castagaia Reputație: 27 Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 Asteptam niste raspunsuri dar nu au venit asa ca trebuie sa le aflu singur de la ea si el cat de curand Link spre comentariu
irefutabil Reputație: 1032 Postat Septembrie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2018 Eu am rezolvat problema cu ea a doua zi si s-a revansat fata de mine. Mi s-a parut corect sa spun asta aici. Link spre comentariu
castagaia Reputație: 27 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Ai avut noroc bafta Link spre comentariu
alexandru19933 Reputație: 8 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Mie nu îmi Răspunde pe whatsapp:(Care știe alta modalitate de a vb cu ea? Link spre comentariu
castagaia Reputație: 27 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 TEPARA Link spre comentariu
alexandru19933 Reputație: 8 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Eu am fost cu ea la hotel mai Acum 2 luni și chiar nu ma înțepat cu nimic, a fost chiar serioasă. Dar acum nu mai dau de ea Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/Sclava/7808617e7e6c6455.html Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 supusa si umila,micuta si inocenta doresc sa te satisfac prin orice mijloc posibil...vreau sa fiu jucaria ta...inca nu mi am atins limitele si accept orice in functie de recompensa primita...astept un stapan demn sa ma domine pana voi ajunge aa eefuz recompensa sa ma imbrac si sa plec acasa...viitorul meu stapan poate avea parte de urmatoarele interactiuni: -beating -belt -blindfold -biting -canining -face slaping -foot worship - riding crap -uro -fisting av daca imi arata corectitudine si seriozitate contactandu ma doar pe whatsapp,specificand clar si concret care sunt interactiunile dorite,fara sa fie slab prin a ma intreba lucruri deja scrise si obligatoriu ma va lua si ma va aduce chiar si cu uber... nr 0749304369 1 Link spre comentariu
slaveru Reputație: 53 Postat Septembrie 12, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2018 sunt pe whatsapp in asteptarea dorintelor voastre Link spre comentariu
alexandru19933 Reputație: 8 Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Pai dar trebuie sa și raspunzi Link spre comentariu
contact Reputație: -89 Postat Septembrie 15, 2018 Oras:xxx Oras:xxx Partajează Postat Septembrie 15, 2018 dau mesaj si primesc block :)) ... cred ca doar se joaca cineva Link spre comentariu
in trecere amada Reputație: 106 Postat Septembrie 15, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2018 Sunteti batuti in cap din copilarie! Raspunde cand poate, nu sta cracita in mijlocul drumului cum sunteti obisnuiti...Sa nu mai vad comentarii ca sunt nervoasa. :girly Link spre comentariu
nelson2018 Reputație: 18 Postat Septembrie 15, 2018 Partajează Postat Septembrie 15, 2018 Sunteti batuti in cap din copilarie! Raspunde cand poate, nu sta cracita in mijlocul drumului cum sunteti obisnuiti...Sa nu mai vad comentarii ca sunt nervoasa. :girlyNervoaso ciocu mic Link spre comentariu
in trecere amada Reputație: 106 Postat Septembrie 15, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2018 Nervoaso ciocu micCu siguranta nu stii cu cine vorbesti...Vrei sa continui? Link spre comentariu
nelson2018 Reputație: 18 Postat Septembrie 15, 2018 Partajează Postat Septembrie 15, 2018 Ce trebue sa spun acum??? Link spre comentariu
nelson2018 Reputație: 18 Postat Septembrie 15, 2018 Partajează Postat Septembrie 15, 2018 Nu ma intereseaza atata timp cat jicnesti,te poti da cu capul de pereti daca esti nervoasa Link spre comentariu
in trecere amada Reputație: 106 Postat Septembrie 15, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2018 Te-am jiCnit, pizda trista?Lasa loc celor care au ceva de spus, daca aflu pe cine promovezi... mai faci asta la cimitire. ;)Vezi ca vorbesc frumos, nu? :) Link spre comentariu
nelson2018 Reputație: 18 Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 Stai in banca ta Link spre comentariu
in trecere amada Reputație: 106 Postat Septembrie 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2018 Vezi ce mai face Andra, poate ai treaba si te retin.Ai grija ce-ti doresti, nu e o idee buna sa te pui fortat cu gura in straponul meu. ;) Link spre comentariu
nelson2018 Reputație: 18 Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 Ha ha ha Link spre comentariu
nelson2018 Reputație: 18 Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 Comentarii putem face cand vrem nu trebuie sa ne interzica nimeni.si batuti in cap nu suntem precum spui tu asa ca ciocu mic. Andra nu stiu la ce te referi Link spre comentariu
slaveru Reputație: 53 Postat Septembrie 18, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2018 Vezi ce mai face Andra, poate ai treaba si te retin.Ai grija ce-ti doresti, nu e o idee buna sa te pui fortat cu gura in straponul meu. ;) iti multumesc pentru sustinere si aparare...ignorai sunt troli multi pe aici...nu ma intereseaza nemultumirile celor ce nu au interactionat cu mn...daca i am blocat e din vina lor... Link spre comentariu
contact Reputație: -89 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:xxx Oras:xxx Partajează Postat Septembrie 19, 2018 iti multumesc pentru sustinere si aparare...ignorai sunt troli multi pe aici...nu ma intereseaza nemultumirile celor ce nu au interactionat cu mn...daca i am blocat e din vina lor... Cred ca trebuie sa pun o poza cu converatia noastra aici ... ca sa vada toata lumea... , am intrebat când esti disponibila pt ce imi doresc .. ai intrebat pt cat timp si nici nu am apucat sa raspund ca ai dat block ,,, daca tot esti ce pretinzi ca esti ... sper sa raspunzi doar nu uita ca pot pune conversatia de pe telefon... cu troli si asa mai departe ... te rog ... am intervenit doar din cauza raspunsului tau care iar te crezi victima ... si pt toti care citesc aici topic iar ajung la conculiza ca este doar o teapa... 1 Link spre comentariu
contact Reputație: -89 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:xxx Oras:xxx Partajează Postat Septembrie 19, 2018 Din punctul de meu de vedere pana la proba contrarie ... acest topic este doar o teapa ... mai bine la valentina cu toate figurile ei ... Link spre comentariu
contact Reputație: -89 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:xxx Oras:xxx Partajează Postat Septembrie 19, 2018 Din punctul de meu de vedere pana la proba contrarie ... acest topic este doar o teapa ... mai bine la vanessa cu toate figurile ei ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum