hrzluk Reputație: 5 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Pentru ca ai decis sa ne revizitezi, o sa scriu si eu cateva randuri despre tine, pentru cei care vor sa iti calce pragul. La vremea respectiva nu am scris nimic, aveam o perioada super stresanta. Daca ai ramas la fel, merita sa o vizitati. Vizita mea a fost de maxim 25 de minute, incepand de la cand am intrat pana cand am iesit. Foarte scurta dar am gasit o tipa preocupata de a-si imbunatati servviciile si parca am revazut o prietena veche. De schimbat am schimbat doar doua pozitii, deh, m-a lasat ala micu' destul de repede dar nu regret nimic. Pentru mine ai fost o experienta foarte placuta. Intr-o zi, cu siguranta o sa te vizitez, timpul nu-mi permite in intervalul mentionat de tine. Sper ca ai ramas aceeasi fata simpla, misto, fara graba si prietenoasa pe care am cunoscut-o atunci. Te pup si sper ca vizita in Mures sa fie de bun augur pentru toti !
hrzluk Reputație: 5 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 O sa te vizitez din nou *N-am gasit butonul de edit de pe mobil. Ma bate tehnologia. :)
boss6310 Reputație: 178 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Aprilie 3, 2019 Cristina, nu organizezi un gangbang In astea 3 zile cat stai în Mureș?
boss6310 Reputație: 178 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Aprilie 7, 2019 Cristina mai ajungi la noi in oras?
Vizitator cristina730 Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 Cristina mai ajungi la noi in oras?Buna , da sunt in oras si disponibila pentru programari asa ca va astept cu drag pe la mine sa ne simtim bine ...pupici !!!
alexandru2012 Reputație: 214 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Reghin Oras:Reghin Postat Aprilie 8, 2019 Unde ai locatia?
mandala69 Reputație: 167 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:ro Oras:ro Postat Aprilie 8, 2019 Unde ai locatia?Ce servicii oferi? Cât e halatul și ce program ai? Nr de telefon e același?
Vizitator cristina730 Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2019 Postat Aprilie 8, 2019 Ce servicii oferi? Cât e halatul și ce program ai? Nr de telefon e același?buna , serviciile si halatul se vad in semnatura, daca esti pe telefon apasa versiunea full si se vad , iar locatia este in tudor , dar cel mai sigur va astept cu un telefon pentru alte detalii...pupici.
gabongh Reputație: 25 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Mures Oras:Mures Postat Aprilie 8, 2019 Am fost si eu azi pot sa va spun ca am avut o intalnire de nota 10. Serviciile (toate cele din semnatura) au fost impecabile, la fel si igiena. Am petrecut o ora memorabila si eu unul o sa mai merg la Cristina cand vine in Mures. Acum inteleg de unde sunt atatea feedback-uri pozitive pe forum legat de prestatia Cristinei. Intradevar este foarte profesionista si face o treaba buna de tot. Apartamentul foarte ok - eu am mai fost in el cu alte ocazii. Zona discreta - asta daca nu e foarte aproape de zona in care locuiti voi :) 1
Vizitator cristina730 Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2019 Postat Aprilie 8, 2019 Am fost si eu azi pot sa va spun ca am avut o intalnire de nota 10. Serviciile (toate cele din semnatura) au fost impecabile, la fel si igiena. Am petrecut o ora memorabila si eu unul o sa mai merg la Cristina cand vine in Mures. Acum inteleg de unde sunt atatea feedback-uri pozitive pe forum legat de prestatia Cristinei. Intradevar este foarte profesionista si face o treaba buna de tot. Apartamentul foarte ok - eu am mai fost in el cu alte ocazii. Zona discreta - asta daca nu e foarte aproape de zona in care locuiti voi :)mersi de vizita si ma bucur ca te-ai simtit bine in prezenta mea...pupici !!!
golfu Reputație: 41 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Aprilie 8, 2019 Buna.Cum.pot ajunge la tine? Un interval(program) de lucru?Multumesc
Vizitator cristina730 Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2019 Postat Aprilie 9, 2019 Buna.Cum.pot ajunge la tine? Un interval(program) de lucru?Multumescbuna, ma poti suna pentru o programare , intervalul in care pot fi gasita este 8-21 ...pupici !
oricand Reputație: 97 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:k Oras:k Postat Aprilie 9, 2019 tudor unde mai exact ap de la fortuna?
mandala69 Reputație: 167 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:ro Oras:ro Postat Aprilie 10, 2019 Va salut! Ieri am reușit sa o vizitez pe Cristina. Ajuns în zona o sun sa ma ghideze pana la locația ei (blocurile noi de pe str. Gloriei).Cristina m-a așteptat după ușa și când am întrat wow, am văzut o domnișoară slim cu un zâmbet larg pe buze. M-a întrebat dacă vreau sa rămân și am confirmat fără sa stau pe gânduri. Mi-a enumerat meniul după care m-a rugat sa achit finalizarea (am optat pentru o finalizare cu posibilitate de prelungire).Am mers pe rand la baie pentru igienizarea de rigoare. Reintoarsa în camera a început preludiul cu săruturi, timide la început, care s-au intensificat. A trecut la un ON, umed, lent cu ruperi de ritm.Pe când am vrut sa ii propun un 69,mi-a citit pur și simplu gândurile și s-a întors ca să pot sa ii gust piersicuta, curtata, epilat fără mirosuri sau alte chestii suspecte.A simiți ca sunt pregătit de următorul pas, a montat protecția și s-a urcat peste mine, cu spatele sa ii pot admira funduletul mic dar bombat. Știind ca practica AP m-am jucat puțin cu gaurica.Am trecut la un doggy unde priveliștea a fost mai buna și gemetele ei s-au intensificat și nu am mai rezistat mult.M-a stors bine apoi m-a curățat.Am socializat puțin la o țigară și un pahar de suc, după care am decis sa "mai bag o fisa".Igienizare și i-o de la capăt, numai ca de aceasta data am început eu un oral, unde s-a umezit bine, se juca cu sânii și cu pasarica.Am întrebat-o dacă încercăm un AP, o premiera pentru mine. S-a conformat și s-a urcat peste mine în rewerse cowgirl, stand pe tălpi. E foarte strâmtă și senzațiile erau intense pt amândoi. Din pacate "amicul" meu a inceput sa ma trădeze, dar Cristina l-a revigorat rapid și am continuat cu NP în LOT unde am pompat eu pana la finalizarea în balonas.Am mai stat puțin de vorba eu la o țigară ea însă pe pat, după care ne-am luat rămas bun. Acum notele:Cristina este o domnișoară slim, carnea tare, o piele catifelata și buze pur și simplu irezistibile. ON 10 cu felicitări. NP 10 A preluat inițiativa, văzând ca eu sunt puțin timidAP 10 chiar dacă nu am termen de comparatieGFE 10, simpatica, comunicativa, accepta fk și inițiază. ÃŽn speranța că nu am omis ceva o recomand! ÃŽți mulțumesc din nou Cristina pentru o experienta de neuitat 😘 1
Vizitator cristina730 Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 Va salut! Ieri am reușit sa o vizitez pe Cristina. Ajuns în zona o sun sa ma ghideze pana la locația ei (blocurile noi de pe str. Gloriei).Cristina m-a așteptat după ușa și când am întrat wow, am văzut o domnișoară slim cu un zâmbet larg pe buze. M-a întrebat dacă vreau sa rămân și am confirmat fără sa stau pe gânduri. Mi-a enumerat meniul după care m-a rugat sa achit finalizarea (am optat pentru o finalizare cu posibilitate de prelungire).Am mers pe rand la baie pentru igienizarea de rigoare.Reintoarsa în camera a început preludiul cu săruturi, timide la început, care s-au intensificat. A trecut la un ON, umed, lent cu ruperi de ritm.Pe când am vrut sa ii propun un 69,mi-a citit pur și simplu gândurile și s-a întors ca să pot sa ii gust piersicuta, curtata, epilat fără mirosuri sau alte chestii suspecte.A simiți ca sunt pregătit de următorul pas, a montat protecția și s-a urcat peste mine, cu spatele sa ii pot admira funduletul mic dar bombat. Știind ca practica AP m-am jucat puțin cu gaurica.Am trecut la un doggy unde priveliștea a fost mai buna și gemetele ei s-au intensificat și nu am mai rezistat mult.M-a stors bine apoi m-a curățat.Am socializat puțin la o țigară și un pahar de suc, după care am decis sa "mai bag o fisa".Igienizare și i-o de la capăt, numai ca de aceasta data am început eu un oral, unde s-a umezit bine, se juca cu sânii și cu pasarica.Am întrebat-o dacă încercăm un AP, o premiera pentru mine. S-a conformat și s-a urcat peste mine în rewerse cowgirl, stand pe tălpi. E foarte strâmtă și senzațiile erau intense pt amândoi. Din pacate "amicul" meu a inceput sa ma trădeze, dar Cristina l-a revigorat rapid și am continuat cu NP în LOT unde am pompat eu pana la finalizarea în balonas.Am mai stat puțin de vorba eu la o țigară ea însă pe pat, după care ne-am luat rămas bun.Acum notele:Cristina este o domnișoară slim, carnea tare, o piele catifelata și buze pur și simplu irezistibile.ON 10 cu felicitări.NP 10 A preluat inițiativa, văzând ca eu sunt puțin timidAP 10 chiar dacă nu am termen de comparatieGFE 10, simpatica, comunicativa, accepta fk și inițiază.În speranța că nu am omis ceva o recomand!Îți mulțumesc din nou Cristina pentru o experienta de neuitat Eu iti multumesc mentru vizita si ma bucur ca te-ai simtit bine in prezenta mea si fara gram de ironie si eu m-am simtit bine cu tine, esti un tip frumusel si parca prea timid :kiss3, pupici si sper sa ne revedem cu bine .
Vizitator cristina730 Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 In Bucuresti nu vi?E posibil sa ajung saptamana viitoare , dar anunt pe topicul din Bucuresti...pupici.
Vizitator cristina730 Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 Dragii mei vizita mea in oras s-a incheiat , multumesc tuturor celor ce m-au vizitat si sper sa ne revedem cu bine data viitoare ...pupici !!!
ezolyomi Reputație: 39 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 Pleci deja? Am vrut sa vin la tine. Astazi nu mai lucrezi?
exorcistul alb Reputație: 122 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:ETIOPIA Oras:ETIOPIA Postat Aprilie 10, 2019 Dragii mei vizita mea in oras s-a incheiat , multumesc tuturor celor ce m-au vizitat si sper sa ne revedem cu bine data viitoare ...pupici !!!Te asteptam la Alba Iulia
gabongh Reputație: 25 Postat Aprilie 11, 2019 Oras:Mures Oras:Mures Postat Aprilie 11, 2019 Eu unul sigur vin și data viitoare când ești în oraș. Baftă!
jonny_fucker Reputație: 256 Postat Aprilie 15, 2019 Telefon: Jonny Fucker is on the wave !! Oras:Dupa Pizde Telefon: Jonny Fucker is on the wave !! Oras:Dupa Pizde Postat Aprilie 15, 2019 Cristina draga ..... data viitore țo iei la greu !! hai numa hai ... inapoi !!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum