toshibaa Reputație: 68 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Postat Aprilie 21, 2018 Posibilitate finalizareZona VlaicuDiscretie maximaDetalii la fata locului 1
robert78 Reputație: 158 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:arad Oras:arad Postat Aprilie 21, 2018 Mai detaliat te rog, preturi, cum arata doamna....?etc
login2000 Reputație: 1841 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:ÃŽn lume Oras:ÃŽn lume Postat Aprilie 24, 2018 Detali colegul cum arată doamna ce oferă ?
debian Reputație: 291 Postat Mai 4, 2018 Oras:ARAD Oras:ARAD Postat Mai 4, 2018 Am fost si eu la aceasta doamnaEste bine de stiut daca aveti chef de masaj terapeutic sau de relaxareNici vorba de masaj erotic sau altcevaDoamna este destul de frumoasa, nota 8Masaj terapeutic nota 9.A fost deosebit"Prosop", 50 RON cam 40 minutede revenit-desigur 1
Vizitator nucontez Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Salutare confrati futalai :)Din curiozitate am trecut si eu zilele trecute pe la aceasta doamna..Locatia este in vlaicu pe langa policlinica vlaicu.Doamna are in jur de 40+ ani dar arata bine pt varsa ei.Efectueaza masaj de relaxare cat si terapeutic la 50 de ron iar cine doreste finalizare manuala halatul este de 100 ron.Eu am optat doar strict pt masaj. Doamna chiar se pricepe.Face un masaj foarte foarte bun. Iar acum note.Locatie: 8 curata, modesta, destul de ferita de ochii lumiiMasaj: 10 doamna chiar face un masaj foarte bunDoamna: 8 arata bine pt varsta ei plus ca a avut un halat foarte transparent pe ea Finalizare: nu stiu ca nu am optat pt finalizare manuala... mi se pare cam mult 100 lei pt o laba :)
debian Reputație: 291 Postat Mai 5, 2018 Oras:ARAD Oras:ARAD Postat Mai 5, 2018 Salutare confrati futalai :)Din curiozitate am trecut si eu zilele trecute pe la aceasta doamna..Locatia este in vlaicu pe langa policlinica vlaicu.Doamna are in jur de 40+ ani dar arata bine pt varsa ei.Efectueaza masaj de relaxare cat si terapeutic la 50 de ron iar cine doreste finalizare manuala halatul este de 100 ron.Eu am optat doar strict pt masaj. Doamna chiar se pricepe.Face un masaj foarte foarte bun. Iar acum note.Locatie: 8 curata, modesta, destul de ferita de ochii lumiiMasaj: 10 doamna chiar face un masaj foarte bunDoamna: 8 arata bine pt varsta ei plus ca a avut un halat foarte transparent pe ea Finalizare: nu stiu ca nu am optat pt finalizare manuala... mi se pare cam mult 100 lei pt o laba :)InteresantSi eu am fost dar nici nu a vrut sa auda de finalizare
fete cu bun simnt si fara graba Reputație: 3 Postat August 31, 2018 Postat August 31, 2018 Am fost si eu la domana, face un masaj de calitate!Am obtat doar pt masajPoate cineva sami spuna inafara de masaj ce mai face si daca o face bine?!
zorba-grecu Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 3, 2018 Un numărde telefon al doamnei daca se poate...multumesc.
toshibaa Reputație: 68 Postat Septembrie 3, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Septembrie 3, 2018 0731537740
fete cu bun simnt si fara graba Reputație: 3 Postat Septembrie 4, 2018 Postat Septembrie 4, 2018 Am fost si eu la domana, face un masaj de calitate!Am obtat doar pt masajPoate cineva sami spuna inafara de masaj ce mai face si daca o face bine?!
fete cu bun simnt si fara graba Reputație: 3 Postat Septembrie 4, 2018 Postat Septembrie 4, 2018 Toshibaa !! Zimi tu mai multe detalii despre doamna?! Face si cu finalizare ?! O si suge?! Isi da jos halatu ?!
toshibaa Reputație: 68 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Septembrie 4, 2018 80 ron masaj relaxare + finalizare manuala cand am fost eu, trebuie sa ii fac o noua vizita sa vad ce noutati are...Era tare glumeata si i_am bagat eu mana la sani ca nu m_am abtinut sa fie totul mai intens, a stat, cam toate ce fac masaj o freaca daca le place compania...Avea doar lenjerie intima sub halat... poate daca eram mai insistent
fete cu bun simnt si fara graba Reputație: 3 Postat Septembrie 4, 2018 Postat Septembrie 4, 2018 Daa e glumeata, mi-ar place fara halat! As fute-o o dataðŸ˜Macar daca ar si sugeo
toshibaa Reputație: 68 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Septembrie 4, 2018 Din gluma o sa ii bag mana la veverita
fete cu bun simnt si fara graba Reputație: 3 Postat Septembrie 5, 2018 Postat Septembrie 5, 2018 Toshibaa zimi te rog alte doamne dau fete tinere (fara violeta) care fac masaj de calitate ( erotic sau terapeutic) mai stii?!
fete cu bun simnt si fara graba Reputație: 3 Postat Septembrie 5, 2018 Postat Septembrie 5, 2018 Toshibaa zimi te rog alte doamne dau fete tinere (fara violeta) care fac masaj de calitate ( erotic sau terapeutic) mai stii?!
toshibaa Reputație: 68 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Septembrie 5, 2018 La Sofronea era o doamna dar nu am nr de telefon. Poate neajuta cineva?!
stancioiuovidiu Reputație: 59 Postat Septembrie 7, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 7, 2018 Salutare eu acum a mb cu ea ne-am inteles pt un madaj cu finalizare manuala dar cand am intrebat "se poate face dus"la ea mi-a raspuns un NU raspicat. I-am spus ca sunt din timisoara si nu am unde face dus ca soar sunt la lucru. Si tot nu a fost raspunsul. Fara dus am zis pas. Nu am chef sa supoet uleiul pe mine pana seara cand ajung acasa. Cei cre ati fost voi ati facut dus la ea?
lolamola Reputație: -41 Postat Septembrie 7, 2018 Postat Septembrie 7, 2018 Bani aruncati in vant,50 ron,,am ajuns si eu astazi la doamna in vlaicu bloc 10 etaje,x15 mai precis,initial am vrut sa ma duc la un masaj cu finalizare dar cand am vazuto cum arata ,,brrrr,,,femeie grasa la vreo 50 de ani,,asa ca am optatat numa pt masaj,,rau am facut,,habar nu are de masaj,,m ai mult niste mangaieri pe spate si picioare si fund,,i am spus sa apese mai tare ,,mi a spus ca asa se face masajul,,,itradevar este glumeata da nu ma m dus acolo pt glume,,, 1
login2000 Reputație: 1841 Postat Septembrie 7, 2018 Oras:ÃŽn lume Oras:ÃŽn lume Postat Septembrie 7, 2018 Bani aruncati in vant,50 ron,,am ajuns si eu astazi la doamna in vlaicu bloc 10 etaje,x15 mai precis,initial am vrut sa ma duc la un masaj cu finalizare dar cand am vazuto cum arata ,,brrrr,,,femeie grasa la vreo 50 de ani,,asa ca am optatat numa pt masaj,,rau am facut,,habar nu are de masaj,,m ai mult niste mangaieri pe spate si picioare si fund,,i am spus sa apese mai tare ,,mi a spus ca asa se face masajul,,,itradevar este glumeata da nu ma m dus acolo pt glume,,, Așa am pățit și eu,pentru mine nu merită 2
fete cu bun simnt si fara graba Reputație: 3 Postat Septembrie 8, 2018 Postat Septembrie 8, 2018 Baietii s-o lasam pe doamna, nu merita sa ne pierdem timpu cu ea!Cine imi poate recomanda o doamna/domnisoara draguta placuta care stie bine sa o suga!!Mss astept propuneri cu nume nr tel
toshibaa Reputație: 68 Postat Noiembrie 20, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Noiembrie 20, 2020 Vizitat recent doamnaLa început folosește puțin dezinfectant pentru client conform normelor Aceiași doamna plina de umor, deschisa și vorbareataMasaj de relaxare foarte plăcut se poate și aromaterapy Are niște mâini foarte fine, e o doamna eleganta îmbrăcată în halat albFinal fericit o freacă cu pasiune nu se grăbește, ce îmi place la ea ca ma lasă să îi ating picioarele și funduletul în timp ce ea se joaca cu instrumentulSâni sunt superbi și la cerere ma lasă să mă joc cu ei, mangaieri, atingeri excitante, multe ar fi invidioase pe sânii eiFace masaj atât la fete cât și la băieți, relaxare,anticelulitic, aromaterapyNu oferă alte servici de companieHalatul 100 RON aprox 45 minuteSpor la relaxare
dragutelu Reputație: 47 Postat Noiembrie 21, 2020 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 21, 2020 Lasă un nr de tel al domniței. Ms
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum