Sari la conținut

[de futut] Am gasit-o! 0725040271

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sa vedem cum facem s.o aducem la capitala.

• Oras:In your mouth with my dick
  • Oras:In your mouth with my dick
Postat

Arata chiar foarte bine

Vizitator marian1691
Postat

Asa ceva merită convinsă...

Vizitator
Postat

Merita la top 5 pe Capitala ...la aspect..zic eu.

• Oras:Bucuresti
Postat

A mai fost in Bucuresti. Bine ca a plecat ca oricum era praf.

Postat

Daca dati un search cu nr de telefon pe google gasiti mai multe topicuri si mai multe seturi de poze cu fata asta.. nume si orase diferite

Postat

eu am prins-o in militari pe rosia montana in urma cu vreun an si ceva cred era pe 100 cu 200, ca si fizic era de exceptie, dar dupa 5 minute in compania ei iti venea sa o bati la cat de gretoasa era

• Like 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Pozele sunt reale dar modificate. Am fost si nu recomand. Servicii slabe. Pleci nervos. Te grabeste. Este pe fast fack luat banii si gata..noroc ca face si anal, acolo m-am simtit cel mai bine ca e mai stramta. Spor

Vizitator
Postat

Pozele sunt reale dar modificate. Am fost si nu recomand. Servicii slabe. Pleci nervos. Te grabeste. Este pe fast fack luat banii si gata..noroc ca face si anal, acolo m-am simtit cel mai bine ca e mai stramta. Spor

s.a intors in Bucuresti?

ce link are pe publi24?

Vizitator
Postat

da...ca si atitudine fast fuck si sictirita...:)

• Oras:bucharest
Postat

Eu am studiat îndeaproape Facebook-ul ei, inclusiv live-urile si arată destul de bine, cu toate ca unele poze sunt photoshopate. Sunt convins ca prestația e slăbuță dar măcar pentru un ambalajul botoxat și sânii aia se merita 100 lei finalizarea sau cât zicea colegul ca a dat. Pana la urma mai este in București sau nu? T

Postat

ultimele anunturi erau prin vestul tarii... Oradea parca

a fost in bucuresti pe tarife intre 100 si 200 finalizarea, depinde de locatie, de moment, ca nu a lucrat permanent, si nu mereu in aceeasi locatie

nu e vorba de servicii slabe, ca se descurca destul de bine la oral si normal, e vorba de atitudinea si starea ei de absenta din ceea ce se intampla, plus figurile si graba, mie imi venea sa ma opresc la jumatea futaiului sa o bag in pizda masii si sa plec repede sa nu ma ia dracii aia mari, da pan la urma am facut de am facut pana am scuipat din mine tot si dus am fost

• Like 1
Postat

ultimele anunturi erau prin vestul tarii... Oradea parca

a fost in bucuresti pe tarife intre 100 si 200 finalizarea, depinde de locatie, de moment, ca nu a lucrat permanent, si nu mereu in aceeasi locatie

nu e vorba de servicii slabe, ca se descurca destul de bine la oral si normal, e vorba de atitudinea si starea ei de absenta din ceea ce se intampla, plus figurile si graba, mie imi venea sa ma opresc la jumatea futaiului sa o bag in pizda masii si sa plec repede sa nu ma ia dracii aia mari, da pan la urma am facut de am facut pana am scuipat din mine tot si dus am fost

multe sunt așa care nici nu arată ca ea. Eu cred ca totuși la 100 fin merita o data (dacă îți asumi comportamentul de sictir aferent), arată totuși bine așa botoxata și aranjata.

Postat

cât ai plătit cu anal?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...