Sari la conținut

Moldoveanca fierbinte

m1ch3l

Postări Recomandate

• Oras:Turda
Postat

Ciudattt... Am sunat la,, purcicutza,,. am făcut programare și soc!!! 😂😂😂 A dispărut.. Nu a mai răspuns nici la telefon.. Deci clar.. E CU CAPU'... 😂😂😂

Vizitator izabela88
Reputație: 0
Postat

Am revenit :* va pup peste tot

Vizitator izabela88
Postat

😘ðŸ˜ðŸ˜‹ðŸ˜‹ peste tot

• Oras:In spatele tau
  • Oras:In spatele tau
Postat

Cum esti disponibila peste tot cand te suna oamenii nu raspunzi! Intra robotina! Esti pe rosu? Anunta

Vizitator izabela88
Postat

Scuza mă sarpex...am tot vorbit la telefon iar eu nu am avut timp sa.scriu in mesaje detalii cum îmi cer mulți.fac programări.

Postat

Vaiii... A revenit purcicutza sexi..

😅😅😅.. I am dat o vizita dar.. C AM dezamăgit de prestație.. Are kile multe fraților și parca simțeam ceva mirosuri ciudate.. De la,, fofo,,.. cred ca.. a luat ceva de sezon. Nu recomand..

Vizitator izabela88
Postat

Ce nesimțit ești niciodată nu am avut mirosuri.mereu mă igienizez.si nu sunt grasă deloc as vrea sa îl blocheze cineva să îmi mai lase comentarii odioate

Postat

Max009, ești un pește infect. Domnișoara Izabela are întotdeauna o igiena impecabilă și știe să se facă plăcută. Du-te pe centură,cu fetele la produs.

Vizitator izabela88
Postat

Dragi excitați informații despre locație și servicii dau la telefon.fac programări

Vizitator izabela88
Postat

Pozele mele noi

post-276086-0-83889200-1564749387_thumb.jpeg

post-276086-0-73478400-1564749408_thumb.jpeg

Vizitator izabela88
Postat

Mai petrec ceva timp pe aici prin oraș puțin cu prelungire 😘😘😗 cine are chef de perversiuni ???

Vizitator izabela88
Postat

Oral protejat sau neprotejat depinde de igienă și pretenția fiecăruia,normal protejat,finalizarea orala este 30 de lei în plus,masaj de relaxare, diferite poziții 100 finalizarea și 200 ora . primesc și cupluri specific femeie+bărbat

Vizitator izabela88
Postat

Mulțumesc lorezzo 😘🤗

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...