Sari la conținut

madalinaaa 0735366053

Postări Recomandate

Vizitator madalina28
Reputație: 0
Postat

💗

post-262906-0-25238200-1529402671_thumb.jpeg

• Like 1
Vizitator madalina28
Postat

❤️

post-262906-0-76572500-1529481410_thumb.jpeg

Vizitator madalina28
Postat

Disponibila

Postat

Am vizitat-o pe Madalina azi, locatie str Zizin, zona mall Vitan.

Programarea a avut loc exclusiv prin SMS, inclusiv nr interfon, practic nu am schimbat niciun cuvant pana cand am intrat pe usa.

Am optat pt o finalizare si ma pregateam sa decartez 150, cand am avut surpriza sa aflu ca e de fapt 100 ron.

Fata este ok, atat aspect fizic cat si atitudine.

O recomand, probabil voi reveni.

• Like 5
Vizitator madalina28
Postat

Disponibila

Vizitator madalina28
Postat

❤️

post-262906-0-67048700-1529570183_thumb.jpeg

• Like 5
Vizitator madalina28
Postat

Da

Vizitator madalina28
Postat

Disponibila

Vizitator madalina28
Postat

Disponibila

Vizitator madalina28
Postat

👄

post-262906-0-46514200-1529662670_thumb.jpeg

• Like 1
Vizitator madalina28
Postat

Disponibila

• Oras:bucuresti
Postat

Fratilor, nu stiu cum de a primit atatea laude dar mie mi sa parut praf.

Prima impresie...fatza...e vai de capul ei...a spus cineva in thread ca provine dintr o zona rurala a moldovei...asta nu e decat o traducere sofiaticata a expresiei “de la coada vacii” sau “vine direct de la sapa”

In fine, am zis sa raman, poate are alte puncte forte.

Dupa prima impresie, cea de a doua m a lovit din plin, si anume, un miros de transpiratie.

Apoi celelalte sunt mici detalii...sanii lasati si cv colacei la burta.

De revenit? Categoric nu, niciodata.

• Like 3
Vizitator madalina28
Postat

Pentru Gicugicu 123 , - esti un MAGAR , eu nu sunt cum ai descris , si de nu iti am placut , trebuia sa esi intr-un picior pe usa ,

• Minus 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Probabil nu esti cum te a descris colegul, dar analfabeta esti 100%.

Josnic sa nu stii sa scrii!

Postat

Probabil nu esti cum te a descris colegul, dar analfabeta esti 100%.

Josnic sa nu stii sa scrii!

Trebuie sa  respectatam toate parerile toti colegii si toate domnisoarele de pe acest forum.

Din punctul meu de vedere este o domnisoara atragatoare ,  asa cum au specificat si alti useri ea provine chiar din Moldova si se exprima diferit fata de   fetele de ''Bucuresti'' atat verbal cat  si scris.

Postat

Am fost și eu la Mădălina și m-am simțit bine cu ea, adică chiar dacă nu excelează de exemplu la oral în rest face tot ce îi ceri și caută să te facă să te simți bine iar la capitolul igienă nu au fost probleme, ea făcând duș atât înainte cât și după acțiune deci sunt cel puțin sceptic la afirmația din recenzia de mai sus în care e acuzată că ar avea o problemă în sensul ăsta. Iar referitor la aspectul ei într-adevăr nu are chipul de model dar nici urâtă nu este, și se poate vedea destul de evident din poze care sunt formele corpului ei, adică se vede clar că nu are big tits de ex, deci știai dinainte cel puțin la fizic la ce să te aștepți și dacă chiar nu îți plăcea de ea încă de când ai intrat pe ușă atunci trebuia să faci cale întoarsă că nu te ținea fata cu forța acolo, așa probabil ai indus și tu o stare de spirit care nu ți-a generat o experiență prea plăcută.

• Like 2
Vizitator madalina28
Postat

💋

post-262906-0-86921500-1529849350_thumb.jpeg

• Like 1
Vizitator madalina28
Postat

Pai daca sunteti colegi cum sa nu il sustii !?

Postat

Pentru Gicugicu 123 , - esti un MAGAR , eu nu sunt cum ai descris , si de nu iti am placut , trebuia sa esi intr-un picior pe usa ,

Ok, poate am exagerat putin cu caracterizarea fizicului tau. Iti prezint scuzele mele, nu a fost frumos.

Dar, era proaspata experienta si eram inca nervos din cauza mirosului de transpiratie. Iar asta n-ai cum sa negi.

Era cam greu sa mai plec intr-un picior, avand in vedere ca am simtit mirosul de transpiratie cand eram in pula goala, intans in pat.

Multumesc

Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Omul si-a spus parerea lui...nu trebuie sa jignesti pentru asta. Asuma-ti si criticile....nu doar laudele!
  • Like 6
  • Oras://
Postat

Nu poate ea sa jigneasca pe nimeni. Si-a dat arama pe fatza, e o cocalara

• Like 2
  • Minus 13
Vizitator madalina28
Postat

Ajunge, poate asa a fost dar niciodata nu o sa se mai repete, fiecare om transpira , venisem din alta locatie fuga fuga, am vrut sa fiu punctuala, imi cer scuze .

• Like 2
  • Minus 1

Postat

Ajunge, poate asa a fost dar niciodata nu o sa se mai repete, fiecare om transpira , venisem din alta locatie fuga fuga, am vrut sa fiu punctuala, imi cer scuze .

Vezi, ai priceput ce trebuia sa zici din prima

• Like 2
  • Minus 13

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...