Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Vezi ba țăran basit și afumat cum te dai singur de golUn țăran care creste porci.Ai-de măiculița taDa porci ce are ? Nu e buni când îi mănânci?
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 5, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 5, 2018 Ehe.... Dacă folosești urzici nu te mai poți c*c* o lună... Oare cum e sa stai cu fundul plin de beșici? HahahS-o crezi tu,are curul tăbăcit că pielea de bivol. 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 5, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 5, 2018 Pisilica ai postat aroganta ? Cat sa mai astept ? Pune una chiar si din ghena ta din Berceni sau din Gara de Nord . Promit sa nu rad . De obicei nu rad de saraci , decat de prosti cu atestat Da' ce are bre urzicile ? Pișica cumva la limba ?Nu stiu , daca nu am mancat ...de principiu sunt carnivor , nu erbivor
bluepunisher Reputație: -37 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Ce ai cu băiatul? E super fain daca ajungi să îl cunoști ... Nu mai fi raut ,pupici! Scuza-ma nu ai cum sa faci peste 500000 de puncte pe un forum decat daca iti dai singur punctele alea.Stiu si eu ce e un forum, deci baiat de treaba, dar prost rau saracu.Ce o fi in mintea lui? daca am cele mai multe puncte ma respecta lumea.Eu nu am nimic cu el, el mi-a dat minusuri fara sa am nici o treaba pe aici. 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 S-o crezi tu,are curul tăbăcit că pielea de bivol.Bășicile se umfla ,eu așa știu .
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 5, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 5, 2018 Da porci ce are ? Nu e buni când îi mănânci?Țăranii basiti și afumați,îi cresc și ciumecarii ii halesc 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Scuza-ma nu ai cum sa faci peste 500000 de puncte pe un forum decat daca iti dai singur punctele alea.Stiu si eu ce e un forum, deci baiat de treaba, dar prost rau saracu.Ce o fi in mintea lui? daca am cele mai multe puncte ma respecta lumea.Eu nu am nimic cu el, el mi-a dat minusuri fara sa am nici o treaba pe aici.Esti foarte plictisitor. Nu te-a intrebat nimeni pe tine ce faci, ce mananci, ce fumezi. Nu poti trece peste ? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Scuza-ma nu ai cum sa faci peste 500000 de puncte pe un forum decat daca iti dai singur punctele alea.Stiu si eu ce e un forum, deci baiat de treaba, dar prost rau saracu.Ce o fi in mintea lui? daca am cele mai multe puncte ma respecta lumea.Eu nu am nimic cu el, el mi-a dat minusuri fara sa am nici o treaba pe aici.Nu, punctele sunt de pe vremea când stăteau lichelele ordinare la colț sa te vâneze ,acea fază cu sp-ul.. Este fix treabă lui de ce vrea să aibă așa de multe puncte și daca și le-a dat singur sau nu .. nu cred că trebuie să fii așa de rău și să o iei personal .. minusurile sunt doar pe forum,in real life nu exista baby... Te pup și nu mai fi Răut că te trag de urechi .(sau de altceva ) 😂 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Bluepunisher/vis umed , ce tare esti cu minusurile :))). Adica tu poti sa imi dai puncte negative si eu nu ? Parca ziceai ca nu iti pasa de puncte pisoi shaormar. 2
bluepunisher Reputație: -37 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Deja prositution cel mai sarac cu duhul user a intrat pe alt cont kyky-kyky si da minusuri :bow , esti tare baby 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Èšăranii basiti și afumați,îi cresc și ciumecarii ii halescCe este acela un ciumecar ? Chiar nu știu 😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Pisilica ai postat aroganta ? Cat sa mai astept ? Pune una chiar si din ghena ta din Berceni sau din Gara de Nord . Promit sa nu rad . De obicei nu rad de saraci , decat de prosti cu atestat Nu stiu , daca nu am mancat ...de principiu sunt carnivor , nu erbivorEu doar am întrebat .
bluepunisher Reputație: -37 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Nu, punctele sunt de pe vremea când stăteau lichelele ordinare la colț sa te vâneze ,acea fază cu sp-ul..Este fix treabă lui de ce vrea să aibă așa de multe puncte și daca și le-a dat singur sau nu .. nu cred că trebuie să fii așa de rău și să o iei personal .. minusurile sunt doar pe forum,in real life nu exista baby...Te pup și nu mai fi Răut că te trag de urechi .(sau de altceva ) Bine draga iti fac pe plac si il las in pace.Saracuuuuu 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Deja prositution cel mai sarac cu duhul user a intrat pe alt cont kyky-kyky si da minusuri :bow , esti tare babyCe kiki ??? :))) delir complet 1 2
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 5, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 5, 2018 Pisilica ai postat aroganta ? Cat sa mai astept ? Pune una chiar si din ghena ta din Berceni sau din Gara de Nord . Promit sa nu rad . De obicei nu rad de saraci , decat de prosti cu atestat Nu stiu , daca nu am mancat ...de principiu sunt carnivor , nu erbivorE buna aroganța asta. 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Mersi de seara asta. Mor de ras cu baiatu asta shaormar. 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Bine draga iti fac pe plac si il las in pace.SaracuuuuuHai sa te pup ♥️♥️ 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Toate că toate dar cățeii, mi i-a văzut cineva ? Le simt lipsa de câteva ore.. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Toate că toate dar cățeii, mi i-a văzut cineva ? Le simt lipsa de câteva ore..:D :D 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Oare ce face Miskin ?Se da cu săpun la fund 😂Cu Dalin ðŸ˜‚ðŸ˜‚â™¥ï¸ 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 5, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 5, 2018 Sa zicem ca e mai bine sa crestem porci , decat sa arati si sa te comporti ca unul , marca Pipilica =)) D'aia imi place mie de pinguinul asta , pe langa faptul ca e prost , cu idei/replici putine , e si fixist , staruind in originalitate si imbecilitatea proprie , manca-l-ar vaca da orazar ...cu painica , am uitat =)) 1
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Daca tot s-a adus vorba de puncte. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Se da cu săpun la fund Cu Dalin ♥Ne pune acum poze noi din Thailanda 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Daca tot s-a adus vorba de puncte. Ce repede ai venit cand am intrebat de tine =)))) 2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum