Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 Fereasca Dumnezeu ! Mai femeie tu te uiti ce scri??? Eu astazi riscam sa am fata desfigurata poate . Tu crezi ca eu stau sa imi bat capul cu tine prin a explica???? Eu ofer altor colege nr si poza sa stie despre ce este vorba si sa nu aibe riscul de a da fața in fața cu un agresor 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 Poolică mai are o variantă.... transplant dă cap 3 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Mai 17, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Autor Partajează Postat Mai 17, 2018 Pentru alta? Am vazut ca si Adina a atentionat aceeasi intamplare zilele acestea, dar ea si-a amintit... Al naibii infractor, s-a trezit fata noroc de pe-o zi pe alta! Hm... Păi și asta și-a amintit,altfel ajungea dementul la ea. Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Mai 17, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Autor Partajează Postat Mai 17, 2018 Poolică mai are o variantă.... transplant dă cap 😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 Eu sincer daca prostu nu se pierdea prin spatele blocului mi-o luam cu siguranta... Asta a fost norocul meu ca l-am vazut in spate. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 Eu sincer daca prostu nu se pierdea prin spatele blocului mi-o luam cu siguranta... Asta a fost norocul meu ca l-am vazut in spate.Da n-ai vizor la ușă ? Nu deschizi daca nu îți inspiră încredere,scurt. 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 Da n-ai vizor la ușă ? Nu deschizi daca nu îți inspiră încredere,scurt. da am . Dar am fost mai norocoasa ca l-am diclit asa si nu imi stie nr apartamentului. Doamne fereste mai statea si pe la usa Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 17, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Mai 17, 2018 Ce-ai cu ea? Are dreptate,chiar n-ai înțeles nimic!Unde se vede in ceea ce am scris ca n-am inteles ceva din aceasta intamlare, eu am intentionez sa evidentiez un aspect si daca ea nu a inteles acest fapt, este strict treaba ei ce crede. Dar sa taca totusi daca n-are niciodata ceva sa-mi spuna, ci sa vorbeasca altora aiurea la adresa mea... Am mai vazut eu situatie in care alta o aproba pe cealalta, "da draga vad ca si eu sunt la fel de proasta ca tine", dar sa aprobe un barbat o asemenea purtare prosteasca si nu doar unul, ci prea multi e deja...stii si tu ce! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 da am . Dar am fost mai norocoasa ca l-am diclit asa si nu imi stie nr apartamentului. Doamne fereste mai statea si pe la usa112 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 Urmează recenzia negativă .... Cum a luat țeapă =)) 2 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 Urmează recenzia negativă .... Cum a luat țeapă =)) sa o faca:) 1 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Mai 17, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Autor Partajează Postat Mai 17, 2018 Unde se vede in ceea ce am scris ca n-am inteles ceva din aceasta intamlare, eu am intentionez sa evidentiez un aspect si daca ea nu a inteles acest fapt, este strict treaba ei ce crede. Dar sa taca totusi daca n-are niciodata ceva sa-mi spuna, ci sa vorbeasca altora aiurea la adresa mea... Am mai vazut eu situatie in care alta o aproba pe cealalta, "da draga vad ca si eu sunt la fel de proasta ca tine", dar sa aprobe un barbat o asemenea purtare prosteasca si nu doar unul, ci prea multi e deja...stii si tu ce! Dintre voi două,mă mai gândesc care-i mai proastă. Ce dracu,nimic n-ai înțeles...nici măcar de la cine are poze cu panoramic, cu toate ca nu era greu de citit prima mea postare. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 Dintre voi două,mă mai gândesc care-i mai proastă. Ce dracu,nimic n-ai înțeles...nici măcar de la cine are poze cu panoramic, cu toate ca nu era greu de citit prima mea postare.Vreau și io o poza :))) Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Mai 17, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Autor Partajează Postat Mai 17, 2018 Urmează recenzia negativă .... Cum a luat țeapă =)) Nu scrie, că-l împulez. Bre,io i-am zis cu frumosul, dar el ,batman, batman... Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 17, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Mai 17, 2018 Fereasca Dumnezeu ! Mai femeie tu te uiti ce scri??? Eu astazi riscam sa am fata desfigurata poate . Tu crezi ca eu stau sa imi bat capul cu tine prin a explica???? Eu ofer altor colege nr si poza sa stie despre ce este vorba si sa nu aibe riscul de a da fața in fața cu un agresor Eu am pus o intrebare pentru ca am incredere in creierul tau si nu ma asteptam sa imi aduci explicatii, ci un raspuns pe care se pare ca nu il ai, in concluzie...mai citeste o data comentariile mele, eu am fost cea care ti-a adus explicatii din care rezulta ca am vrut sa te ajut. Asa si creierul tau, insist...nu avea cum sa nu te ajute, explicatia o ai fix mai sus. Dar daca te-ataci asa usor, e clar ce anume iti intuneca judecata... Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat Mai 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2018 Pai hai sa va povestesc si eu . Acum o ora ma trezesc si hop suna prima programare pentru ora 6. Avand in vedere ca eu deja stiam un nr de telefon nu aveam de unde sa stiu ca sa schimbat si etc . Discutam prin mesaje la care mi se spune ca programarea o vom face la 3 nu 6 ! Zic ok .... La 3 hop intarzie.... Ajunge pe la 3 si 20 omul se rataceste si ajunge in spatele blocului unde bine ca am vedere. Si il remarc in timp ce vorbea cu mine la telefon . Ii vad profilul fetei si imi pica fisa ca am primit poze cu el. Timp de 5 min imi dau seama de unde il stiu... Ii explic scara tin sa precizez ca in momentul in care sa ratacit el imi cerea interfonu si apartamentu insa era obsedat sa afle daca am "peste" . Bine inteles nu am si lucrez singura in locatie. Mam speriat ca de imi dadusem seama ca ceva nu este in regula daptul ca si pozele cat si speculatile. Ii explic scara insa nu si interfonu ... ajunge in fata scari si de nu mai raspunde . Zic ok ies sa imi iau o cafea 2 min dureaza. Cand ce sa vad omu falfaie prin fata blocului in momentul de fata . Avand in vedere ca mi sa zis ca voi fi urmarita de el de catre anumite persoane , pentru siguranta mea din acest moment voi chema firma de paza . Cat pentru restul fetelor le rog sa imi scrie pe pm sau msj sa le pot da numarul de telefon . Bine ca nu a ajuns in casa SLAVA DOMNULUI CA NU MI SA INTAMPLAT NIMIC. Wow.. de chiar wow. Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 Faptul ca doreste draga colega dovada 2 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 17, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Mai 17, 2018 Dintre voi două,mă mai gândesc care-i mai proastă. Ce dracu,nimic n-ai înțeles...nici măcar de la cine are poze cu panoramic, cu toate ca nu era greu de citit prima mea postare.Mai nu merge cu mine d-astea, vrei sa ma repet? Eu am intrebat fata, atat! Ca ma vezi tu pe mine proasta e strict problema ta, intelege... Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat Mai 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2018 Faptul ca doreste draga colega dovada Mai eu chiar te cred. Nu stiu ce sa zic.. am ramas asa uimita. Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 17, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 17, 2018 razi tu , dar e ciudat rau sa iesi cu teama din casaAi-de PLM,iti tremura chilotii de frica lui Paulica,zis si Ramaru?Cu mine erai tare in gura,te simteai bazata ca ai un gusterica langa tine. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 Sa mor,pe ăla îl puneam să îmi spele incaltarile nicidecum să mă f*ta ... Fato,fă selecție că urât mai este ! Zici că e din desene animate Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 17, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Mai 17, 2018 Faptul ca doreste draga colega dovadaEte...pix. Unde e chestia cu urmaritul? Omul doar zice ca intarzie...Ptiu, am vrut sa te intreb daca te-a anuntat de intarziere...Intuitia, fi-mi-ar draga, draga de ea! Si instinctul e bun, e perfect...repet s-o zic, iar astea in combinatie e geniu! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 Ai-de PLM,iti tremura chilotii de frica lui Paulica,zis si Ramaru?Cu mine erai tare in gura,te simteai bazata ca ai un gusterica langa tine.Lasă fata ,nu mai fi raut cu ea Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Mai 17, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Autor Partajează Postat Mai 17, 2018 Sa mor,pe ăla îl puneam să îmi spele incaltarile nicidecum să mă f*ta ... Fato,fă selecție că urât mai este ! Zici că e din desene animate Vrei să-ți fac cunoștință cu el?😂😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 Vrei să-ți fac cunoștință cu el?😂😂Ii fut o cârja pe spinare de nu se vede . :)) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum