Sari la conținut

Madalina 0735366053

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Mai implinita, arata mai bine din punctul meu de vedere.Am futut-o din nou sapt trecuta miercuri.

Merita pretul. :)

Tot pe Theodor Sperantia sta? Tot in apart cu oglinzile? Moldoveanco:-):-)

• Oras:București
Postat

Salutare natiune. Săptămâna trecută pe 3 ianuarie am zis sa incep și eu anul așa cum trebuie,așa că am făcut o programare la titulara topicului . Programat in 30 de minute si ajuns la locația acesteia . După o scurtă conversație cu fata am platit 200 pentru o ora,pentru că nu voiam să mă grabesc. Făcut un dush scrut și reveni în camera . Fata este foarte zâmbitoare iar accentul ei pentru mine este amuzant .Acțiunea a început cu un oral np la cererea mea la care fata nu se grăbește de loc . Am inspectat puțin păsărică și este foarte curata așa că am inceput un 69 lucru care mă și făcut să finalizez . Dupa un dush scurt fiecare mă gândeam că nu mai am timp și pentru a doua finalizare. Un alt confrate avea programare după mine . așa că am mai stat puțin de vorbă până a trecut timpul

Note

Locația 8

Fata 10 zâmbitoare și lipicioasa

Oral 10 foarte plăcută executia

Igiena 10 + foarte curata

Recomandare de Revenit

Ciocane tari va doresc și numai bine

• Like 5
Vizitator burebistapul
Reputație: 0
Postat

Poze noi?

Postat

Daca este plecata poate că a făcut sărbătorile pe stil vechi acasă in Moldova . Trebuie să apară

Vizitator burebistapul
Reputație: 0
Postat

Poze noi?

Postat

Poate vb mai bine romaneste intre timp ca nu prea aveai cum sa te-ntelegi cu ea!

Bah baiatule, daca ma straduiesc asa sa fac un top 5 cu cele mai proaste fiinte cred ca ai ocupa primul loc lejer.

Tu nu futi nimic, am inteles, dar poti observa cat de idiot esti in remarcile facute???...

PS: stiu, ti s-a mai spus

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...