Sari la conținut

Rebecca-bruneta 0729003740

Postări Recomandate

• Oras:Undeva in Alba
Postat

Salutare Shogorilor.

Conform promisiunii făcute ( vizită săptămânală) făcut programare la Rebeca de Marți, ușor prin WhatsApp. Inițial pentru Miercuri, dar din vina exclusiv a mea am contramandat pentru Joi.

Luat drumul spre municipiul cel mare și la ora stabilită mă strecuram printre vecinii curiosi, nerăbdător să îi văd ochii ăia frumoși.

Am fost primit de aceeași fată drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze. Sincer îmi era dor de zâmbetul ei, care are darul să te binedispună. Ne-am revăzut ca doi vechi prieteni, cu povești,cu glume, cu râsete... După lungile povești am fugit la igienizare iar apoi în dormitor. Aici am realizat de ce revin întotdeauna cu nerăbdare. Pentru că nu ai ce sa îi reproșeazi. Pentru că știe să te facă să te simți , ,, Stăpânul Inelelor". Servicii ireproșabile, cu dezmierdări, cu sărutări, cu gemete, cu strâns în brațe, cu tot ce trebuie sa i-ți dorești să revii. In prezența ei timpul pur și simplu zboară, am realizat cum a trecut timpul când m-am uitat la ceas. Din nou am abuzat de bunăvoința și timpul ei, dar nu a părut deloc deranjată...

Singurul meu regret e că am picat un ,,test". Sper să mă primească la ,, restanță" și să îl trec.

Per total Media 10*

De revenit ? Fiți convinși că atâta timp cât fata asta ne va vizita orașul, eu unul o voi căuta.

Te sărut Fată Frumoasă !!!

• Like 2
Vizitator shadowkiss
Reputație: 0
Postat

Salutari cu respect si multumiri celor care au lasat recenzi despre aceasta domnisoara.

Dupa destule incercari de a contacta si programa o intalnire cu Rebeca am reusit intr-un final sa-mi fac o programare.

Locatie usor de gasit, curat chiar foarte curat,  fata de nota 10 din toate punctele de vedere, in privinta servicilor am primit mai mult decat m-am asteptat si cum scria un confrate, nu este vorba de sex anal sau alte perversiuni. pur si simplu am primit mai mult decat ma asteptam. Timpul petrecut nu a fost cronometrat deci nu stiu cat am stat, dar nu am depasit limita bunului simt.Halatul a fost pe masura serviciului primit

In concluzie 10 pe linie

Multumesc Rebeca

• Like 2
Postat

Salutare Shogorilor 😀

Nu puteam sta liniștit știind că urmează să plece, așa că nu am putut rata vizita săptămânală.

Programat ușor prin WhatsApp, am regăsit aceeași fată drăguță, amabilă, prietenoasă.

Nu are rost sa mai intru in detalii privind calitatea serviciilor. Niciunul dintre noi nu a scris ceva de rău despre serviciile oferite de Rebeca.

Regret că ne părăsește, abia aștept revenirea ei, iar vacanța sa îi fie frumoasă ca ea !!!

Postat

Nu o sa mai revin pe data de 24 ...

In momentul cand am sa revin va anunț!!

AI REVENIT ???😛😃
  • Minus 1
  • Oras:Timisoara, Alba Iulia
  • Oras:Timisoara, Alba Iulia
Postat

Frumoasă mica când te întorci din concediu? Ne este dor de tine.â¤ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ Așteptăm un răspuns dacă se poate și nu cerem prea mult

• Like 1
  • Oras:Milky Way
Postat

Fiind in trece prin Alba am zis sa fac o vizita la fete sa vedem cum merge piata aici. Fiind atras de topic la TOP am zis sa vedem cum se prezinta situatia. Asa ca am sunat si am facut o programare la domnisoara in cauza. Imi spune unde sa vin si ma conformez. Ce mi-a placut e ca locuri de parcare sunt cu nemiluita si sa ajungi la locatie are repere bune sau poate stie ea cum sa explice spre deosebire de altele. Partea mai putin placut e ca sunt persoane pe la scara care se uita ciudat la tine dar trecem peste. Ajung in locatie, ma intampina o fatuca draguta si cu zambetul pe buze. Dupa 5-10 de vorbit intru la dus pentru o reinvigorare si dupa sunt poftit in camera de actiue. Lumanari si lumina difuza perfect pentru futut. Incepe ea cu un oral umed cu incercari emotive de DP dupa care monteaza preza si trecem la actiune. Pompat, schimbat, pompat si spurcat la domnisoara in gura. A fugit imediat la baie sa decarteze si eu ramanand cu pula in mana.

Note:

Fatuca: 8 Arata binisor dar se observa anii de forat

Oral: 7 cu indulgenta pentru ca am fost foarte deranjat de faptul ca fuge imediat sa decarteze

Normal: 8 Se simte ca in orice pizda

Anal: nu stiu nu am intrebat

Halat: 150 RON numarul

Concluzie: Nu isi merita banii astia, pret corect 100/200. De revenit, doar daca nu ai ceva mai bun.

• Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

Fiind in trece prin Alba am zis sa fac o vizita la fete sa vedem cum merge piata aici. Fiind atras de topic la TOP am zis sa vedem cum se prezinta situatia. Asa ca am sunat si am facut o programare la domnisoara in cauza. Imi spune unde sa vin si ma conformez. Ce mi-a placut e ca locuri de parcare sunt cu nemiluita si sa ajungi la locatie are repere bune sau poate stie ea cum sa explice spre deosebire de altele. Partea mai putin placut e ca sunt persoane pe la scara care se uita ciudat la tine dar trecem peste. Ajung in locatie, ma intampina o fatuca draguta si cu zambetul pe buze. Dupa 5-10 de vorbit intru la dus pentru o reinvigorare si dupa sunt poftit in camera de actiue. Lumanari si lumina difuza perfect pentru futut. Incepe ea cu un oral umed cu incercari emotive de DP dupa care monteaza preza si trecem la actiune. Pompat, schimbat, pompat si spurcat la domnisoara in gura. A fugit imediat la baie sa decarteze si eu ramanand cu pula in mana.

Note:

Fatuca: 8 Arata binisor dar se observa anii de forat

Oral: 7 cu indulgenta pentru ca am fost foarte deranjat de faptul ca fuge imediat sa decarteze

Normal: 8 Se simte ca in orice pizda

Anal: nu stiu nu am intrebat

Halat: 150 RON numarul

Concluzie: Nu isi merita banii astia, pret corect 100/200. De revenit, doar daca nu ai ceva mai bun.

Poate ne zici și când ai fost

Nu știu de ce dar recenzia ta pare ....falsă și poate ne spui și nouă celor care am apreciat-o care ar fi celelalte mai bune

• Like 2
Postat

Oare dece am impresia că nu e vorba de Rebe ?

Dacă azi ai fost la ea... Permite-mi să mă îndoiesc de recenzia ta

• Like 1

Postat

Poate ne zici și când ai fost

Nu știu de ce dar recenzia ta pare ....falsă și poate ne spui și nouă celor care am apreciat-o care ar fi celelalte mai bune

Vizita nu a fost recenta ci cu vreo 3-4 sapt in urma.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...