Sari la conținut

Iesire Vineri..

17 membri au votat

1. 1. De la ce ora sa iesim ?

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ
Postat

nu stiu daca si "fute", dar de intalnit... eu ma bag :D

• Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca
Postat

andrei, vad ca esti destul de bine informat;

faci un bine si ne "recenzezi" pe scurt, cam care sunt distractiile in aceste cluburi, daca se poate obtine ceva?, care sunt preturile s.a.m.d.

Scuze de raspunsul intarziat..

Consumatia ta minima, ca si client, este de 20 de lei la grand hotel (bere ursus la 300 ml) sau 15 lei la sugar (cola la doza)

Preturile incep de pe la 150 de lei ca si consumatia minima pentru domnisoare (la grand hotel si la sugar) dar de banii astia nu primesti mare lucru, decat ca sta fata cu tine si povesteste.. daca esti mai insistent si ai cat de cat talent la abureli, posibil sa obtii 1-2 lap-dance-uri... dar din pacate fetele se asteapta ca pe langa consumatia minima, sa le mai si dai lor bani pentru lapdance... toate astea pe parcursul a maxim 20-25 de minute.   La sugar mai ai optiunea de dans privat la 80 de lei per piesa in ceva separeu, unde dupa 2-3 piese fata deja se dezbraca complet dar problema este ca asta deja te costa 3x80 de lei... dans privat evident consta in lap-dance.

Treaba devine mai interesanta daca le cumperi sampanie la separeu, unde preturile minime incep de la 750 lei la sugar, sau 500 lei la grand hotel.. atunci  practic iti poti petrece 40-50 de minute singur cu ea la separeu unde poti incerca mai multe chestii in functie de carisma ta sau cati bani mai esti dispus sa ii dai.. prin mai multe chestii ma refer la FK sau chiar sarutari in zona intima.. dar dupa cum ziceam, depinde de cat e de pilita fata, de carisma ta, si bineinteles de banii de care esti dispus sa ii mai arunci..   Acuma eu din cunostiintele mele nu prea cred ca poti obtine mai mult decat am mentionat mai sus de la aceste fete.. nici poveste de relaxii sexuale contra-cost dupa program...  evident ca ele, pentru a te face sa le dai cat mai multi bani, iti promit luna si soarele de pe cer, inclusiv sa iti lase numere de telefon ca sa le contactezi dupa program.. dar 99% din cazuri sunt doar povesti.

Overall, nu recomand lumii  sa strice foarte multi bani la striptease-uri pentru ca nu te alegi cu nimic altceva decat cu coaiele umflate si cu o gaura in portofel. Decat daca esti putred de bogat si te dau banii afara din casa, ceea ce din pacate nu e cazul meu :)

• Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
Postat

vinerea viitoare cred ca si eu o sa fiu liber....vinerea asta nu...

• Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Daca vremea va fi favorabila si, bineinteles, daca ma (re)primiti s-ar putea ca vinerea viitoare sa vin cu "familia" la Cluj.

Postat

Daca vremea va fi favorabila si, bineinteles, daca ma (re)primiti s-ar putea ca vinerea viitoare sa vin cu "familia" la Cluj.

http://cdn.meme.li/i/obk6k.jpg Se poate da reputatie si la DG? hmmmmmmm

Postat

Eu, personal, as vota pentru schimbarea locatiei! Am eu motivul meu, si sper sa ma intelegi.

Chiar daca intreaga intalnire a fost de nota 10 de ambele parti... am o mica retinere.

Sa ma anuntati din timp daca locatia ramane, sa pot sa am la dispozitie macar cateva ore sa pot "drege busuiocul".

Va explic cand ne vedem.

Postat

Din pacate, nu pot ajunge nici Joi, nici Vineri; cel mai probabil vin Luni, impreuna cu un frate. Oricum o sa postez pe topicul asta cand o sa fiu pe la Huiedin sa vedem daca va fi posibila o (re)intalnire la cafea. ;)

• Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
Postat

Eu, personal, as vota pentru schimbarea locatiei! Am eu motivul meu, si sper sa ma intelegi.

Chiar daca intreaga intalnire a fost de nota 10 de ambele parti... am o mica retinere.

Sa ma anuntati din timp daca locatia ramane, sa pot sa am la dispozitie macar cateva ore sa pot "drege busuiocul".

Va explic cand ne vedem.

pai Sandule, nu ai lasat loc de "Buna ziua"?!

Eu speram ca (inca) odata ajunsi acolo sa ne-o plasezi si noua pe domnita :P... Nu fi rau ...

Postat

Loc de buna ziua am lasat, fara doar si poate... problema e de "rascolire" a amintirilor, atat pentru mine cat si pentru ea.(aminteste-ti scorul ;) ). Nu vreau sa starnesc trecutul, mai ales acolo unde nu poate fi vorba de viitor. (au fost mai multe lucruri care mi le-a impartasit).

Spor!

Postat

Vreti sa caut eu un loc unde ne intalnim vineri?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...