Sari la conținut

0765934966 Daniella

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Am sunat-o, 200 /fin, Militari Residence

200 fin?? Ar trebui sa faca deep plus alte artificii dar in realitate nici macar nu stie s-o suga cum trebuie probabil ti-o rontaie si doar capul 😂😂😂
Vizitator
Reputație: 0
Postat

200 fin?? Ar trebui sa faca deep plus alte artificii dar in realitate nici macar nu stie s-o suga cum trebuie probabil ti-o rontaie si doar capul

Nu cumva sa se ghiftuie prea rau. Acum cu venirea Pastelui e treaba grea, trebuie sa o ia si ea pas cu pas, sa nu cumva sa faca excese, ca dupa i se apleaca.

De acum incolo asa o sa le alint pe astea care sug doar capul, o sa le zic "Rontaila". =)

• Like 2
Postat

Nu cumva sa se ghiftuie prea rau. Acum cu venirea Pastelui e treaba grea, trebuie sa o ia si ea pas cu pas, sa nu cumva sa faca excese, ca dupa i se apleaca.

De acum incolo asa o sa le alint pe astea care sug doar capul, o sa le zic "Rontaila". =)

Sa se ghiftuiasca cu ce frate, ca eu unul nu m-as duce la ea mai bine dau 300 sau poate nai mult dar ma duc la una cu experienta si cu atitudine iar cand plec sa plec in patru labe sa-mi tremure genunchii. De la asta daca te duci nu pleci nici satisfacut nici multumit, dar pleci cu o mie de draci parerea mea.
  • Like 2
Reputație: 24147
  • Oras:Los Angeles
Postat

Am fost dar NU recomand.

Sani mici, cur mare si plin de cosuri.

Totul pro, 150 fin.

Locatie 5, jeg, deranj, fara prosoape...cica nu are

Gfe 1

Aspect chip 9

Aspect corp 5, pozele o super avantajeaza

Igiena 9

Oral 7

Normal 8

Nu e de nici un lux...pret nejustificat de mare. Are chipul dragut ptr dat la muie dar nu se pricepe. Smecherita si mincinoasa, pusa pe fast fuck...nici 100 nr nu face.

Nu recomand!

• Like 20
Reputație: 5451
Postat

Am fost dar NU recomand.

Sani mici, cur mare si plin de cosuri.

Totul pro, 150 fin.

Locatie 5, jeg, deranj, fara prosoape...cica nu are

Gfe 1

Aspect chip 9

Aspect corp 5, pozele o super avantajeaza

Igiena 9

Oral 7

Normal 8

Nu e de nici un lux...pret nejustificat de mare. Are chipul dragut ptr dat la muie dar nu se pricepe. Smecherita si mincinoasa, pusa pe fast fuck...nici 100 nr nu face.

Nu recomand!

Pfuuu ce ghinion ai avut.

Nu imi imaginez ce e in capul lor cand intra in acest domeniu si in loc sa se poate ok cu "clientul nostru stapanul nostru", fac tot felul de faze pentru ca apoi sa ne agreseze cu "Disponibila" sau "up" - continuu.

• Like 2
  • Minus 2
Reputație: 24147
Postat

E dupa bani si atat...la intrebarea “iti place ce faci?â€...aaaa bineinteles ca nu!

Apreciati sinceritatea. 😂

• Like 10
Reputație: 5451
Postat

E dupa bani si atat...la intrebarea “iti place ce faci?”...aaaa bineinteles ca nu!

Apreciati sinceritatea.

Caz închis!

• Like 2
  • Minus 2

Reputație: -1104
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

La 19 ani si 60 de kg. e candidata ideala pentru miss.

Ce sa cauti domne la asta ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...