wannabe123 Reputație: 271 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2018 Vizitat Madalina... de doua ori chiar, am ales varianta scurta de fiecare data. Nu am fost grabit, am depasit timpul. Programare prin schimb de SMSuri, respecata fara probleme de fiecare data. A fost o surpriza foarte placuta, este lipicioasa, zambitoare, are o naturalete si relaxare pe care greu le mai gasesti. Ii place si cuni, este deschisa la mici fantezii. Este genul de experienta, mai apropiata de viata reala, pe care o ai cu o colega de servici. Nu te asteapta ea cu tocuri si alte artificii, dar compenseaza prin atitudine. Atitudine nu sa se dea peste cap sa iti faca pe plac, ci sa fie relaxata si sa transmita asta. Locatie 8 (nu am vazut AC dar un mare plus, apartamentul e destul de racoros) Igiena 10 Aspect 7.5 Atitudine 9.5 ON cu CIM 9 NP - data viitoare, raman o ora 100 RON finalizarea, chiar un raport foarte bun 4
only-me Reputație: 17096 Postat Iunie 18, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Iunie 18, 2018 💋Taie si tu eticheta de la body ca se vede urat!Si arunca mana aia de schelete ca este horror.ðŸ˜ðŸ˜˜
Vizitator madalina28 Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 Asa mare inportanta are ? Cauti doar minusuri sa le poti scri.
Membru Premium il pupparo Reputație: 22507 Postat Iunie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iunie 18, 2018 Nu are mare importanta Madalina. Confratele Only doar ti-a dat un sfat bine intenționat. Atat.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum