Sari la conținut

Toping pentru CURiosi... ce dorește pula voastră sa stie dă mine :)))

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Nu mai spuneti nimic?

Gândiți prea mult...

Iar vorbeste singura drogata? :laugh2

Gata, vorbiti singuri sau spurcati-va intre voi până va plictisiti. Eu mi-am facut doza de amuzament la ora asta...

Stim ce doza ti-ai facut. ;)

De ce fugi mereu cand intra Amada? :))))))

• Like 2
Link spre comentariu

Pai eu nu intentionez sa iti stric afacerea. Ca nu umblu cu asa ceva. Pentru barbati e o reclama ceea ce spun eu despre tine , evident , oricine vrea o sclava care sa se lase fututa pana ii sar capacele , degete pein toate gaurile ( jegoase sau curate, n-are importanta) ,

Eu iti spun tie , ca tu nu esti si nu vei fi vreodata o femeie de invidiat !! Baga la cap si stai la locul tau ca tu faci parte din categoria tarfe proaste si batjocorite :)))) pentru niste hartii.

Ai inteles fai bagabelo ? Esti o femeie praf din toate punctele de vedere si imi e scarba ca imi scrii tu mie numele mereu pe toate topicele . Dupa ce te iau toti cum vor , vii si iti dai aere pe aici inutil.

Pana te ia iar lumea la pula, intri in depresie si inceeepi sa faci pe victima si sa deschizi zeci de topice, sa te bagi aiurea in seama si sa iti faci aparitia pe topicele colegelor. Vorba vine. Ca tu nu esti colega cu noi.

Tu esti alta categorie :))) undeva la Level -100 , adica praf si pulbere.

Bolnava dracului.

Fa jegoaso

Tot acolo iti afisez si facebook -ul curand . Si poze cu fi-tu daca vreau :))) fii pe faza..

E doar inceputul. Urmeaza sa ne intalnim. Sa iti fac un fisting cum

Iti place tie aa iti bage lumea pumnu in ... inauntru ;)

Pe clienti ii doare-n pl de ce scriem noi aici . Ei se uita la poze si recenzii. Chestiile private nu ii intereseaza.

Cel

Putin mie toti asa mi-au zis deci nu e paguba. N-am ce sa pierd :)))

fa milfeta de 35 ani .resapata in pitipoanca de 20,tu care ai pizda uscata .tu care spui ca-i urasti pe toti barbatii-vezi recenzia batranului george.tu cu pizda puroiata de galbeaza de la ovule pt chlamidya.tu care vorbesti ca o satra intreaga de tigani .tu care ameninti cu poze de **spam editat**.tu care o sugi pe 2 milioane.mai ieftin ca pretenele tale .baragladine ..da lux.. fa parasuto.eu cred ca tu esti un putoi care si-a taiat putza si si-a facut pizda din ea

zi ca nu-i asa.proasta pulilor ce esti

Link spre comentariu

:laugh2

Adica ce vrei sa spui fata, ca mi-a prins frica?! :laugh2

Mai stiu ce cineva care mi-a lasat punga de cumparaturi in fata usii si mi-a trimis mesaj dupa... :laugh2

:laugh2Adica ce vrei sa spui fata, ca mi-a prins frica?!  :laugh2Mai stiu ce cineva care mi-a lasat punga de cumparaturi in fata usii si mi-a trimis mesaj dupa...  :laugh2

zi bogdaproste.ca si-a facut careva mila de tine

Link spre comentariu

fa milfeta de 35 ani .resapata in pitipoanca de 20,tu care ai pizda uscata .tu care spui ca-i urasti pe toti barbatii-vezi recenzia batranului george.tu cu pizda puroiata de galbeaza de la ovule pt chlamidya.tu care vorbesti ca o satra intreaga de tigani .tu care ameninti cu poze de **spam editat**.tu care o sugi pe 2 milioane.mai ieftin ca pretenele tale .baragladine ..da lux.. fa parasuto.eu cred ca tu esti un putoi care si-a taiat putza si si-a facut pizda din ea

zi ca nu-i asa.proasta pulilor ce esti

Cred si eu.

Ca altfel n-ar vorbi asa urat.  

Majoritatea pozelor sunt furate de pe instagram de la alte fotomodele blonde rusoaice.

Ca in pozele reale e un pic cam grasa si are  moaca din aia de transexual.....brrrrrrr

Daca te uiti pe Facebook-ul ei, te cam sperii.  Ti se culca pula la loc instant.       

Link spre comentariu
Vizitator

Ce zice un prost , zice si alt prost. Imi zici mie de batranu george si don draper care sunt 2 scarbosi ce isi inventeaza si viata, dar recenziile.

Eu am avut operatie pe artera si o cicatrice , nu m-am futut neprotejat cu nimeni la munca, oligofrenule.

In schimb baragladina asta s-a filmat cand se futea cu clientii neprotejat si cand ii bagau aia degetele jegoase in pizda. Eu daca il vad pe unu scarbos il refuz la 69, poate sa faca recenzie si de 0 pe linie.

Daca toate sunt de 9 si 10, si vine unu si scrie niste aberatii, problema e la el baiatu meu, nu la mine,

Asa ca mars de aici si du-te si fa-ti o laba usor asa si scuteste-ma de inventii.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

fa.mai prosta ca tine nu e nimeni

si fudula.ca prostul daca nu e si fudul.parca nu e prost destul

.

.

Eu sunt sigura pe ceea ce spun , nu fudula. Asa ca nu confunda. Ma doare pe mine la basca de ce aberatii scrieti voi , atata timp cat stiu sa imi selectez clientii .

• Like 1
Link spre comentariu

Ce zice un prost , zice si alt prost. Imi zici mie de batranu george si don draper care sunt 2 scarbosi ce isi inventeaza si viata, dar recenziile.

Eu am avut operatie pe artera si o cicatrice , nu m-am futut neprotejat cu nimeni la munca, oligofrenule.

In schimb baragladina asta s-a filmat cand se futea cu clientii neprotejat si cand ii bagau aia degetele jegoase in pizda. Eu daca il vad pe unu scarbos il refuz la 69, poate sa faca recenzie si de 0 pe linie.

Daca toate sunt de 9 si 10, si vine unu si scrie niste aberatii, problema e la el baiatu meu, nu la mine,

Asa ca mars de aici si du-te si fa-ti o laba usor asa si scuteste-ma de inventii.

Folosesti cam des apelativul  baiatul meu.

S-ar putea sa aiba dreptate.

Tu ai putea sa fii un  transexual!  

Si jignesti ca un barbat, nu ca o fata inocenta si sensibila  care citeste carti filosofice si psihologice.  

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Eu sunt sigura pe ceea ce spun , nu fudula. Asa ca nu confunda. Ma doare pe mine la basca de ce aberatii scrieti voi , atata timp cat stiu sa imi selectez clientii .

Pastreaza calmul.

Nu le mai da explicatii ca nu asta vor.

:hug1

• Like 1
Link spre comentariu

Cred si eu.

Ca altfel n-ar vorbi asa urat.

Majoritatea pozelor sunt furate de pe instagram de la alte fotomodele blonde rusoaice.

Ca in pozele reale e un pic cam grasa si are moaca din aia de transexual.....brrrrrrr

Daca te uiti pe Facebook-ul ei, te cam sperii. Ti se culca pula la loc instant.

Cred si eu.Ca altfel n-ar vorbi asa urat.   Majoritatea pozelor sunt furate de pe instagram de la alte fotomodele blonde rusoaice.Ca in pozele reale e un pic cam grasa si are  moaca din aia de transexual.....brrrrrrr Daca te uiti pe Facebook-ul ei, te cam sperii.  Ti se culca pula la loc instant.

pai pizda de trans e mica si uscata.da o gramada de prosti habar n-au de asta si iau teapa la greu

Link spre comentariu
Vizitator

Eu nu ma vand pt niste recenzii , ca oricum daca vine unu refuzat si se razbuna pe site pt mine e egal cu zero, atata timp cat altii 100 scriu cu totul altceva. Nu crede nimeni .

Imi e sila de fraierii astia care se dau zmei si eu sunt vai de capul lor. Eu iubesc barbatii. Dar aia eleganti . Nu toate rapciugile fara dinti in gura si transpirati. Aia primesc servicii nule ca asa merita . :))))))

• Like 1
Link spre comentariu

Folosesti cam des apelativul  baiatul meu.

S-ar putea sa aiba dreptate.

Tu ai putea sa fii un  transexual!  

Si jignesti ca un barbat, nu ca o fata inocenta si sensibila  care citeste carti filosofice si psihologice.  

Cum e vremea in Ferentari? :)

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

pai pizda de trans e mica si uscata.da o gramada de prosti habar n-au de asta si iau teapa la greu

Esti prea prost ca sa existi :)))))

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

In fata mea cine ate figuri de Ferentari, pleaca nefutut cu tot cu recenZia lui de nota 4 ca ma pis pe ea de recenzie :))))) eu sunt aia care conteaza, nu ce tasteaza unu si altu. Asta ar mai

Lipsi sa nu mai refuz clientii de frica recenziilor . Ce destept esti tu

Cand o sa invatati sa va purtati , atunci primiti servicii bune. Pana atunci , veniti sa va spuneti off ul pe nimfomane :)))))))) principiile mele sunt mai

Importante decat aberatiile voastre :))) ca sa vezi. Si sa crezi

• Like 1
Link spre comentariu

In fata mea cine ate figuri de Ferentari, pleaca nefutut cu tot cu recenZia lui de nota 4 ca ma pis pe ea de recenzie :))))) eu sunt aia care conteaza, nu ce tasteaza unu si altu. Asta ar mai

Lipsi sa nu mai refuz clientii de frica recenziilor . Ce destept esti tu

Cand o sa invatati sa va purtati , atunci primiti servicii bune. Pana atunci , veniti sa va spuneti off ul pe nimfomane :)))))))) principiile mele sunt mai

Importante decat aberatiile voastre :))) ca sa vezi. Si sa crezi

:slap2  Nu pot face nimic daca le dai apa la moara... 

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Cine imi da 10, este om de 10. Cine da 4, inseamna ca a gresit cu ceva. Si ceva nu a mers.

Unii meritati sa diti bagati cu capul in toaleta si sa trag apa dupa voi asa poate va mai spalati . Ca de caracter e imposibil :))))

Nu toate fac ce vreti voi pentru niste bani ,unele va mai ofera si ceea ce meritati, ce zici de asta :)))

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...