dicaprio Reputație: 91 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 1, 2016 Da boss, plm as fi mancat si din altceva ca tare delicis mai arata
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 1, 2016 Da boss, plm as fi mancat si din altceva ca tare delicis mai arataEsti ironic sau chiar ai fost doar sa mananci prajituri? Ca sa stiu daca te mai bag in seama : )) 2
dicaprio Reputație: 91 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 1, 2016 Esti ironic sau chiar ai fost doar sa mananci prajituri? Ca sa stiu daca te mai bag in seama : )) :) tu c f esti la munca?
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 1, 2016 :) tu c f esti la munca?Nu.. Nu schimba subiectul, zi ca prea facem off topic : )) 2
georgianna24 Reputație: 15 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 1, 2016 Georgi c f u fata frumasa?buna dragule
dicaprio Reputație: 91 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 1, 2016 buna dragule Bunaaaa
dicaprio Reputație: 91 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 1, 2016 Nu.. Nu schimba subiectul, zi ca prea facem off topic : )) Man am fost sa tratez pt petrecerea in pijamale, am mancat o prajitura delicioasa si am pecat, acum tu consideri daca mai b cu mine sau nu
dicaprio Reputație: 91 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 1, 2016 Eeee gata siSolomom Kane. Acum sa vdm ce facem in continuare
rr92 Reputație: 147 Postat Februarie 1, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 1, 2016 Eu lea sunat în seara aia pe La 3 după poker da nu au răspuns.
annah123 Reputație: 1677 Postat Februarie 2, 2016 Telefon: 0762802713 Oras:City tour Telefon: 0762802713 Oras:City tour Postat Februarie 2, 2016 Eu lea sunat în seara aia peLa 3 după poker da nu au răspuns.Suna-ma sau da-mi un mesaj ! ca numai am nr tau !! mi-am schimbat telefonul
dicaprio Reputație: 91 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 2, 2016 Salutare la toate lumile, dupa un dus rece de revergorare ma pregatesc sa va scriu prima mea recenzie
dicaprio Reputație: 91 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 2, 2016 Doar ce m am intors de la Georgeana, deci e fresh si la fel de fierbinte ca ea.
georgianna24 Reputație: 15 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 2, 2016 Doar ce m am intors de la Georgeana, deci e fresh si la fel de fierbinte ca ea. Mersi dragul meu 1
dicaprio Reputație: 91 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 2, 2016 M am prezentat la fata acasa, curat si parfumat, unde am fost primit cu caldura si zambet care te binedispune inca de la primul pas pe care il faci in casa. Un apartament curat, calduros care adaposteste 3 suflete minunate, printe care si Georgeana. Am intrat m am relaxat , am fumat o tigara, am socializat cu fetele dupa care m am retras cu Georgeana. Ea a mers la dus, s a reintors si am dat drumul la treaba. Implicarea ei este maxima, pt mine, numai oral si normal. Mie unul mi s a parut f bine si f frumos totul. Baie super curata si dotata cu detoate, prosoape curate. Deci din toate punctele de vedere nota zece.La final am mancat o supa calda , am mai fumat cate o tigara, am platit deranjul si am plecat cu zambetul pe buze acasa la mine unde sunt singur si nu e bine deloc , deci vreau inapoi.
georgianna24 Reputație: 15 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 2, 2016 M am prezentat la fata acasa, curat si parfumat, unde am fost primit cu caldura si zambet care te binedispune inca de la primul pas pe care il faci in casa. Un apartament curat, calduros care adaposteste 3 suflete minunate, printe care si Georgeana. Am intrat m am relaxat , am fumat o tigara, am socializat cu fetele dupa care m am retras cu Georgeana. Ea a mers la dus, s a reintors si am dat drumul la treaba. Implicarea ei este maxima, pt mine, numai oral si normal. Mie unul mi s a parut f bine si f frumos totul. Baie super curata si dotata cu detoate, prosoape curate. Deci din toate punctele de vedere nota zece.La final am mancat o supa calda , am mai fumat cate o tigara, am platit deranjul si am plecat cu zambetul pe buze acasa la mine unde sunt singur si nu e bine deloc , deci vreau inapoi.Ma bucur sa aud si lucruri bune . pai ce sa zic maine pregatim alceva de mancare te invitam la masa )))) ..... Mersi pt recenzie dragule
dicaprio Reputație: 91 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 2, 2016 Va multumesc, placerea este de partea mea intotdeauna, si sa sti ca chiar ma simt minunat.
georgianna24 Reputație: 15 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 2, 2016 Va multumesc, placerea este de partea mea intotdeauna, si sa sti ca chiar ma simt minunat.
rr92 Reputație: 147 Postat Februarie 3, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 3, 2016 M am prezentat la fata acasa, curat si parfumat, unde am fost primit cu caldura si zambet care te binedispune inca de la primul pas pe care il faci in casa. Un apartament curat, calduros care adaposteste 3 suflete minunate, printe care si Georgeana. Am intrat m am relaxat , am fumat o tigara, am socializat cu fetele dupa care m am retras cu Georgeana. Ea a mers la dus, s a reintors si am dat drumul la treaba. Implicarea ei este maxima, pt mine, numai oral si normal. Mie unul mi s a parut f bine si f frumos totul. Baie super curata si dotata cu detoate, prosoape curate. Deci din toate punctele de vedere nota zece.La final am mancat o supa calda , am mai fumat cate o tigara, am platit deranjul si am plecat cu zambetul pe buze acasa la mine unde sunt singur si nu e bine deloc , deci vreau inapoi. Bravo mă ai profitat de toți banii futut mâncat dacă și spală , calcă e și mai bn 1 1
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2016 dacă și spală , calcă e și mai bnaia e oferta all inclusive))
georgianna24 Reputație: 15 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 3, 2016 aia e oferta all inclusive ))
dicaprio Reputație: 91 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 3, 2016 Bravo mă ai profitat de toți banii futut mâncat dacă și spală , calcă e și mai bnPi o sa ma duc azi sa imi spal cateva camasi la masina lor de spalat :)
dicaprio Reputație: 91 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 3, 2016 rr92 te astept sa facem una frumoasa
georgianna24 Reputație: 15 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 3, 2016 Bravo mă ai profitat de toți banii futut mâncat dacă și spală , calcă e și mai bnPi o sa ma duc azi sa imi spal cateva camasi la masina lor de spalat :) Pai te astetam !!!
dicaprio Reputație: 91 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 3, 2016 Pai te astetam !!! Oooo ce privilegiu pe mine, deja ma simt onorat.
dicaprio Reputație: 91 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 3, 2016 Sa aduc si camasile la spalat ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum