Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: +40770660620
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Telefon: +40770660620
  • Oras:București
  • Disponibila
Postat

sunt interesata dea face play si cu femei submise:madamy

• Oras:Ilfov
  • Oras:Ilfov
Postat

Nici pe FetLife nu mai e activa de peste un an. O fi patit-o? Tipa tragea droguri, asa se auzea pe aici.

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu stiu ce sa zic. Probabil ocazional. Nu a fost nimic suspect din punctul meu de vedere si am chinuit-o un an si ceva in orice gaura A facut dus tot timpul. Mai degraba cred ca fie e la export iar ca am mai vorbit pe alocuri si imi povestea ca a fost prin germania cu munca sau a tras-o vreun stapan pe dreapta.

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:bucuresti
  • Disponibila
Postat
La 31.08.2024 la 22:10, moranueugen a spus:

Nu stiu ce sa zic. Probabil ocazional. Nu a fost nimic suspect din punctul meu de vedere si am chinuit-o un an si ceva in orice gaura A facut dus tot timpul. Mai degraba cred ca fie e la export iar ca am mai vorbit pe alocuri si imi povestea ca a fost prin germania cu munca sau a tras-o vreun stapan pe dreapta.

Oricum nu mai arata bine. Alte fete? 

Postat

Ma rog. Putea imbunatati multe pe parte fizica sunt de acord dar nu era hidoasa si compensa mult pe partea de futut. Si eu la prima intalnire am fost super sceptic fiindca arata si mai rau imbracata decat dezbracata dar a iesit in futai monstruos chiar de atunci si a continuat si dupa aceea si am insistat la ea pana a disparut

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...