Sari la conținut

0784794252 - cica a revenit in tara

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

eu v-am avertizat ca mie nu imi place locatia, am o retinere acolo. cand nu te fura fizic, te fura la servicii de proasta calitate.

Postat

Fraților, mai dați și voi preturi. Ma îndoiesc ca are același tarif ca în 2018.

Postat

Cam ce a spus si nvidiagtx7. Locatie Baba Novac/ Dirstor intersectie. De mult timp in bransa. Am fost de mai multe ori la ea. E skinny si de bun simt. 

Aspect - 9 (daca iti plac tipele minione si skinny, nu are sani, dar pielea e ok)

Oral - 9 (are o tehnica a ei... la inceput mi s-a parut wow, insa dupa m-am obisnuit cu senzatia si nu mi s-a mai parut atat de wow) protejat si neprotejat in functie de igiena si cum va intelegeti.

Normal - 8 (regulamentar, cooperanta)

Anal - nu stiu, nu am intrebat, nu am facut. ea are ceva hemoroizi... asa ca nu cred ca face, dar intrebati.

De recomandat - da, pt o descarcare rapida si pt cei carora le plac tipele tinere si skinny.

Cadou - 60 finalizarea/150 ora

• Like 1
Vizitator bircof
Reputație: 0
Postat

Cam ce a spus si nvidiagtx7. Locatie Baba Novac/ Dirstor intersectie. De mult timp in bransa. Am fost de mai multe ori la ea. E skinny si de bun simt. 

Aspect - 9 (daca iti plac tipele minione si skinny, nu are sani, dar pielea e ok)

Oral - 9 (are o tehnica a ei... la inceput mi s-a parut wow, insa dupa m-am obisnuit cu senzatia si nu mi s-a mai parut atat de wow) protejat si neprotejat in functie de igiena si cum va intelegeti.

Normal - 8 (regulamentar, cooperanta)

Anal - nu stiu, nu am intrebat, nu am facut. ea are ceva hemoroizi... asa ca nu cred ca face, dar intrebati.

De recomandat - da, pt o descarcare rapida si pt cei carora le plac tipele tinere si skinny.

Cadou - 60 finalizarea/150 ora

Acelasi tel. 0784794252?

Postat

La numărul asta de telefon, mai nou, e afișat anunțul la tipa aia skinny care arată ca o puștoaică, dar tot ea răspunde la telefon și pentru aia și pare capul răutăților. 

Am fost zilele trecute la tipa skinny dar nu am rămas fiindcă nu mi-a plăcut nimic. Am sunat, am făcut programarea, am ajuns în timpul stabilit și sun să anunț că sunt acolo. Ca de obicei nu mai răspundea. 

Locația este în spatele poștei Baba Novac. Mai mă plimb pe acolo și într-un final, după vreo 15 minute îmi răspunde și mă întreabă dacă am ajuns. Îi spun că da și îmi spune unde să urc. 

Sunt băgat în apartament de o grasă pitică și blondă, foarte tupeistă și obraznică, iar aia skinny care nu îmi imaginam că este ea, ci mai degrabă vreo vecină de apartament, stătea și ținea ușa. Grasa mă bagă într-un living care arăta horror și îmi spune "vine imediat!" după care îmi închide ușa și rămân acolo vreo 2 minute, timp în care se auzea dincolo de ușă, o voce de bărbat. 

După vreo două minute, intră aia skinny, cu un halat flaușat pe ea și cu o față de om epuizat precum un pacient surmenat de prea multă plimbare prin pavilioanele unui spital, unde trebuie să meargă în diferite locuri la analize. 

Livingul arăta oribil, amenajat ca pentru moși și babe, cu comodă de TV din anii 80, iar tot acolo era și un pat și o masă de masaj 😄😂😂

Fum pregnant de țigare și un balcon plin cu lucruri inutile, inclusiv o reclamă de carton cu o femeie în mărime naturală, care mi-a dat fiori când am întâlnit-o cu privirea (de pe balcon se putea vedea ce faci în dormitor, având ieșire prin altă cameră) 

Tipa skinny destul de drăguță și simpatică, chiar interesantă. Am întrebat-o de ce m-a băgat acolo și mi-a închis ușa? Să îl scoată pe ăla afară din apartament, iar ea a răspuns că da. 

Mie, astfel de mizerii mi se par oribile. Poți să îi spui celui de jos să mai aștepte și între timp apucă și celălalt să coboare. Nu îl bagi pe unul în baie și pe altul într-o camera și apoi îl scoți pe cel din baie ca să îl lași să iasă din apartament și pe celălalt îl ții cu ușa închisă, să creadă ce îi trece prin cap. 

M-am simțit deranjat de faza asta și am cerut să plec, lucru pe care l-am și făcut. 

Tipa skinny parcă a mai activat și pe la rond la Alba Iulia și odată țin minte că era o poveste a cuiva care a stat în dulap și a auzit cum și-a tras-o aia cu alt client (dacă o fi vorba tot despre ea), iar un altul spunea că ar fi luat un BTS prin oral neprotejat. 

Însă, altfel spus, mă așteptam la cu totul altceva decât am întâlnit și când spun asta, mă refer la primire și amenajarea interioară. 

• Like 2
Postat

Am uitat să precizez că tipa skinny e blondă și drăguță, cam la 1,60-1,62 înălțime și cred că vreo 40 kg. 

Dacă ai vedea-o pe stradă, ai crede că e o elevă prin clasa a 11 a sau o proaspătă studentă. Are tenul foarte alb, ceea ce o face să pară de vârstă foarte fragedă, la fel și constituția ei. 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...