 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 12, 2018 Ca sa fie bine ca sa nu fie rau eu zic ca in cazul PROGRAMARILOR cei de pe forum pot preciza faptul asta iar in felul asta eu voi fi sigura ca e ceva sigur.
andreea2018 Reputație: 369 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 12, 2018 M-am cam repetat :)) dar mai intervine si oboseala. Sper ca s-a inteles. Pupici 1
cod06ro Reputație: 7143 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 12, 2018 Ca sa fie bine ca sa nu fie rau eu zic ca in cazul PROGRAMARILOR cei de pe forum pot preciza faptul asta iar in felul asta eu voi fi sigura ca e ceva sigur.Crezi ca toti cei de pe forum sunt seriosi???🤔Nu tati, daca spune la tel ca e ok si ca ajunge in 10 min, ii specifici ca daca intarzie acolo un 5 10 min sa te anunte altfel intelegerea pică! Banuiesc ca o pierdere de 10 min dupa un client nu implica o pierdere prea mare si mai banuiesc ca nici la tine nu e "banda rulanta" cu 15-20 clienti pe zi!
andreea2018 Reputație: 369 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 12, 2018 Sunt altii care spun ca vin in 20-30 min. Aici e problema
Membru Premium talibanu Reputație: 9690 Postat Aprilie 12, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Aprilie 12, 2018 Vezi ca eu am fost serios da? :))Fost, vazut, placut, futut plecat.Fata e ok, raport calitate/pret ok. Oralul bun tare ;) 2
andreea2018 Reputație: 369 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 13, 2018 Vezi ca eu am fost serios da? :))Fost, vazut, placut, futut plecat.Fata e ok, raport calitate/pret ok. Oralul bun tare ;)Eu cand ti-am spus nu ai vrut sa crezi :* 1
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Aprilie 13, 2018 tipa OKservicii OKcomunicare OKpreturi OKlocatie OKde venit si revenit ...eu deja am vizitat-o de 2 ori numai sa nu si-o ia in cap dar pare fata isteata asa ca nu cred....daca nu ar fi prea repede AS INTRODUCE-O LA TOP...cred ca zilele astea daca nu este cea mai vizitata sigur despre ea se vorbeste cel mai mult 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum