Sari la conținut

Buna! De astazi la voi in oras(pentru prima data)

Postări Recomandate

Postat

Numele meu este Alexandra am 20de ani ochii verzi 58kg !! Detalii despre servicii la telefon(Nu am un program anume nu rasp la nr privat) cer si ofer igiena ,bun simt si respect! Voi presta incall cat si outcall !!pupici.garantez pozele având dovada in telefon. 0799394525 (Ma respecți te respect) 😘ðŸ˜ðŸ¤—

post-263074-0-04319100-1524794158_thumb.jpg

post-263074-0-54881000-1524794172_thumb.jpg

post-263074-0-37989000-1524794186_thumb.jpg

• Oras:Constanta
Postat

Alecsandroo...da pi tini tio testat vrun flacau di tioi ânfipt direct la alea verificati di flăcăi ???

• Like 3
  • Oras:constanta
Postat

Alecsandroo...da pi tini tio testat vrun flacau di tioi ânfipt direct la alea verificati di flăcăi ???

autotestare.. :))
  • Like 2
Postat

Autotestare ka autotestare...adik un fiel di masturbare...da sa ni arate ! :))))))))

• Like 2
Postat

M-am referit la faptul că nu a avut cine aici in constanta deodată ce eu Abea astăzi ajung.

cat ramai la noi? Doar in perioada de 1 mai? Tot sezonul? Sau permanent?
  • Like 1
Postat

Fatah...iesti crăcoasă...iesti curoasă...iesti drăcoasă. Sper sa fi si futăcioasă si s nu fi țepoasă...kă flacai ie satui di sezoniiere dastea puse pi căpătuială...ku ideia ka ie doar fraeri pi litoral.

Ai mari griji...ka pîn sa vie capsunari ân august constantieni ie bazA...si di iesti jepcară sie audi repijor...si foamea mari pîn la vară !!!

;)

• Like 3
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

M-am referit la faptul că nu a avut cine aici in constanta deodată ce eu Abea astăzi ajung.

dar de unde vii tu , de pe unde ai activat?? vreo recenzie..ceva vorbe de la clienti

• Like 3
Postat

Fatah...iesti crăcoasă...iesti curoasă...iesti drăcoasă. Sper sa fi si futăcioasă si s nu fi țepoasă...kă flacai ie satui di sezoniiere dastea puse pi căpătuială...ku ideia ka ie doar fraeri pi litoral.

Ai mari griji...ka pîn sa vie capsunari ân august constantieni ie bazA...si di iesti jepcară sie audi repijor...si foamea mari pîn la vară !!!

;)

😘am grija! Merci!

• Like 1
Postat

Şi akuma...ka sa nu ti las nedumirită...Adminu forumului țio mutat topingu dila "testate"...uni loi dischis tu din greseala di ânciepătoare...la "ântriebari si răspunsuri". Cînd va vini un flacau dipi forum pila tini...si va scrii o ricenziie dispri tini...topingu se va muta la fete testate.

Să nu dia dreaq sa ma dizamagiesti !!!

;)

P.s. Viezi ka la baetii plaşi pozili. Iesti fatah frumi asa ka baga mari. Şi viezi ka sigur vini vrunu şiți ceri pozi ku "gugoaşa" ! Tu nuti perde...si sa nu fi sfioasă !!!

:)

• Like 1
Postat

Şi akuma...ka sa nu ti las nedumirită...Adminu forumului țio mutat topingu dila "testate"...uni loi dischis tu din greseala di ânciepătoare...la "ântriebari si răspunsuri". Cînd va vini un flacau dipi forum pila tini...si va scrii o ricenziie dispri tini...topingu se va muta la fete testate.

Să nu dia dreaq sa ma dizamagiesti !!!

;)

P.s. Viezi ka la baetii plaşi pozili. Iesti fatah frumi asa ka baga mari. Şi viezi ka sigur vini vrunu şiți ceri pozi ku "gugoaşa" ! Tu nuti perde...si sa nu fi sfioasă !!!

:)

Chiar mi-a cerut cineva dar nu am dat!
Postat

Dar pe unde ai mai activat? Si sub ce nume?

Postat

Brasov. acelasi nume nu folosesc 100 de nume. Alexandra este numele meu atât! Însă pe forumul de pe brașov nu am rateing-uri sau comm-uri este un topic dar doar cu anuntul meu postat de cineva!

Postat

Chiar mi-a cerut cineva dar nu am dat!

Fatah...ascultă si ânvață dila o curvă bătrînă: o poza faşi cît 1000 di cuvinti. Barbieresteo pi Fifi nice...pudreazo...si făi nu selfie singurica. Da nu li arata tată pizda...țini civa mister pientru discoperiri. Aratali o buzisoara...un moț...civa incitant. Oi sa viezi din balili lor dipi aci ci disperati îs fraericii astia di barbați.

;)

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

'poa să fie și la bikinii goi, 'portant ie să si vadă un pic de pielicică și cam ce formă 'ea' ia dimpreună cu oasili di didisupturi.

Doamnă, dacă mergeți în control, ați putea să îi realizați duduiței un portofoliu de imagini digitale.

Are un fel de a vorbi ... orientare pro .. ;)

Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

0799394525

post-172588-0-93832300-1525119803_thumb.jpg

post-172588-0-55958700-1525119804_thumb.jpg

post-172588-0-22641800-1525119805_thumb.jpg

post-172588-0-80372700-1525119805_thumb.jpg

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...