Sari la conținut

Lena - 0791226903

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

La 25.02.2022 la 14:09, lexluthor a spus:

Talibane dar ce modest esti..sa nu te recunosc🤣🤣🤣

Ieri am fost la Lena,super fata recomand.Apartament curat,ușor de ajuns,găsești loc de parcare.Dacia etj 1sc b.

10 +

• Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Constanta
Acum 4 minute, Dima74 a spus:

Ieri am fost la Lena,super fata recomand.Apartament curat,ușor de ajuns,găsești loc de parcare.Dacia etj 1sc b.

10 +

Super! Ma bucur pentru tine...bine ca nu ai dat si nr de apartament! 

• Haha 2

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
1 oră în urmă, Dima74 a spus:

La Dacia sunt 20 de blocuri cu scara b,etaj 1

Ai dreptate dar in afara de adresa destul de exacta si faptul ca o recomanzi nu am citit mare lucru. La asta bateam apropo. Scrie si tu mai detaliat sa stie lumea de ce o recomanzi chiar daca mai sunt si alte recenzii scrise recent. Poate cineva se ia tocmai dupa recenzia ta! 

• Like 3

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Link spre comentariu
On 2/22/2022 at 3:22 PM, talibanu said:

Nu am fost si din ultimele feedback-uri primite nu prea imi mai doresc :) plus ca e țâțe-less

On 2/25/2022 at 1:40 PM, 19brutus87 said:

Nu stiu cui sa-i dau crezare. Talibanului sau lui Gica? 

On 2/25/2022 at 1:55 PM, talibanu said:

Eu nu am vizitat-o deci nu trebuie sa te bazezi neaparat pe ce zic eu pe acest topic :)

Si de ce nu m-as baza pe ce zici tu pe acest topic?

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Acum 1 oră, 19brutus87 a spus:

Si de ce nu m-as baza pe ce zici tu pe acest topic?

Pentru ca nu am vizitat aceasta domnisoara :) de data asta am spus doar ce zice lumea :) cred ca ii voi da o sansa cat de curand si in cazul in care ne vom sincroniza, te voi anunta

• Like 3
Link spre comentariu
3 hours ago, talibanu said:

Pentru ca nu am vizitat aceasta domnisoara :) de data asta am spus doar ce zice lumea :) cred ca ii voi da o sansa cat de curand si in cazul in care ne vom sincroniza, te voi anunta

Păi dacă nu ai vizitat-o atunci de ce faci judecați de valoare pe spusele altora și pe nevăzute (apropo de tate less). Pana mea. 

Link spre comentariu
Vizitator nicieu
Reputație: 0

chiar deloc, doar ca nu raspunde la telefon cat este cu clientul... chiar am rugat-o sa-i raspunda cuiva ca o tot suna, poate il programa, dar nu s-a mai putut pentru ca a intervenit ceva si a trebuit sa plece din locatie, dupa vizita mea de azi... dar nu raspunde cand e cu clientii, si asta zic eu ca e un lucru bun pentru ea ca seriozitate... ca sfat pentru cei ce vor sa o cunoasca, sa ii lase pe whapp mesaj din timp sa se poata programa pentru ca inca lucreaza pe program scurt 12-18, si suna telefonul aproape continuu, dar e pe silent asa ca e ok.

a fost si mai bine astazi, a scos untul din mine, este o priveliste aproape perfecta si se implica si ea in futai... da senzatia ca-i place ce se intampla acolo, deci pe mine unul ma face sa vreau in continuare sa detin controlul pe durata vizitei...

igiena impecabila, dus inainte sa se aseze in pat langa mine, un miros placut de crema de corp, pielea catifelata si carnea tare pe ea, ufff ca iar mi se face pofta... e buna Lena... ne intelegem din ce in ce mai bine...

a fost o finalizare lunga cu schimbat de pozitii si ritm si cu pasiune din ambele parti... eu voi mai reveni la papusica asta, este o comoara pe care sper sa nu o pierdem prea curand din acest oras...

note:

aspect 10

igiena 10

O/N 9

N/P 10

atitudine 10

halat 300, pentru ca iar am depasit o ora...

spor tuturor!

Link spre comentariu
39 minutes ago, nicieu said:

chiar deloc, doar ca nu raspunde la telefon cat este cu clientul... chiar am rugat-o sa-i raspunda cuiva ca o tot suna, poate il programa, dar nu s-a mai putut pentru ca a intervenit ceva si a trebuit sa plece din locatie, dupa vizita mea de azi... dar nu raspunde cand e cu clientii, si asta zic eu ca e un lucru bun pentru ea ca seriozitate... ca sfat pentru cei ce vor sa o cunoasca, sa ii lase pe whapp mesaj din timp sa se poata programa pentru ca inca lucreaza pe program scurt 12-18, si suna telefonul aproape continuu, dar e pe silent asa ca e ok.

a fost si mai bine astazi, a scos untul din mine, este o priveliste aproape perfecta si se implica si ea in futai... da senzatia ca-i place ce se intampla acolo, deci pe mine unul ma face sa vreau in continuare sa detin controlul pe durata vizitei...

igiena impecabila, dus inainte sa se aseze in pat langa mine, un miros placut de crema de corp, pielea catifelata si carnea tare pe ea, ufff ca iar mi se face pofta... e buna Lena... ne intelegem din ce in ce mai bine...

a fost o finalizare lunga cu schimbat de pozitii si ritm si cu pasiune din ambele parti... eu voi mai reveni la papusica asta, este o comoara pe care sper sa nu o pierdem prea curand din acest oras...

note:

aspect 10

igiena 10

O/N 9

N/P 10

atitudine 10

halat 300, pentru ca iar am depasit o ora...

spor tuturor!

Are sânii lăsați așa după cum afirmă prietenul tău taliban? 

Link spre comentariu
Vizitator nicieu
Acum 2 minute, 19brutus87 a spus:

Are sânii lăsați așa după cum afirmă prietenul tău taliban? 

nu... are sanii ca doua pere... medii si fermi...

L.E. citeaza-l te rog sa vad unde a spus ca are sanii lasati, ca sa ma iau de el.

Link spre comentariu
Vizitator nicieu
La 24.01.2022 la 14:30, ElenaStann a spus:

💫

39A6439C-D07D-4B50-B0D6-40B8886D550A.jpeg

@19brutus87 daca tie sanii astia ti se par lasati, eu imi dau foc... si te-am rugat sa imi citezi postarea unde talibanu spune ca Lena are sanii lasati, ca nu stau sa caut postari doar de dragul de a da sau nu dreptate cuiva.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 3 minute, 19brutus87 a spus:

Păi mesajul ăsta ar trebui să-l adresezi prietenului tău taliban. 

Am zis eu undeva ca are sanii lasati? Au terminat altii cu bagatul cuvintelor pe gat...si ai inceput tu?

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator nicieu
Acum 6 minute, 19brutus87 a spus:

@nicieu Uite. 

unde scrie ca sunt tatele lasate? tate-less, inseamna fara tate... da are sanii medii spre micuti, dar chiar sunt frumosi fermi... talibanu stim cu totii ca el prefera tipele cu sanii mari, dar asta nu inseamna ca nu mai viziteaza si tipe cu sani mai mici!  deci nu scrie ca sunt lasati, ci ca nu sunt...

in fine, defapt ce te nemultumeste pe tine, ca vad ca tot insisti cu sintagma "prietenul tau taliban"? te deranjeaza ca ne intelegem prin telepatie sau ce te deranjeaza mai exact? ai intrebat ceva referitor la Lena, ti-am raspuns... daca mai ai nelamuriri legate de alt aspect ce nu tine de titulara topicului, te invit la DG... toate cele bune!

Link spre comentariu
Acum 4 ore, nicieu a spus:

unde scrie ca sunt tatele lasate? tate-less, inseamna fara tate... da are sanii medii spre micuti, dar chiar sunt frumosi fermi... talibanu stim cu totii ca el prefera tipele cu sanii mari, dar asta nu inseamna ca nu mai viziteaza si tipe cu sani mai mici!  deci nu scrie ca sunt lasati, ci ca nu sunt...

in fine, defapt ce te nemultumeste pe tine, ca vad ca tot insisti cu sintagma "prietenul tau taliban"? te deranjeaza ca ne intelegem prin telepatie sau ce te deranjeaza mai exact? ai intrebat ceva referitor la Lena, ti-am raspuns... daca mai ai nelamuriri legate de alt aspect ce nu tine de titulara topicului, te invit la DG... toate cele bune!

Bravooo 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...