Sari la conținut

Virgin Constanța

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Liviooo...da nu sperii flacau di pizda...ti rog io mult !!! :))))))

Io deaş fi ân locu vostru fetilor...pi treaba...laş baga direct ku botu la pizdă...ka pîn acuşa ie numa gura di iel !!!

:))))))))

• Like 1
Postat

Mdeh. Eu sunt cu mofturi... Caut ceva mai în vârstă cu experiență 😈😈. Cred că o sa apelez la Mihaela 😂😂😈. ÃŽncă câteva zile și ajung in Constanța 😈😈😈ðŸ˜

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Lasa frate nu fi suparat ca esti virgin desi ai peste 20 de ani sti vb aia nimeni nu moare asa ne face viata pe toti la un moment dat

Postat

soft? ai de plm =))))

Ce e dragul meu, vrei sa spui ca nu sunt soft ? Sunt foarte atenta, îmi place să mă joc cu clientul, sa îl mângâi, sa îl masez ușor cu limba pe capul pulii,am multa răbdare, etc...

Sunt SOFT :)))

Postat

dupa care vrem sa stim cum se simte ? e ok? s-a lipit ata ?

=)))) da nu trebuie neaparat sa fie intrata undeva se rezolva si cu foarfeca 

• Like 7
Postat

=))) eram doar curioasa, credeam ca ai prins experienta =))

O sa prind experiență 😈😈😂😂😂😂
Postat

auch ... asta a durut =)))

Ce sa zic eram prea tanar in prima mea calatorie si prea aprins ca sa mai dau atentie la ceva am zis Ba ce o fi o fi sti vb aia de oi muri sa mi luati caciula de oi trai sa mi ... ;)

Postat

O sa prind experiență

Frate dar acum serios vb sa sti ca la baieti virginitatea nu sta in ruperea atei aia poate sa se rupa sau poate sa nu se rupa niciodata mai mult e la nivel mental ;) Oricum bafta 

• Like 7
Postat

=))) eram doar curioasa, credeam ca ai prins experienta =))

Daca imi zici unde pot sa vad niste poze cu tine poate prindem experienta aman2 :D Adica experienta inca o chestie care deja face parte din rutina vietii pentru uni dintre noi :) 

Postat

Frate dar acum serios vb sa sti ca la baieti virginitatea nu sta in ruperea atei aia poate sa se rupa sau poate sa nu se rupa niciodata mai mult e la nivel mental ;) Oricum bafta

Știu man😂😂... Mulțam
  • Like 1
Postat

Știu man... Mulțam

Nu deci fara misto ca ii vad pe aici pe unii care urla ca baaa nu se rupe ataaa sunt inca virgin dar am fost la 100 de femei ...ai intrat o data salut nu conteaza cum mai iesi cu ea sau fara 

Postat

sunt scumpa la vedere si zgarcita in poze :)

Urat ti elementu surpriza pentru tine..nare nimic fara sa vrei ti am furat nr de tel ;) 

Postat

=)) e public si neschimbat =))

Nu ramane atunci decat sa fiu prin zona vad ca esti rea de la inceput :D Chiar mai facut curios sa vad esti asa si in realitate sau o sa fim ca imbinarea dintre ciocolata si lapte 

Postat

Nu ramane atunci decat sa fiu prin zona vad ca esti rea de la inceput :D Chiar mai facut curios sa vad esti asa si in realitate sau o sa fim ca imbinarea dintre ciocolata si lapte 

=))

sa inteleg ca tu esti ciocolata pentru ca eu sigur sunt laptele =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...