Sari la conținut

In Galati se anunță vreo Vizita a unei Transexuale adevarate care merita vizitată?

Postări Recomandate

• Oras:Piata Iancului
Postat

Poi multumiti-va cu barbatii cu peruci care vin la voi ca astia va plac ... cand am fost la galati ati fost disparuti sau deh ... voi vreti si frumoasa si ieftina si etc ... asa ceva nu gasiti .. my advice .. ramaneti la ororile care vin pe la voi .. una buna nu o sa vedeti .. si asta tot din cauza voastra

post-255568-0-87681300-1523953589_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Poi multumiti-va cu barbatii cu peruci care vin la voi ca astia va plac ... cand am fost la galati ati fost disparuti sau deh ... voi vreti si frumoasa si ieftina si etc ... asa ceva nu gasiti .. my advice .. ramaneti la ororile care vin pe la voi .. una buna nu o sa vedeti .. si asta tot din cauza voastra

asa vor ei toti.....doar cand nu mai esti in orasul lor te -ar dori....ca in rest....

Postat

asa vor ei toti.....doar cand nu mai esti in orasul lor te -ar dori....ca in rest....

ah mie imi spui .. am fost .. m-am convins si nu mai merg niciodata
Postat

Nu știu cand ai fost tu in oraș dar ce este cert e ca eu sunt de 1 luna in Galați si toata vara voi fii aici datorita unor lucrari, ceia ce spui tu draga nu am cum sa confirm sau sa infirm, o zii frumoasă!

• Oras:galati
Postat

lasa ariana ca team sunat 4 zile la rand si zicei ca esti racita ca ai programare ca pote maine  nici u nu esti asa cum te dai  asa  ca scuze da prea te iei de gl cand nici u nu esti perfecta

Postat

lasa ariana ca team sunat 4 zile la rand si zicei ca esti racita ca ai programare ca pote maine nici u nu esti asa cum te dai asa ca scuze da prea te iei de gl cand nici u nu esti perfecta

aahmm ... deci !! Inteligentule chiar zaceam la pat si eram foarte bolnava avand in vedere cat de rau eram incat doarmeam doar cu somnifere deci te rog nu vorbi in nestiinta de cauza ... iar dupa ce mi-am mai revenit tocmai de aceea am mai ramas inca aproape o saptamana si mi-am cerut scuze acelor putine persoane pe care le pot numara pe degete pe care ii amanam pe o zi pe alta nestiind ca raceala/gripa era foarte grava .. ✌ asa ca te rog nu comenta inutil decat dacă te simti si tu printre acei 95 % oameni nepoliticosi fara educatie si etc cu care am avut de a face in minunatul tau oras GALATI ⤠Kiss 💋
Postat

lasa ariana ca team sunat 4 zile la rand si zicei ca esti racita ca ai programare ca pote maine nici u nu esti asa cum te dai asa ca scuze da prea te iei de gl cand nici u nu esti perfecta

si nu esti tu in masura sa spui cat sunt de perfecta sau nu ;) nu ti-as dori sa fii cum am fost eu acele 4 zile . Dar csf frustrarea te face sa spui multe fara defapt sa stii nimic ai incercat tu prin acest comentariu sa "terfelesti" cu mine pe jos gen .. dar nu prea ti-a iesit .. nice try ❤
Postat

Nam incercat nimik ai luato pesonal doar am zis daca tu ai stat 2 sapt si 4 zile nu ai lucrat inseamna ca nu prea cunostii galatiu bine sa faci afirmatii de genu si nu vreu sa te denigrez daca ai venii in gl teas suna iar adik nu am zis ca esti rea sau dar ai momente naspa asa si galatiu ms pop

Postat

intr adevar tu ai fost in Galati si arati foarte foarte bine dar ai avut MARE GHINION CU VREMEA SI GRIPA , atunci a venit cu adevarat iarna in toata Romania si ai fost racita cu adevarat iar toti clientii din Galati nu te au inteles ziceau ca faci misto de ei cand ii amanai telefonic sau chiar credeau ca nu esti , desi aveai anunt pe publi24 si confirmai cu what up

Postat

intr adevar tu ai fost in Galati si arati foarte foarte bine dar ai avut MARE GHINION CU VREMEA SI GRIPA , atunci a venit cu adevarat iarna in toata Romania si ai fost racita cu adevarat iar toti clientii din Galati nu te au inteles ziceau ca faci misto de ei cand ii amanai telefonic sau chiar credeau ca nu esti , desi aveai anunt pe publi24 si confirmai cu what up

da este adevarat ca ma sunau clienti poate credeau ca fac misto sau altceva dar eram.praf ... bine ca nu m-am internat si la spital ... dar unii nu inteleg si mi-am cerut si scuze si am ramas in plus si ce sa vezi doar programari aiurea
Postat

intelegem pisi mai vino  iar near place bine zic cu tote ca neai bagat cu toti in ola pop

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

da super tipa vreu sa stiu servicii si tarife ms pop

Servici sunt scrise pe anunt

Pret

250 finalizarea

500 ora

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...