Sari la conținut

Atenție, agresor sexual!!

Postări Recomandate

• Oras:Buucresti
  • Oras:Buucresti

Ca să poată fi cu adevărat important, prima condiție e să fie inteligibil, fără să fii nevoit a face eforturi pentru a înțelege. Tot textul e o jale.

Revenind la subiect:omul e nebun periculos și e bine să fie izoloat. De când aproape nicio fată nu-l mai primește, e cu nervii la pământ.

Viata si integritatea unui om sunt importante indiferent daca el stie sa scrie sau nu. Ce, politia sau procuratura nu primeste sesizari scrise, decat de la oamenii care stiu sa scrie corect ?

Link spre comentariu
Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA

Peste mine au incercat sa intre unii. Eu tipam dupa ajutor si dadeam cu pumnii in usa, cand, pe cealalta parte loveau si ei cu pumnii in usa in timp ce se straduiau sa descuie usa ...

Basitura afumată, când ești prostituată și ai servicii, ATENȚIE, servicii exclusiv pentru, psihopați, dementi și distruși,e normal să treci prin astfel de situații.

Ce om normal vine la una care oferă cele mai scârboase și dezumanizante fantezii?

Link spre comentariu

safacemdragoste, on 23 Apr 2018 - 2:39 PM, said:snapback.png

Eu sunt secretul starii tale de bine ...

Masaj profesional

Girlfriend experience

Fantezii totale

Oral deep

Dus impreuna

Role play, age play, doghi play

Foot fetish, lingerie fetish, etc

Masturbare

Stimulare cu jucarii erotice

Feminizare

69 si orice alte pozitii

Facessiting activ

Spanking

Blindfolds activ

Uro activ

Dominare / umilire fizica / verbala activa

Bondage activ

Fisting activ

Epilare / ceruire activa

Dirty talking

Hair pulling activ

Breast / niplle torture activ

Dresaj activ

Convorbiri fierbinti la telefon

Show erotic

Penetrare cu strapon

Lista ramane deschisa si pentru alte fantezii propuse de voi ...

Serviciile pot fi combinate dupa dorinta.

0737662980

450-500 ro /ora

Super oferta ! Gratis : energie pozitiva cat poti duce, pentru orice serviciu ales din lista de mai sus.

Cand o taratura are un astfel de anunt cu astfel de servicii,practic este o invitatie pentru bolnavii psihic 

• Like 13
Link spre comentariu
Vizitator carladristor
Reputație: 0

Numarul de telefon al agresorului, il poti lasa aici, Carla ?

scrie pm sa ti-l dau . Si pozele.....ca pe viitor sa nu se intample ceva... nu pot posta aici datele ca imi este oarecum frica sa nu faca vre'o tampenie....
  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

scrie pm sa ti-l dau . Si pozele.....ca pe viitor sa nu se intample ceva... nu pot posta aici datele ca imi este oarecum frica sa nu faca vre'o tampenie....

faci si tu ca restul, dupa cont clona.

atentie: fix in acest moment, panoramic este pe topic. pandeste din umbra. =)))

@panoramic: verifica si tu masura mai nenea, ca n-are rost. zi-mi mie daca ai vreo fantezie ceva si se rezolva.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

Voi sunteti idioti cu totii vad. Ti s-a facut frica de mine Carla?? De simpla mea prezenta? Ce rahat mananci fata.

Si de ce m-ai programat daca mori de frica imbecilo?

te-am programat pentru ca ti-ai luat un numar nou. Daca stiam nr sigur nu programam.

Eu evit sa discut cu tine si cred ca ar fi mai ok sa eviti si tu sa urmaresti si toate cele.

Traim in Romania unde agresori ca tine se plimba pe strazi fara nici macar cea mai mica retinere.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest

faci si tu ca restul, dupa cont clona.

atentie: fix in acest moment, panoramic este pe topic. pandeste din umbra. =)))

-a

@panoramic: verifica si tu masura mai nenea, ca n-are rost. zi-mi mie daca ai vreo fantezie ceva si se rezolva.

fantezia mea e sa va fut...:) da n-are rost sa-mi pierd timpul cu prostii...acuzati-l pe regatron ca el lucreaza pt mine si mi-a vandut pontu...

Link spre comentariu

te-am programat pentru ca ti-ai luat un numar nou. Daca stiam nr sigur nu programam.

Eu evit sa discut cu tine si cred ca ar fi mai ok sa eviti si tu sa urmaresti si toate cele.

Traim in Romania unde agresori ca tine se plimba pe strazi fara nici macar cea mai mica retinere.

a, da? Pana acum glumeai si erai cea mai dulce cu mine...si acum gata, s-a schimbat daravera...parca imi scriai sms ca numai tu erai prietena cu mine aici pe site...falso...te-au convins pestalaii...treaba ta...

Link spre comentariu
Vizitator carladristor

fantezia mea e sa va fut...:) da n-are rost sa-mi pierd timpul cu prostii...acuzati-l pe regatron ca el lucreaza pt mine si mi-a vandut pontu...

fantezia ta ??? Daca te numesti barbat batete cu ub barbat nu agresa o femeie ! Fi barbat nu pizda!

Cat despre tine sper ca de acum sa stai cuminte si sa lasi fetele in pace

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

a, da? Pana acum glumeai si erai cea mai dulce cu mine...si acum gata, s-a schimbat daravera...parca imi scriai sms ca numai tu erai prietena cu mine aici pe site...falso...te-au convins pestalaii...treaba ta...

nu eu am spus ca nu am crezut ! Dar ai dovedit ca ceea ce oameni spun de tine este adevarat . Nu ma face sa public ceea ce tu mi-ai scris ! Foarte frumos ar fi sa stai cuminte. Nu inteleg de ce pisicutz nu baneaza asemenea agresori care pune in pericol viata fetelor!
Link spre comentariu

fantezia mea e sa va fut... :) da n-are rost sa-mi pierd timpul cu prostii...acuzati-l pe regatron ca el lucreaza pt mine si mi-a vandut pontu...

Paulica spune tu ce s-a intamplat exact,Consiliul Suprel al Pulimii v-a judeca cazul tau cu prioritate.

• Like 14
Link spre comentariu

nu eu am spus ca nu am crezut ! Dar ai dovedit ca ceea ce oameni spun de tine este adevarat . Nu ma face sa public ceea ce tu mi-ai scris ! Foarte frumos ar fi sa stai cuminte. Nu inteleg de ce pisicutz nu baneaza asemenea agresori care pune in pericol viata fetelor!

Bre,am glumit,am ras, dar unde este agresiune si cum ti-a pus viata in pericol papagalul asta?Pune dovezi clare sa vedem si noi.

• Like 13
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

Bre,am glumit,am ras, dar unde este agresiune si cum ti-a pus viata in pericol papagalul asta?Pune dovezi clare sa vedem si noi.

intreaba ce a facut altor 3 fete!

Eu am avut norocul de a il vedea si a nnu il primi altfel ajungeam si eu sugrumata si data cu capu de pereti la fel ca restul fetelor care au trecut prin chestia cu @panoramic!

Despre ceea ce pam a scris va spun sincer este adevarat! Dupa ce am postat aici am primit apeluri amenintatoare!

Zilnic suna probabil sa ma ameninte avand in vedere ca nu i raspund poate ii trece prin cap sa ma urmareasca . Normal ca ma tem in pnm de un asemenea individ .

Doar cand am vazut vizionomia mam speriat'

Link spre comentariu
Vizitator

Eu am avut norocul de a il vedea si a nnu il primi altfel ajungeam si eu sugrumata si data cu capu de pereti la fel ca restul fetelor care au trecut prin chestia cu @panoramic!

Despre ceea ce pam a scris va spun sincer este adevarat! Dupa ce am postat aici am primit apeluri amenintatoare!

Zilnic suna probabil sa ma ameninte avand in vedere ca nu i raspund poate ii trece prin cap sa ma urmareasca . Normal ca ma tem in pnm de un asemenea individ .

Nu poti face pe victima dupa ce ti-o cauti non-stop, ba cu pestii, acum si cu clientii.

Nu-ti place viata linistita se pare.

Care sunt fetele alea sugrumate si date cu capul de pereti? Nume, nu inventii.

Si culmea, daca era una, dar cica au fost 3!  :slap2

Link spre comentariu

Bre,nu te supara pe mine,dar am vazut si io poza lui "Ramaru Paulica" :slap2 Io zic ca daca matale ii dai o directa de dreapta doarme 3 zile.

• Like 14
Link spre comentariu

Nu poti face pe victima dupa ce ti-o cauti non-stop, ba cu pestii, acum si cu clientii.

Nu-ti place viata linistita se pare.

Care sunt fetele alea sugrumate si date cu capul de pereti? Nume, nu inventii.

Si culmea, daca era una, dar cica au fost 3!  :slap2

Asa am zis si io,Karla vrea sa-si faca putina publicitate,sa se victimizeze dupa iesirea de acum cateva zile cand nu-i mai era frica de nimeni

Ie frica de Paulica,dar pe mine ma injura de mama si ma provoca.

Ai-de PLM!

• Like 14
Link spre comentariu

ete smardoiu unde era . Ba ai inebunit ma in realitate esti un pisic mic . Ce face netu asta din tine ba baiatule ba :)))) te visezi smardoi peste noapte. Termina in plm cu amenintarile asupra unei femei si fi barbat nu escroc... javra ordinara

astazi promit sa ma pipi pe tine pe toate topicurile pana zici piua sclavu netului

gura mica ca nu am avut nimic cu tine pana cand ai inceput sa te legi de mine fara a aduce vre-o acuzatie la adresa ta. Cat timp mai stau pe fotumu asta tin sa iti aduc la cunostinta ca ma voi lega de proteza ta dim gura. Mos de 3 bani

ai dat-o in clanuri =)))))) pisane-am pe clanu tau de curist. Pai daca ar sti aia ca specifici numele lor te fute in cur

=)))) auzi la el proxenet pai ce ma crezi ma sctoafa aia de nevastata care a fugit cu buldozeru:)))

Sa-mi bag pula,asta face pe victima lui Paulica Spintecatorul

Ba astea chiar ne cred prosti.

• Like 13
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...