adysb82 Reputație: 8 Postat Iunie 22, 2018 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Iunie 22, 2018 Colega ta face CIM ... ? Prefer blondele , nu te supara ! :blushing2
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Iunie 22, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Iunie 22, 2018 da face este cu 50 de lei mai mult cim ul...nu m a supar ca nu am de ce 😊
adysb82 Reputație: 8 Postat Iunie 22, 2018 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Iunie 22, 2018 Am inteles , multumesc pentru raspuns ... vin in vizita zilele astea !
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Iunie 22, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Iunie 22, 2018 De maine locatia mea va fi din nou in avantgarden 3 va pupic💋🤗ðŸ˜
Vizitator cuni Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 De maine locatia mea va fi din nou in avantgarden 3 va pupic :iagree :clapp Dar pozele nu sunt foarte relevante...
boss6310 Reputație: 170 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Iunie 22, 2018 La mures nu vi?
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Iunie 22, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Iunie 22, 2018 Buna in seara aceasta numai de maine te pup💋💋💋
Vizitator cuni Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2018 Postat Iunie 23, 2018 Buna in seara aceasta numai de maine te pupDeci avangardista din nou. Dar la alta locuinta nu trebuie si alte poze ?
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Iunie 23, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Iunie 23, 2018 Maine o sa pun cateva poze😘â¤ï¸promit
Vizitator cuni Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2018 Postat Iunie 23, 2018 Maine o sa pun cateva poze❤promitOricat de reusite ar fi pozele, realitatea le intrece cu mult...
holograf Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Postat Iunie 24, 2018 Vezi că ai inceput sa dai sifilis la lume
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Iunie 24, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Iunie 24, 2018 mai baiatule tu gandeste te ceea ce vb? cum iti permiti sa spui as acv despre mine ai probleme cu capul ce ai patit du te si fa ti te rog un control sau esti vreun fish...termina te cu idioteniile astea ca eu st perfect sanatoasa... masoara ti cuvintele si sa iti vezi de viata ta!!!
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Postat Iunie 24, 2018 Tu și Elena bruneta slimstiai ca nu ma stresez deloc?ti-ai facut contul la 17:46 Ca sa avertizezi lumea la 18:00.stai jos,nota 4 pentru azi.stii ce fac cu parerea si tipicul tau? Le arunc in closet si trag apa.cius!
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Iunie 24, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Iunie 24, 2018 fish ule eu nici macar nu stiu cn este elena bruneta ai grija te rog frumos numai vb aiurea la adresa mea ....tu mai b. ai grija de “iubi ta†si lasa ma pe mn ca eu st perfect sanatoasa nu trebuie sa imi duci tu grija 🤨😒
Vizitator cuni Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Postat Iunie 24, 2018 Acuzatiile sunt grave. Dar era mai firesc poate sa le faca persoanele in cauza - daca exista - nu un intermediar. Cel putin deocamdata, aceste persoane nu s-au manifestat.
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Iunie 24, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Iunie 24, 2018 eu st f linistita in ceea ce m a priveste st o persoana curata sanatoasa deci nu am de ce sa m a enervez nu stau sa aplec urechea la ce zice oriceâ€nimicâ€isi face cont la o anumita ora si apoi dupa cateva min posteaza chestia asta...sa fim seriosi totusi probabil este un frustrat sau cel mai bn zs un fish 🤨 o seara faina sa aveti....PS:am promis niste poze din locatie😌 st 100%reale needitate🤨😌 3
Vizitator cuni Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Postat Iunie 24, 2018 eu st f linistita in ceea ce m a priveste st o persoana curata sanatoasa deci nu am de ce sa m a enervez nu stau sa aplec urechea la ce zice orice”nimic”isi face cont la o anumita ora si apoi dupa cateva min posteaza chestia asta...sa fim seriosi totusi probabil este un frustrat sau cel mai bn zs un fish o seara faina sa aveti....PS:am promis niste poze din locatie st 100%reale needitateFrumoase poze, dar nu egaleaza originalul...
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Iunie 24, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Iunie 24, 2018 poti veni sa m a vz si in realitate si nu vei ramane dezamagit daca ai placerea te am pupat o seara faina!
artzabala Reputație: 884 Postat Iunie 25, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 25, 2018 sunt totusi cateva zile de cand esti in oras si nu a aparut nici o recenzie..fie ea pozitiva sau negativa.. 1
bitterwood Reputație: 661 Postat Iunie 25, 2018 Oras:SIbiu Oras:SIbiu Postat Iunie 25, 2018 sunt totusi cateva zile de cand esti in oras si nu a aparut nici o recenzie..fie ea pozitiva sau negativa..Pentru ca pe forumul asta, vorba e multa iar faptele putine. Sunt mult mai multi care merg si nu zic nimic decat cei care se obosesc sa aduca si pe aici o parere. Cel mai probabil nici unul din membrii "consacrati" nu a fost la ea.
adrian2017 Reputație: 242 Postat Iunie 25, 2018 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Postat Iunie 25, 2018 Pentru ca pe forumul asta, vorba e multa iar faptele putine. Sunt mult mai multi care merg si nu zic nimic decat cei care se obosesc sa aduca si pe aici o parere. Cel mai probabil nici unul din membrii "consacrati" nu a fost la ea.Care ?Că suntem tot mai putini acum pe vară :) 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum