Sari la conținut

Georgiana , Doar deplasari !! 0768643601

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Da boss, plm as fi mancat si din altceva ca tare delicis mai arata

Esti ironic sau chiar ai fost doar sa mananci prajituri? Ca sa stiu daca te mai bag in seama : ))

• Minus 2
  • Oras:Galati
Postat

Esti ironic sau chiar ai fost doar sa mananci prajituri? Ca sa stiu daca te mai bag in seama : ))

:) :) :) tu c f esti la munca?

Postat

:) :) :) tu c f esti la munca?

Nu.. Nu schimba subiectul, zi ca prea facem off topic : ))

• Minus 2
Postat

Nu.. Nu schimba subiectul, zi ca prea facem off topic : ))

Man am fost sa tratez pt petrecerea in pijamale, am mancat o prajitura delicioasa si am pecat, acum tu consideri daca mai b cu mine sau nu

• Oras:constanta
Postat

Eu lea sunat în seara aia pe

La 3 după poker da nu au răspuns.

• Telefon: 0762802713
  • Oras:City tour
  • Telefon: 0762802713
  • Oras:City tour
Postat

Eu lea sunat în seara aia pe

La 3 după poker da nu au răspuns.

Suna-ma sau da-mi un mesaj ! ca numai am nr tau !! mi-am schimbat telefonul

Postat

Salutare la toate lumile, dupa un dus rece de revergorare ma pregatesc sa va scriu prima mea recenzie

Postat

Doar ce m am intors de la Georgeana, deci e fresh si la fel de fierbinte ca ea.

:crazylove  :crazylove  Mersi dragul meu  :crazylove  :crazylove

• Like 1
Postat

M am prezentat la fata acasa, curat si parfumat, unde am fost primit cu caldura si zambet care te binedispune inca de la primul pas pe care il faci in casa. Un apartament curat, calduros care adaposteste 3 suflete minunate, printe care si Georgeana. Am intrat m am relaxat , am fumat o tigara, am socializat cu fetele dupa care m am retras cu Georgeana. Ea a mers la dus, s a reintors si am dat drumul la treaba. Implicarea ei este maxima, pt mine, numai oral si normal. Mie unul mi s a parut f bine si f frumos totul. Baie super curata si dotata cu detoate, prosoape curate.

Deci din toate punctele de vedere nota zece.

La final am mancat o supa calda :laugh2  , am mai fumat cate o tigara, am platit deranjul si am plecat cu zambetul pe buze acasa la mine unde sunt singur si nu e bine deloc :laugh2 , deci vreau inapoi.

Postat

M am prezentat la fata acasa, curat si parfumat, unde am fost primit cu caldura si zambet care te binedispune inca de la primul pas pe care il faci in casa. Un apartament curat, calduros care adaposteste 3 suflete minunate, printe care si Georgeana. Am intrat m am relaxat , am fumat o tigara, am socializat cu fetele dupa care m am retras cu Georgeana. Ea a mers la dus, s a reintors si am dat drumul la treaba. Implicarea ei este maxima, pt mine, numai oral si normal. Mie unul mi s a parut f bine si f frumos totul. Baie super curata si dotata cu detoate, prosoape curate.

La final am mancat o supa calda :laugh2  , am mai fumat cate o tigara, am platit deranjul si am plecat cu zambetul pe buze acasa la mine unde sunt singur si nu e bine deloc :laugh2 , deci vreau inapoi.

Ma bucur sa aud si lucruri bune  . pai ce sa zic maine pregatim alceva de mancare te invitam la masa :))))) ..... 

Mersi pt recenzie dragule  :girly  :girly  :hug1  :hug1  :hug1  :hug1  :feet

Postat

Va multumesc, placerea este de partea mea intotdeauna, si sa sti ca chiar ma simt minunat. 

Postat

La final am mancat o supa calda :laugh2 , am mai fumat cate o tigara, am platit deranjul si am plecat cu zambetul pe buze acasa la mine unde sunt singur si nu e bine deloc :laugh2 , deci vreau inapoi.

Bravo mă ai profitat de toți banii futut mâncat dacă și spală , calcă e și mai bn

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

dacă și spală , calcă e și mai bn

aia e oferta all inclusive

:)))

Postat

Bravo mă ai profitat de toți banii futut mâncat dacă și spală , calcă e și mai bn

Pi o sa ma duc azi sa imi spal cateva camasi la masina lor de spalat :) :) :)
Postat

Pi o sa ma duc azi sa imi spal cateva camasi la masina lor de spalat :) :) :)

Pai te astetam !!! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...