fxlx Reputație: 1515 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Aprilie 16, 2018 La fel cum zicea și colegul de mai sus, eu zic ca este din preistorie. Mă programez la ea, ajung cu 15 minute înainte și sun ... nimic. Sun cu 8 minute înainte și .... nimic, doar ca acum începe sms după sms dat de respectiva cu același căcat de adresa dar fără etaj si fără interfon. II zic ca nu am cum sa ghicesc etajul ca nu sunt Nostradamus, răspuns “la fix vei primi prin sms etaj și interfon”. Mai in spate cu 10 metri un grup de 4-5 persoane se uitau lung la mine, unul chiar a venit lângă mine pe banca. Respectiva vrea sa te scaneze neapărat …. NoteleCaracter : 0Comunicare : 0Teapa : 10+ macar aici are nota mare Concluzie : De revenit ? Doar daca ești sadomasochist și iți place teapa NU VA RECOMAND TEAPA ASTA Comentariu doi pentru teapaUser : il pupparoDa . Corect. E de peste Prut. Am rezolvat eu cazul acum 15 min.Comunicarea are loc in stilul consacrat in trecutul relativ apropiat al fetelor din Republica Moldova - adica exclusiv sms.O experiență ( a se citi prestatie ) de exceptie a fetei. Personal insa nu cred ca mai revin ( voi explica motivul ) .Revin maine cu o recenzie completahttp://nimfomane.com/forum/topic/112542-madalinaaa-0-7-3-5-3-6-6-0-5-3/ 1
redscorpio Reputație: 18 Postat Mai 5, 2018 Oras:România Oras:România Postat Mai 5, 2018 La fel cum zicea și colegul de mai sus, eu zic ca este din preistorie. Mă programez la ea, ajung cu 15 minute înainte și sun ... nimic. Sun cu 8 minute înainte și .... nimic, doar ca acum începe sms după sms dat de respectiva cu același căcat de adresa dar fără etaj si fără interfon. II zic ca nu am cum sa ghicesc etajul ca nu sunt Nostradamus, răspuns “la fix vei primi prin sms etaj și interfon”. Mai in spate cu 10 metri un grup de 4-5 persoane se uitau lung la mine, unul chiar a venit lângă mine pe banca. Respectiva vrea sa te scaneze neapărat …. NoteleCaracter : 0Comunicare : 0Teapa : 10+ macar aici are nota mare Concluzie : De revenit ? Doar daca ești sadomasochist și iți place teapa NU VA RECOMAND TEAPA ASTA Comentariu doi pentru teapa User : il pupparo Da . Corect. E de peste Prut. Am rezolvat eu cazul acum 15 min.Comunicarea are loc in stilul consacrat in trecutul relativ apropiat al fetelor din Republica Moldova - adica exclusiv sms.O experiență ( a se citi prestatie ) de exceptie a fetei. Personal insa nu cred ca mai revin ( voi explica motivul ) .Revin maine cu o recenzie completahttp://nimfomane.com/forum/topic/112542-madalinaaa-0-7-3-5-3-6-6-0-5-3/ :slap2 :slap2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum