Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va rogDomnilor sa imi acceptati suzele....imi cer iertare dar am trecut printr o serie de atacuri de panica....mi am neglijat pana si familia

Unul dintre atacuri de panica fost acela cand ai primit in contul bancar ( nu spun ce cont si al cui , ca ti-am scris ca nu o sa iti fac rau - dar o tragere de urechi tot meriti) 300 RON si nu ai crezut ca un necunoscut tie, cu bune intentii iti poate trimite o suma de bani

Ti-am repetat de cateva ori ca activez intr-un domeniu in care increderea si cinstea sunt mai presus de bani si ca odata ce ai calcat pe bec esti out.

Acuma (probabil) ai blocat nr. meu de telefon pe whatsup si agenda telefonica, odata ce te-ai vazut cu banii in buzunar ai disparut cum se zice

Asa ca trageti si voi singuri (dragi membrii) ce fel de persoana este

Cu stima,

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator falcosul
Reputație: 0

Ok nu vrei sa vb vb nu ai mare grija ce faci o sa dai ochii cu mine si.....uitam de sclava nesimtito atat iti spun am corect chiar ff corect dar cu gandul dupa bani uiti tot ai mare grija unde umbli iti mai dau o sansa sa vb in privat

@castagaia: fata zice ca i-ai distrus pasarica cu un fisting facut gresit. probabil de asta nu iti raspunde. my 2 cents

Link spre comentariu

Nici nu am apucat sa fac si gata nu mai poate vrajeala numai dupa bani am mai vb cu ea inca 2 saptamani dupa a mai cerut 3 mil sa ii trimit in cont si gata dar nu a spus nimik despre asta daca ascuktati ce va spune treaba voastra daca o rupeam de ce a acceptat sa faca squirt minciuni

Link spre comentariu
Vizitator falcosul
Reputație: 0

Cel mai rau m-a enervat ca nu a spus in gata a mai cerut bani si dupa

eu nu contest absolut deloc ce spui tu. iti zic ce mi-a spus fata (vis-a-vis de pizda rupta, care intr-adevar nu parea deloc rupta). in rest, sanatate sa avem (si poate un pic mai multa minte si sa nu trimitem bani la bagabele in afara serviciilor). kudos

Link spre comentariu

Salut sunt Andrei fratele Andreei si credeti ma ca daca am ajuns eu sa va scriu aici situatia cu gunoiul ala din pitesti deja a devenit foarte insuportabila pentru mine deoarece proasta de sormea pune la suflet tot ce se spune despre ea si chiar nu vreau sa m ai aud cuvantul pitesteanul in casa ca mor. Nu ma intereseaza si nu cunosc detali amanuntite despre aceast "hobby" a lui sormea, sunt singurul care stie si o sustinene din familie,si recunosc ca ma ajuta mereu and am nevoie, dar nu suport si nu pot accepta denigrarea prin minciuni si prin acuze nedrepte....mai ales cand stiu ca ea face ce face cu pasiune,cu suflet si e maxim de corecta cand stabileste clar ce ofera... Va spun sincer, probleme au aparut, cand nu a mai vrut sa il bage in seama pe cacatul asta, ca nush cu ce a pacalit o la pitesti(nu cunosc detalii exacte) stiu ca mi a spus cand s a intors exact asa" gata cu taranu asa , ca a inceput sa ma prosteasca si sa profite de bunatatea mea"...si de cand l a evitat, au ineput tel peste tel..stres...nemultumiri..reprosuri...apoi amenintari. Si iar ....si gata ca numai rezist....Eu va promit ca nu ii dau o saptamana , si o sa vedeti scuze le lui peste tot pe unde a vb urat......Sincer sormea nu a vrut sa ma lase sa scriu aici, dar eu sunt impacat cu mine ca am spus ce aveam pe suflet.....sper sa nu o sa se supere rau.....

P.S. Cacat, jegost, imputit cu user id castagaia si cu numele real da..... ne.... ( totusi sunt cu bun simt si pastrez anonimatul)ai gresit , esti disperat frustratu le..... cere ti scuze public si spune adevarul....daca nu....voi posta toate msg, discutiile voaste, dar doar dupa ce le arat familiei tale.....eu iti mai dau o sansa....nu fi retard ca pana acum....

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...