Vizitator madalina28 Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Postat August 17, 2018 Frumoasa poza, felicităriMersi mult
brett10 Reputație: -2329 Postat August 18, 2018 Oras:// Oras:// Postat August 18, 2018 asa te futi, imbracata? :laugh2ce relevanta sa aiba poza asta cand te acoperi ca o musulmana
Vizitator gtfo Reputație: 0 Postat August 26, 2018 Postat August 26, 2018 asa te futi, imbracata? :laugh2ce relevanta sa aiba poza asta cand te acoperi ca o musulmanaNu știu dacă am făcut recenzie, am fost la ea acum ceva timp. Nu vrut să o fut, am stat la o finalizare in gură. Cred că îi place pula că mă întreba dacă sigur nu vreau să ne futem... și nu am vrut!
Vizitator madalina28 Reputație: 0 Postat August 27, 2018 Postat August 27, 2018 Nu știu dacă am făcut recenzie, am fost la ea acum ceva timp. Nu vrut să o fut, am stat la o finalizare in gură. Cred că îi place pula că mă întreba dacă sigur nu vreau să ne futem... și nu am vrut!Cel mai sigur e - ca nu te - am intrebat, si la urma ,e ,ca astai munca mea si interesul meu, poate ti e clar ce zic
Vizitator gtfo Reputație: 0 Postat August 27, 2018 Postat August 27, 2018 Cel mai sigur e - ca nu te - am intrebat, si la urma ,e ,ca astai munca mea si interesul meu, poate ti e clar ce zicNu te ataca, mi-a plăcut să îți dau muie.
ionelsimanco Reputație: 2849 Postat August 27, 2018 Postat August 27, 2018 programat prin sms. confirmat telefonic. adresa adiacent calea vitan - zizin. okapartament cu 2 cam, ok, curat, prosop curat, geluri ok, parca mergeau niste papuci. patul de lucru o canapea, totusi comoda si fara scartaieli la mine - 9ea - ok, draguta, corp frumos, pasa stramta si umezindu-se natural (am explorat un pic si ii placea), tate micute dar faine, un pic moi, dar e tanara, in rest carnea sta bine pe ea, o mini mini burtica vizibila in anumite pozitii, ten fin, fund sexy, picioare frumoase - 9prestatia a fost, dupa un dus, un oral neprotejat, intrerupt un pic de pupaturi, pipaituri, alte chestii de preludiu, cu de toate - lins, supt, luate coitele in gura, strans outele cu mana, inghitit pula - deep lejer (nici eu nu sunt un paraleu) , supt intens, apoi tandru, lins pe lateral, strans brusc, doar atins. variatii mari placute, dublate de schimbarea pozitiei ei, receptiva la ceea ce incercam si eu, asa incat dupa 15 min bune am terminat intr-un cim exploziv. a mai curatat pe acolo cu grija vreun minut apoi a plecat la baie.deci ON cu cim 9,5 f bun!!!halat 100 / finde revenit, clar!face fk (dar sa ii detaliati sarut cu limba), cim, revin clar pt o ora si cu OP (cica 200 halatul)preturi decente, prestatie peste asteptari!merci mada! 6
aflorian Reputație: 7 Postat August 28, 2018 Postat August 28, 2018 Salut , e prima oară cand las o recenzie aici ... nu vreau sa fac o poveste lunga aici .. Sunat , programat , vazut :) Am sunat-o ieri pe domnișoara in jurul orelor 17:00 am reusit sa fac o programare pentru ora 19:00 , mi-a dat adresa ( surprinzător suntem vecini 3 min de blocul unde stau eu ) , am ajuns la ea , inițial am fost cu gândul ca am sa stau o fin , însă cand am văzut-o mi-am schimbat părerea si am ales 1 h cu ea . Este o moldoveanca plăcută , ai ce sa discuți cu ea si chiar te face sa te simti bine in prezenta ei . Pozele sunt reale , de futut ce sa mai zic e nemaipomenita , am inceput cu un FK inițiat de mine , apoi sa dus spre gogu si a inceput cu ON , daca nu o trăgeam de acolo imi dadeam drumu lejer , am continuat cu misionarul si aia a fost . Are o păsărica destul de plăcută si frumoasa :) , asa ca am decis impreuna cu ea sa imi fac "abonament" la ea . Locație - 10Aspect - 10 FK - 10 ON - 10 Halat 200/h P.S te pupa Vecinul tau care te face sa razi :)) Cat despre voi băieți nu prea ma pricep la recenzii , scuze :) 5
Vizitator madalina28 Reputație: 0 Postat August 29, 2018 Postat August 29, 2018 Urata pizda ai Ca e urita pentru tine nimic nu inseamna , tu esti unul dar Bucureştitular e mare , haha 1
Vizitator madalina28 Reputație: 0 Postat August 29, 2018 Postat August 29, 2018 Urata pizda ai Urita pentru tine , si ce scrii ? Te-am poftit cumva sa ma vizitezi ? Nu te ia somnul noaptea de aia scrii 1
Vizitator madalina28 Reputație: 0 Postat August 29, 2018 Postat August 29, 2018 Urata pizda ai Urita pentru tine , si ce scrii ? Te-am poftit cumva sa ma vizitezi ? Nu te ia somnul noaptea de aia scrii
protector841 Reputație: 22 Postat August 29, 2018 Oras:buc Oras:buc Postat August 29, 2018 Urita pentru tine , si ce scrii ? Te-am poftit cumva sa ma vizitezi ? Nu te ia somnul noaptea de aia scriiBravo!
Vizitator madalina28 Reputație: 0 Postat August 30, 2018 Postat August 30, 2018 Buna sunt disponibila 1
Vizitator madalina28 Reputație: 0 Postat August 30, 2018 Postat August 30, 2018 Pentru o perioda nu voi fi disponibila , anunt cind voi reveni , multumesc pentru intelegere 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum